24 nov 20, 06:29:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1234800 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1395 Dátum: 13 ápr 09, 10:35:50 »

Én is imádom előző éjjel bevágni az anyagot.. izgalmas.. az ember jobban rástresszel és persze próbára teszi magát. Nevet

Persze matekból nem kockáztatnék annyira.

Ohjeah, nincs hangom, és minden bajom van. Két hónapja gyógyultam meg. Valaki tuti megátkozott, vagy puritánságot művelt. Nevet
Erről jut eszembe, próbáltátok már az ingajóslást? Igazából nem tudom hogy így hívják e, de az a lényege, hogy egy láncra gyűrűt kell fűzni a bal csuklód felé kell emelni, tenyérrel felfele s megfigyelni a mozgását, ha kör alakban mozdul el akkor lány gyereked lesz elsőként ha függőlegesen akkor fiú.. és persze a sorrend és mennyiség is kiadható így.

Azt mondják hogy beválik. Nevet

Nah mentem szerzek zsepit.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 11:42:45 írta Éjfél » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1396 Dátum: 13 ápr 09, 10:44:21 »

Hmm jobbulást... Meleg tea ágy Infralámpa ha van! Az nekem mindig segít Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1397 Dátum: 13 ápr 09, 11:00:52 »

Hmm... felkeltette az érdeklődésem ez az ingajóslás, tudnál valami tudományos cikket linkelni a működésésől, ha szépen kérlek Ejfel? Mosolyog
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #1398 Dátum: 13 ápr 09, 11:41:55 »

idézet: " 
Ingajóslás

Ahogy az összes többi ezoterikus módszer, az ingajóslás sem nyugszik tudományos alapokon, mégis sokan állítják, hogy működik. Maguk a szakértők is bevallják, hogy az inga nem magától mozog, hanem a jós önkéntelenül megindítja egy apró mozdulattal az eszközt. Az elmélet szerint azonban ezt a rezdülést a tudatalattit átható kozmikus energiák irányítják, tehát korántsem tekinthető véletlennek, és az sem valószínű, hogy az, aki segít neked a jóslásban, akarattal lengeti az ingát körbe vagy éppen egyenes vonal mentén.
Egy próbát akkor is megér a módszer, ha szkeptikus vagy, sok kismama legnagyobb meglepetésére ugyanis gyakran igazat leng az inga. Ha éppen nem áll a rendelkezésedre szakszerű eszköz, rögtönözhetsz egy ingát, ha nyakláncodra felfűzöl egy aranygyűrűt.
Tartsd a tárgyat gömbölyödő pocakod vagy felfelé fordított csuklód fölé, és figyeld, hogyan mozog. Amennyiben körkörösen indul meg, lányod lesz, ha viszont előre-hátra vagy oldalra mozog, akkor kisfiú növekszik a pocakodban. Egyesek szerint a módszer nemcsak a várandósság ideje alatt működik, de előzetesen is jóslatokba bocsátkozhatsz vele.
Az inga ugyanis elvileg születendő gyermekeid számát és nemét egyaránt elárulja, tehát érdemes egész addig lengetned magad fölött, amíg mozdulatlan nem marad.
Ha nem bízol magadban, szakemberhez is fordulhatsz, hogy ingázza kis csemetéd nemét, vagy akár tesztelheted párodon is a gyűrűs módszer megbízhatóságát. Miután egyedül elvégezted a kísérletet, add a kezébe az ingát, hogy ismételje meg ő is, így kétféle válaszotok lesz a baba nemére vonatkozóan - melyek jó esetben megegyeznek.
"

Az ilyesmit nem szokták tudományosan bizonyítani, szóval nem nagyon tudok neked cikket linkelni.

Köszi, Micsudi. Nincs infralámpa. Tea viszont van. Mosolyog
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1399 Dátum: 13 ápr 09, 11:51:37 »

Tanulság: a karizmatikus ember játszi könnyedséggel ad el egy lyukas kalapot a butábbaknak egy kisebb vagyonért.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #1400 Dátum: 13 ápr 09, 12:40:44 »

Nekem aztán édes mindegy mit hiszel. Ötven- ötven. Vagy igen vagy nem.. nem olyan nehéz ráhibázni, de dolgokban hinni sem.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1401 Dátum: 13 ápr 09, 12:45:09 »

Emlékszem, hogy ált. iskola 2.-ban mi is szórakoztunk ezzel az ingajóslással.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1402 Dátum: 13 ápr 09, 13:41:13 »

Indulok Győrbe Mosolyog Sziasztok.. Drukkoljatok...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1403 Dátum: 13 ápr 09, 15:17:52 »

Nekem van valahol mélyen elásva egy ingám, még nővéremtől nyúltam le, akit érdekel az ilyesmi. Egyszer kipróbáltam kb. 10 évesen, mert kíváncsi voltam felvesznek-e a gimibe ahová ő is járt, és az inga azt jelezte igen. Utána még kicsit szórakoztam vele(lesz-e zsiráfom?, palacsinta lesz-e holnap a kaja?), majd gondoltam, megkérdezem tőle még egyszer, hogy oda fogok-e járni. Ezúttal azt jelezte, hogy nem, elkönyveltem hülyeségnek az egészet, és utána el is tűntettem. Ehez képest bár felvettek simán abba a suliba, végül úgy döntöttem, másikba megyek Nevet Lehet meg kéne keresni?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1404 Dátum: 13 ápr 09, 15:30:10 »

A dolog amúgy működik, hogyne műkedne? A bűvészt nem tapsolják meg, ha nem sikerül a trükk.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1405 Dátum: 13 ápr 09, 15:39:00 »

Nekem három számot kéne megjósolni. A tételek számát, amiket csütörtökön kihúzok. 1-13-ig, 1-13-ig és 1- 15-ig. Valaki?
Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1406 Dátum: 13 ápr 09, 15:41:47 »

1, 1 és 1. Gondolom ezek a jó tételek, legyen ez a sorrend. Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1407 Dátum: 13 ápr 09, 15:54:53 »

Megbuktam...  Neeem

Az egyik témakörből tuti nem tudnám leírni az 50%-át. Egyszerűen elfelejteném, hogy a tétel része. Kettőnél viszont jó lenne. Nevet
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1408 Dátum: 13 ápr 09, 16:27:36 »

Én ma reggel, már majdnem tanultam, amikor rájöttem, hogy van pdf fájl az anyagról, feltettem mobilra és átmentem. Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1409 Dátum: 13 ápr 09, 17:46:38 »

Ötven- ötven. Vagy igen vagy nem..

Végülis minden eseménynek 0,5 a valószínűsége. Nevet
Ami mondjuk nem igaz, fiúgyermek születésének nagyobb.

Idézet
több koffein meg taurin van benne mint az energiaitalban... kiba jól felpörget...

Utána kéne nézned, hogy működnek ezek receptorai. Lehet utána elrettennél a taurintól. Mosolyog

Ma odajött hozzánk pár nigériai hallgató. Érdekes volt, Jézusról és a kereszténységről beszéltek. Enyhén volt történelmi és szociológiai fricska, hogy afrikaiak akartak megtéríteni európaiakat.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 17:48:20 írta Saphira » Naplózva

Oldalak: 1 ... 92 93 [94] 95 96 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins