24 nov 19, 17:34:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233680 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1200 Dátum: 13 ápr 04, 17:46:57 »

Idő Mosolyog a a műtött kezem is fáj Mosolyog  de ennyit el kell viselnem ha azt akarom hogy nyáron kihúzhassam magam a strandon Mosolyog
Meg valami szép lánnyal is jó lenne már összejönni Szomorú mert utolsó két barátnőmnél sztem épp vak voltam ha visszanézek a múltba ( vagy nagyon magányos és nem válogattam )
Holnap 8kor reggel mell hát aztán haza, 2 körül suli de csak beugrok mert 4től kezdek budaörsön és 8ig leszek...  első nap parok ám tőle....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1201 Dátum: 13 ápr 04, 17:53:54 »

Jövőhéten 2 napos kirándulás Ény-Magyarországra, majd szerdán egy színházba megyünk és megnézhetjük mi hogy van a színfalak mögött. Vasárnap meg megyek a testvéreimmel az állatkertbe.  Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1202 Dátum: 13 ápr 04, 17:58:53 »

De jó programod van Zita. Én holnap elmegyek szervetlen laborba, este átesek barátomhoz, hogy megnézhesse, hogyan alszom, aztán egészen szerdáig ki se mások a tételeimből, mert vizsga csütörtökön. Tudom, hogy irigyelsz engem. Nevet

Eszter az vacak. Lehet becsípődött egy idegszál valahogy.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1203 Dátum: 13 ápr 04, 18:03:45 »

Én ma írtam Bibliából, nem volt olyan nehéz, de épp hogy befejeztem. A kirándulást már várom, mert a hülyeségük ellenére egy nagyon jó kis osztályban vagyok. A programok is úgy érdekesek lesznek. Csak remélem, hogy jó idő lesz.
Naplózva
Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1204 Dátum: 13 ápr 04, 18:04:18 »

Az idegenek voltak! A tédemet akarják! Semmi köze nincsen az idegekhez... Ezentúl kulcsra zárom az ajtót és nem alszom nyitott ablaknál. WTF?
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1205 Dátum: 13 ápr 04, 18:06:38 »

Biztos különleges térded van és azt akarták. Legközelebb, ha hallasz vagy érzékelsz valami furát, fuss el egy olyan szobába, ahol nincs ablak. Elmennek akkor.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1206 Dátum: 13 ápr 04, 18:11:07 »

én ma végre hajat festettem *-* mondjuk a szőke kicsit rózsaszón lett, de sebaj majd hátha egyszer újra befestetem kék-re csak féltem, hogy kevés a hajfesték :/... meg lehet új kék színezőt kéne kipróbálnom...

Holnap megyek megnézni a lehetséges gyakorlati helyem, kicsit izgulok, biztos ami biztos át kell néznem a malom technológia ismeretanyagomat ikszdé... utána meg vásárlok *-* vasárnap meg go koli és visszatérek a mókus kerékbe Szomorú kivéve azt, hogy most már be fogok járni előadásokra... bizony így lesz Kúl

Ha már mindenki a bajáról ír: ki vagyok pattogva Szomorú elvileg valami allergiás reakció, már csütörtökön kezdődött és fogalmam sincs mitől lehet, nem nagyon kerültem érintkezésbe semmi új anyaggal (max. laborban de onnan kétlem, hogy bármi kiváltotta volna ezt Szomorú )
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1207 Dátum: 13 ápr 04, 18:12:49 »

Kéépet a hajadróóóól Nevet
Nem ettél valamit Noémi ? Az is lehet simán....
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1208 Dátum: 13 ápr 04, 18:20:23 »

Ugyan az mint eddig csak ahol eddig kék volt ott szőke/rózsaszín (mert mosásnál átvett egy kis színt)

Nem ettem semmi szokatlant Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1209 Dátum: 13 ápr 04, 18:23:19 »

hmmm akkor passz..  kend be valamivel Mosolyog
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1210 Dátum: 13 ápr 04, 18:50:56 »

Nálunk tavaly karácsony előtt történt az, hogy az adventi gyertyákat elfelejtettük eloltani, és olyan este 11 óra körül fentről éreztük a füstöt, és hallottuk a ropogásokat. Kigyulladt a koszorú és az asztalt is épp égette már. Szerencsére nem történt semmi baj és csak a pótlap égett meg, azt meg kitudjuk cserélni.
Még szerencse hogy otthon voltatok és nem úgy történt hogy elmentek, vagy hogy megéreztétek a szagokat.
Nekünk is hogy pont ott voltunk a konyhába és hallottuk mert a gáz az fel is tud robbanni és meg is lehet fulladni tőle.   Technikai KO
De engem a villanyszámla fog kivégezni ezt már most látom.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1211 Dátum: 13 ápr 04, 20:43:34 »

Ne beszéljetek már bőrproblémákról, fájdalmas húzódásokról, ízületekről, izmokról, idegekről, legfőképpen NE A NYOMORULT TÉRDRŐL.

KÖSZÖNÖM. Mosolyog
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1212 Dátum: 13 ápr 04, 20:58:47 »

Nem bírod? vagy orvosira jársz és zavar hogy itt is csak ez van ikszdé ?
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1213 Dátum: 13 ápr 04, 20:59:40 »

Én is szeretem a meleget a szobában, mégse akartam termodinamikáról hallani senkitől, mikor azt tanultam.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1214 Dátum: 13 ápr 04, 21:03:27 »

Lehet Morita, hogy te szereted a szobádban, de rád nem is veszélyes. Én azért nem örülnék neki, ha bejönne. Inkább beszélgetnék a termodinamikáról valakivel. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins