noemimi-chan
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 13 márc 31, 20:53:50 » |
|
Oh az a remek terméket, sajnos az el van zárva előlem jelen pillanatban pár szobával arrébb... nyuff
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 13 márc 31, 20:56:00 » |
|
Valakinek WD, nekem meg DW. Azt hiszem hogy a ma estémet az új résszel fogom tölteni. Nekem nincs ilyen "kölni problémám", 2 locsolkodóm lesz aki biztos hogy jön, de nem is baj, így megmarad a süti.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 13 márc 31, 21:01:24 » |
|
Én is az új részt várom. Hogy legyen felirat áhhh
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 13 márc 31, 21:04:12 » |
|
Én már megnéztem a DW-t és szerintem igen jó lett. Kövi részt izgalmasabbnak ígérkezik. WD majd egyszer megnézem, így is most az utóbbi álmaimban folyton zombik voltak. Nem kell most több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1159 Dátum: 13 márc 31, 21:06:04 » |
|
Áhh arra várhatsz még pár napot. A fordítóknak is húsvét van. Úgy szoktam hogy 2x nézem meg. Egyszer angolul amikor kijön türelmetlenségemben, utána magyarul felirattal hogy értsem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 13 márc 31, 21:08:40 » |
|
Én nagyon ritkán nézek feliratosan bármit ha angolul van. A DW-nél is max a Dokit nem értem, meg néhány tudományos dolgot, de a többit egész jól értem már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 13 márc 31, 21:16:03 » |
|
De az én angol tudásom az nem valami jó. Valamit megértek az angol dolgokból amikor először nézem de utána kell az a felirat hogy teljesen képben legyek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 13 márc 31, 21:20:15 » |
|
Én angol felirattal szeretem nézni a dolgokat... de ha ráérősen nézek meg egy sorozatrészt akkor jó a magyar feliratos, olyankor kevésbé kell odafigyelnem xD Sajnos lusta vagyok az agymegeröltetéshez sok esetben xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 13 márc 31, 21:22:25 » |
|
Kivárom... a Doki néha nagyon nem érthető felirat nélkül Holnap meg Itt a GoT is Kész hawai van gyerekek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 13 márc 31, 21:23:43 » |
|
Én gyakorlásért is nézem úgy. Persze ha nagyon nem értek valamit, azt kikeresem mit jelent, de ez nemtörténik sokszor, mert a szövegkörnyezetéből rájövök. Kivárom... a Doki néha nagyon nem érthető felirat nélkül Én azt vettem észre hogy a Dokin kívül senki nem érti amit magyaráz. Szerintem maga Matt Smith is csak mondja de néha ő sem érti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 31, 21:25:00 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 13 márc 31, 21:47:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 13 márc 31, 21:56:36 » |
|
Wááh pár perce néztem én még nem volt kint, nagyon friss lehet. Micsudi, isten áldja a te neved. (és a feliratozókét)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 13 márc 31, 22:59:32 » |
|
Ez tetszett és a következő rész is jónak ígérkezik.... Kicsit régi doki feelingje volt az egész résznek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|