24 nov 19, 11:28:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1233183 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1125 Dátum: 13 márc 30, 09:09:29 »

Nekem nem jönnek be az ilyen semmi színe nincs csajok...
Jó ha van egy kis színük...

Noe ne igyál! Mosolyog
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1126 Dátum: 13 márc 30, 09:09:51 »

Micsoda? Vörösesbarna hajúak,olyat még nem láttam.(max csak festett) Nekem igazából a szőke hullámos hosszúhajú,telt idomú csajok jönnek be a leginkább,de annyira ne legyen p*rtip_csa.Na meg a barnahajúak :I.
Amúgy ezek a modellek nagyon csúnyák,így már nem is olyan menő a modellség. ikszdé
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1127 Dátum: 13 márc 30, 09:24:43 »

Én nem iszok olyan sokat... csak egyetemista vagyok amiről Rekop György is megmondta, hogy minek a szinonimája ikszdé (Tegnap is csak azért ittam mert itt járt Morita és Syzygy)
Utána mentünk bulizni, de mi nem maradtunk ott... egy barátnőmnek viszont ellopták a telefonját Szomorú

A modellség sose volt  menő... bár tény és való, hogy anyukám megsértett 6 éves koromban mikor közölte velem, hogy úgy se lesz belőlem szupermodell, szóval inkább tanuljak Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1128 Dátum: 13 márc 30, 12:39:42 »

Sztem lehetett volna belőled. Bár nem látom át pontosan a kritériumokat, de így első ránézésre.
Az ilyen ellopós dolgokat sosem értettem. Jó részegnek kellet lenni ahhoz.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1129 Dátum: 13 márc 30, 13:43:43 »

Nem volt... de mint hallom az Instant már csak ilyen ellopós hely... Alapból tömegnyomor volt... táncoltak, figyelte a táskáját is ami csukva volt, egyszer csak hallottak egy puffanást, észrevette, hogy nyitva a táskája és neki állt keresni a telót a földön... de mondták, hogy valaki már felvette... bár talált egy másik telót a földön, de azt visszaadta a csajnak, aki viszont tényleg jó részeg volt és látta, hogy le ejtette...  meg kipakoltatott pár embert akikre emlékezett, hogy az incidens idején a környékén táncoltak...kérdezősködött ilyenek...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1130 Dátum: 13 márc 30, 14:33:39 »

1. Mi a f*szért kell lepakolni a cuccot a szórakozóhelyen?
2. lányoknak is mi a retkes francért kell 6 köbméteres szatyorral szórakozni menni? Mobil, pénz, személyi a zsebben, és csá! Nem kell 6 köbméter kence, meg túlélőkészlet, meg pótcipő, meg istennyila...
3. Akinek a szórakozóhelyen ellopják a cucccát, az meg is érdemli! Lást 1. pont!
4. Mindenhol van ruhatár! Igaz van hogy még onnan is lopnak, de akkor meg kifizetteted a károd a ruhatárossal..
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1131 Dátum: 13 márc 30, 15:03:19 »

3. Akinek a szórakozóhelyen ellopják a cucccát, az meg is érdemli! Lást 1. pont!

Mára ki lett maxolva ezzel az internet, köszönöm, megyek is. 
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1132 Dátum: 13 márc 30, 15:36:49 »

Ruhatárat kifizettük, amilyen könnyen loptak a táskájából, ami a vállára volt akasztva és a fenekénél lógott ugyan olyan könnyen tudnak kiszedni valamit egy lány zsebéből is, ill a női zsebek sokkal kisebbek mint a férfi zsebek...
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1133 Dátum: 13 márc 30, 16:12:30 »

A ruhatár se hétszentség -.-  Olyan zseb kéne mint  a doktornak ikszdé Belül nagyobb Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1134 Dátum: 13 márc 30, 18:20:09 »

Azért arra nem vennék mérget, hogy ugyanolyan könnyen kilopják a cuccot a zsebből, mint a táskából...
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1135 Dátum: 13 márc 30, 22:17:09 »

Egy zsebben azért, főleg ha az pl a nadrágod zsebe csak megérzed, hogy valaki túrkál, mivel óhatatlanul letapiz... én például annyira megszoktam hogy mindig ott van a telefonom, és rigolyám, hogy állandóan ellenőrzöm, hogy ott van-e még... xD bár a tolvajok mindig előttünk járnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 30, 22:17:52 írta Lilus » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1136 Dátum: 13 márc 30, 22:57:31 »

Ezek a tolvajok nagyon pofátlanok, tudnak lopni ezek bármiből, bár tény hogy a táskánál könnyebb dolguk van mint a zsebnél.  Mosolyog
Amikor még apám élt egyszer a piacon egy nem napbarnított vénasszony benyúlt a kabátzsebébe, de ő pont benyúlt cigiért és így a nyanya lebukott. Még neki állt feljebb hogy apám megszorította a kezét és számonkérte hogy mi a f*szt nyúlkál ő ott, de végül is odébb állt.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1137 Dátum: 13 márc 31, 11:09:34 »

Hideg tésztasaláta ebédre, extra adag majonézzel... Azzem lassan megkezdődik a kalandos élelemszerző utak időszaka. Noexpression
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1138 Dátum: 13 márc 31, 12:46:57 »

Kellemes Húsvétot mindenkinek!  Mosolyog
Az idő nem éppen a legjobb, de legalább már nem havazik. smirksweat
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1139 Dátum: 13 márc 31, 17:45:40 »

Elloptam a lámpás macskáját. Faceg

Naplózva
Oldalak: 1 ... 74 75 [76] 77 78 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins