24 nov 19, 07:46:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1232481 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1050 Dátum: 13 márc 27, 11:38:15 »

Jó delet ikszdé Hmmm ma elvileg haverokkal mentünk volna be Dózsa napokra régi gimimbe de mindenki offolta a témát.. Most egész nap itthon dekkolok... Nézek FMA Brotherhoodot és szarok a világra. Estére lehet szerválok egy sört a vacsimhoz Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1051 Dátum: 13 márc 27, 15:02:58 »

Háh,találtam wifit ott ahol vok Nevet
Micsudi
Hát itt a sör nem probléma ,nagyjábol 2percre van a bolt és nekem is kiadják...de van limoncello a hűtoben Nevet
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1052 Dátum: 13 márc 27, 15:14:56 »

a való életben adott napon meg nem valósult szociális igényeket

Talán hogy ezt elkerüld egyszer tényleg szánhatnál rám időt és elmehetnénk teázni. -.-"

Ződ sárkányban adnak finom perzsa teát.  Szeretet

Bár a Kőrösi Csoma-féle sós tea durva. Nevet
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1053 Dátum: 13 márc 27, 15:56:24 »

Zita aranyosak ezek az óvodások. Én a helyedben értékelném és az egom növelésére használnám a dolgot.

A fiúk mindig ilyenek. (tisztelet a kivételnek) Múlt héten egy kiló kristály cukrot hoztak be és azt ették egész héten, ma meg egy jégsalátát és szinte az összes fiú beleharapott.

De jó, végre szünet! Hulla vagyok a fiúktól meg a sok hótól. Ne essen több most már, mert akkor nem tudom mit teszek. Most lapátoltam el a havat ami kb. olyan sok volt, mint januárban.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1054 Dátum: 13 márc 27, 15:58:05 »

Jeeee kapok ösztöndíjat idén is ikszdé olyan jó mikor fizetnek azért, hogy tanulsz Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1055 Dátum: 13 márc 27, 16:03:39 »

Nevet igen úgy más a leányzó fekvése Nevet Mit kellett hozzá elérned ?
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1056 Dátum: 13 márc 27, 18:44:53 »

Mmint ezt tőlem?
Jó tanulmányi átlagot mi mást xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1057 Dátum: 13 márc 27, 19:06:29 »

Nekem meg ugrott a holnapi szabim.. Visszarendeltek szabadságról... Nem tudom hogy örüljek neki vagy szomorkodjak, mert nem is akartam szabira menni, hanem a cég küldött szabira, másrészt már beleéltem magam hogy holnap is pihi...
Bedöglött a gépsor.. Holnap nyomhatjuk kézi szalagon... Ráadásul mehetek 1 órával korábban dolgozni...
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1058 Dátum: 13 márc 27, 19:37:48 »

Emlékeztem meséltem hogy milyen szörnyűek a felső szomszédaim ? Végre elvitték őket Nevet Illegális lakásfoglaló arabok voltak... asszem menekültek... kárt is tettek a lakásban úgyhogy most nemtudni mi lesz velük. Tegnap mesélte a házmester
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1059 Dátum: 13 márc 27, 19:53:17 »

Mmint ezt tőlem?
Jó tanulmányi átlagot mi mást xD

Nálatok hogy vannak az ösztöndíj sávok? Ezt már szinte mindenkitől megkérdezem, mert a miénket elég rossznak tartom. Nevet
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1060 Dátum: 13 márc 27, 20:01:08 »

Emlékeztem meséltem hogy milyen szörnyűek a felső szomszédaim ? Végre elvitték őket Nevet Illegális lakásfoglaló arabok voltak... asszem menekültek... kárt is tettek a lakásban úgyhogy most nemtudni mi lesz velük. Tegnap mesélte a házmester

Érdekes kis sztori. Az én "hangosan TV-zős" felső szomszédomat állítólag kilakoltatták valami rezsi tartozás miatt, de már több hónapja, erre az alattam levő öregasszony meghal és akik a helyén vannak azok ugyanolyan zajosak mint a felső volt.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1061 Dátum: 13 márc 27, 20:15:17 »

Ezért jó kertes házban lakni! Nevet Nehéz zavarni a szomszédot! Nevet
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1062 Dátum: 13 márc 27, 20:19:28 »

Kertes háznál is lehetnek rossz szomszédok. Ilyen a mienk is, mikor még éjfélkor kezdenek sikoltozni és a zenét üvöltetni. Ja meg hogy a kerítést nem csináltatja meg, és ezért kell megkötni a kutyánkat most.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1063 Dátum: 13 márc 27, 20:31:26 »

De legalább nem hallod ha 3 emelettel feljebb lehúzzák a klotyót! ikszdé
Igen a kerítés, az állatok, meg a telek fölé benyúló gyümölcsfaág! Szokásos falusi problémák! ikszdé
+ Amikor a szomszéd akkor éget valamit, amikor te szellőztetsz, szárítod a ruhát, vagy csinálsz valamit a kertben...
Repült már döglött pocok át a tető felett a szomszédba... Öregapám anno a szemközti szomszéddal gereblyékkel verekedtek össze! o.O ikszdé
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1064 Dátum: 13 márc 27, 20:36:04 »

Sok ilyen probléma szerencsére nincs a szomszédokkal, de a kerítés, meg a bulizás az már évek óta megy és nem törődnek vele. Ja meg hogy a lány meg akik jönnek hozzájuk sosem áll be a kertbe, hanem így az út szélére és így nem egyszer volt már olyan, hogy lehetetlen volt bekanyarodni a beállóba miattuk. Persze még ő mondja hogy mi vagyunk a hibásak.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins