Ayumichan
|
|
« Válasz #840 Dátum: 13 márc 23, 19:51:37 » |
|
Utazás közben zenét hallgatni én is szeretek. Repülőn még nem voltam, de ismerősöm már igen és mesélte hogy annyira nyikorgott az egész hogy be volt parázva.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #841 Dátum: 13 márc 23, 19:57:07 » |
|
Nyikorogni még egyik sem (szerencsére), de sokszor a motorjánál ültem és mindig parázok, ha valami nem működik rendesen. Legszívesebben csak úgy repülnék, mint egy madár. Azt még igen élvezném is, és nem lenne semmi az iskola felé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #842 Dátum: 13 márc 23, 20:05:45 » |
|
Repülni (madár módon) elég érdekes élmény lehetne, bár egy kicsit tériszonyos, mondjuk a sárkányrepülés hasonló csak azzal lefelé lehet haladni, vagy az ejtőernyőzés is olyan érzés lehet mintha repülnél, csak hát ugye ott is megvan a zuhanás veszélye, ha az ejtőernyő nem akar működni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #843 Dátum: 13 márc 23, 20:10:29 » |
|
Én azért kipróbálnám. Saját magamban jobban bízok, mint bármilyen gépezetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KetZee
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #844 Dátum: 13 márc 23, 20:15:20 » |
|
Ha olyan profi szinten űznéd a repülést mint a madarak, tuti nem lenne tériszonyod. De én teleportálni jobban szeretnék, mint repülni. Sokkal gyorsabb, és menőbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #845 Dátum: 13 márc 23, 20:27:54 » |
|
A teleportálást már inkább kipróbálnám. Van egykét város, ország ahová jó lenne eljutni. Az lenne a szép ha időben is lehetne teleportálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #846 Dátum: 13 márc 23, 20:33:46 » |
|
Időben is szívesen utaznék, meg teleportálással is utaznék, de azért egyszer már repülnék úgy, mint Pán Péter vagy bárki aki tud repülni. Időutazás meg jövőhéten újra lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #847 Dátum: 13 márc 23, 20:35:43 » |
|
Én se nagyon szeretek repülőn lenni,ugyanaz a szindróma,félek elaludni ,hátha lezuhan xD Bár akkor se tehetnék ellene semmit,hogyha ébren lennék.Na meg amikor sipol a fülem,meg szédülök ,utána meg légörvénybe kerülünk és rázkodik a gép,a legmegnyugtatóbb dolog a világon...De az a kilátás ,amikor látjuk a "földet",szép tud lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 20:36:41 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #848 Dátum: 13 márc 23, 20:42:30 » |
|
Lehet hogy csak akkor lennék nyugodt ha már teljesen fékezne a gép, bár amíg nem ülök repülőre addig nem tudhatom biztosra hogy milyen "élmény" lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #849 Dátum: 13 márc 23, 20:46:48 » |
|
Alapjában véve nem rossz, csak a felszállás, és leszállásnál, meg hogy folyamatosan nyelned kell, de én csak akkor tudok nyugodt lenni rajta, ha alphában vagyok, és még épp hogy érzékelem az idő múlását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #850 Dátum: 13 márc 23, 20:55:07 » |
|
Hát én akkor sokszor lemegyek alphába,olyankor csak lesek ki a fejemből és nem gondolok semmire,mindenki azt hiszi hogy bevagyok tépve. Tanárok is mindig szolnak hogy még élek-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #851 Dátum: 13 márc 23, 21:04:00 » |
|
Vagy esetleg használják a liftet. Hmmm nemtudom, hány hegyet láttál már életedben... de... gondolkozz kicsit, vagy gyakorold az olvasást....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 23, 21:05:59 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #852 Dátum: 13 márc 23, 21:27:37 » |
|
Hát én akkor sokszor lemegyek alphába,olyankor csak lesek ki a fejemből és nem gondolok semmire,mindenki azt hiszi hogy bevagyok tépve. Tanárok is mindig szolnak hogy még élek-e. Antwerpenből hazafelé én is "lementem alphába" pár feles kíséretében... ugyanis úgy rázkódott a gép felszállásnál, hogy rámtört a pánik de kajak, pedig nem vagyok egy félős. Olyan volt mint valami rozoga IFA. Amint elértük a kellő magasságot és lehetett fogyasztani, azonnal benyomtam két felest. Párom alig bírt felkelteni leszálláskor. XDDDDD Amúgy innen menet sima volt a felszállás, úgyhogy élveztem a repülést. A hazaútnál valószínűleg valami kisebb örvénybe kerülhettünk, így utólag legalábbis ezt gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #853 Dátum: 13 márc 23, 21:33:41 » |
|
Még sosem repültem. Nagyon kíváncsi lennék milyen
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #854 Dátum: 13 márc 23, 21:35:26 » |
|
Repülővel a felszállás a legjobb,de az utazás sem annyira kellemetlen,csak kényelmetlen a szék a hátam miatt Micsudi Nem nagy cucc csak elemelkedsz a földtől...a felhők fölé
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
|