Syzygy
|
|
« Válasz #795 Dátum: 13 márc 22, 12:52:28 » |
|
Az egy dolog hogy amikor feleseztem, bekaptam pár magassarkút, de gondolom te nem a lányokkal táncoltál. xD Akkor meg mi az esélye hogy rád lépnek random? vagy egy szóval: corvinus Egyébként meg inni kellett volna rá rendesen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #796 Dátum: 13 márc 22, 13:15:11 » |
|
Hát akadtak körülöttem lányok is attól, hogy fiúkkal táncoltam... és ittam én rendesen (még vicces dolgot is csináltam, ami lehet nem is annyira vicces xD), de legalább annyira józan maradtam, hogy a fére-, lecsúszkáló kezeket megigazítsam magamon
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #797 Dátum: 13 márc 22, 13:26:40 » |
|
Jó buli lehetett A lábadnak jobbulást Piás srácok tapiznak milyen újdonság Morita a kacsintásban nem vagyok biztos de a nyelvcsavarásban igen hogy az genetikai dolog, erre pénzt is tennék.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #798 Dátum: 13 márc 22, 14:49:15 » |
|
Hát sztem nem csak a piás srácok tapiznak...
Jobbulást a lábadnak!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #799 Dátum: 13 márc 22, 15:10:01 » |
|
Néha a piás csajok is. Ez nincs meg négy szó papa! Mesélj még a részeg csajokról... furújázni is szoktak olyankor?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 22, 15:15:11 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #800 Dátum: 13 márc 22, 15:29:54 » |
|
Hmmm ez egy Hiei volt megérzésem szerint Ám még nem találkoztam a tapizós csaj jelenséggel.. Bár ritkán bulizok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #801 Dátum: 13 márc 22, 15:46:11 » |
|
Szerintem pont ez az oka, hogy nem találkoztál a jelenséggel, hogy ritkán bulizol
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #802 Dátum: 13 márc 22, 15:54:42 » |
|
Az is az egy szó. Az teszi értelmessé a mondatot. Amúgy bátortalanok általában a tapizós lányok, akkor tapizik a legtöbb ha éppen áthalad a nagy tömegen, megfogja mondjuk a seggem és már nem kell vállalnia a következményét a dolognak, csak odamosolyog. Bár volt, hogy utána még találkoztunk. De azért ez jóval ritkább esett, mint a tapizós pasik. Mármint a csajokat tapizós pasik. Hálistennek férfi még nem fogdosott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #803 Dátum: 13 márc 22, 15:58:05 » |
|
Hát az utolsó élményem nem volt túl kellemes... Meg nem nagyon van kivel. Koncertezni mennék de haverjaim azt annyira nem szeretik... Most Paddy and the Rats-re akarok menni majd. Boldog leszek ha összejön. De sanszos egyedül megyek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #804 Dátum: 13 márc 22, 16:54:03 » |
|
Koncertre egyedül???
Má' ,hogy ne lennének tapizós csajok?!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #805 Dátum: 13 márc 22, 16:57:12 » |
|
Üdv a világomban Legjobb Haverom azt mondta hogy majd Wiz Khalifa koncertre eljön velem Megmondtam neki hogyha ingyenjegyet kapnék akkor is eladnám másnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #806 Dátum: 13 márc 22, 17:03:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #807 Dátum: 13 márc 22, 17:51:52 » |
|
Jézusom ez a Khalifa cucc azért kemény. xD Paddy viszont jó nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #808 Dátum: 13 márc 22, 17:57:41 » |
|
Haverjim nem srzetik a a zenét. _Frakak.... ez van sprite...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #809 Dátum: 13 márc 22, 18:36:00 » |
|
Már bocs, de el sem tudnám képzelni a hétköznapokat olyan emberekkel körülvéve akik nem szeretik a zenét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|