24 nov 18, 09:20:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1230878 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
mugen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #765 Dátum: 13 márc 20, 19:17:20 »

Stance
Hjaj,ezt mondtam...hogy tobb evnyi munka kell...miben voltál te élsportoló?30tapsolosat sztem(majd hnap megnézem ) én is tudok pedig én lustulok meg folyton eszem,most is palacsintát Mosolyog
Amúgy meg az ,hogy tudsz 60fekvőt az juttat bármi előnyhöz a mindennapokban?te mondtad h kulsoleg nem is látszik szal az h jobban nézel ki az kilőve.Az erő önmagában hasztalan...
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #766 Dátum: 13 márc 20, 19:41:49 »

Fizikai állóképeség... Azt bizonyítja hogy nem fingasz ki hamar... Valaki 10 fekvő után már lehasal...
Igen a keményy fizikai meló jót tesz az izmoknak, meg az állóképességnek, de előbb-utóbb a napi 10-12 órás folytonos egyoldalú terhelést megbossszulják az ízületek...
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #767 Dátum: 13 márc 20, 19:57:05 »

Gabesz
Ez a masik oldala ...
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #768 Dátum: 13 márc 20, 20:47:07 »

Hjaj,ezt mondtam...hogy tobb evnyi munka kell...miben voltál te élsportoló?30tapsolosat sztem(majd hnap megnézem ) én is tudok pedig én lustulok meg folyton eszem,most is palacsintát Mosolyog
Amúgy meg az ,hogy tudsz 60fekvőt az juttat bármi előnyhöz a mindennapokban?te mondtad h kulsoleg nem is látszik szal az h jobban nézel ki az kilőve.Az erő önmagában hasztalan...

Mint írtam, röplabdáztam. Tele van a szekrényem iskolai, városi, megyei, országos szintű arany, ezüst és bronzérmekkel, kupákkal. Emellett atlétikáztam. (Te egész napi lustaság mellett is ilyen kondícióban vagy, szóval nincs miről beszélnünk.)
Miért ne jutnék előnyökhöz? Elsősorban egészséges szellem nincs egészséges fizikum nélkül. A testnek meg kell adni, ami jár neki. Ha nem adod meg, nem biztosítja a dolgokat számodra, amihez neked a való boldogságra szükséges van.
Szóval az erő önmagában hasztalan. Ez biztos így van, ha a háztartásban semmibe se kell segítened. Sajnos nekem nincs ilyen jó dolgom, hogy kivegyem a részem minden munkából. Bár szerintem akkor is jól jön az erő, ha önvédelemre kerülne a sor, ne adj isten a szeretteid megvédésére.
Jól meg nem akarok kinézni, nincsenek ilyen vágyaim, igényeim. Anélkül is megvagyok.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #769 Dátum: 13 márc 20, 21:18:38 »

Hát a 60 fekvő az nem menne de a 30 tapsolosat sztem megtudnám csinálni,házimunkában kell segitenem,meg nyaron apumnál szoktam télire tuzelot apritani(van egy bozotos azt kiirtom es azt felapritom,ja meg kivágok néhany fát ...amik minden évben visszanőnek szal mindig van tuzifa).
Én csak mostanság lustulok,régebben volt mozgás Nevet Szal ne azt képzeld , hogy 75kilót azt csak úgy lazán mozgatom egy életnyi lustaság után Nevet Attól ,hogy erősebb vagy nem tudsz verekedni...tobb eselyed van mintha gyenge vagy és nem tudsz,de sztem jobb ha tudsz.Miért nem akarsz jól kinézni?vagy nagyon távoli?
Az eredményeidhez pedig gratulálok.
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #770 Dátum: 13 márc 20, 21:44:46 »

Durva fák lehetnek, ha évente visszanőnek. Nevet
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #771 Dátum: 13 márc 20, 21:51:57 »

mugen te marha nagy tévedésben vagy! Nevet Ha 60 fekvő nem menne, akkor a 30 tapsolós fekvőről ne is álmodj! Nevet
Volt egy időszak, hogy napi 100 fekvőt nyomtam, ment simán 1 kézzel is a fekvő, de a tapsikálás már kemény dió volt azért!  smirksweat Ma már nem foglalkozok feleslegesen ilyesmivel... Elég amit melóban csinálok...  smirksweat

Saphi azok szerintem akác surják, meg bodza! ikszdé
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #772 Dátum: 13 márc 20, 21:56:28 »

Nah megjöttem. Vállam nagyon nem szereti ezt az egészet pedig direkt kis súlyokkal vállazok óvatosa rendesen bemelegítve....  Hosszútávon lehet meg fogja bosszulni magát a dolog... De azért szeretem csinálni... Meg vannak hitbéli problémák, de majd ha jobban látszik akkor elmúlik ez is... Zavar hogy kb a legkissebb ember vagyok... a 180 centimmel és a 80 kilómmal!!! aki "kissebb" nálam az is full formás meg szálkás...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #773 Dátum: 13 márc 20, 22:01:33 »

Te most kezdted, ők meg már régebbóta játszadoznak a súlyokkal gondolom... Türelem! Idővel te is kiszálkásodsz! Mosolyog
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #774 Dátum: 13 márc 20, 22:17:22 »

Az a baj hogy ahhoz képest egy-két dolgon haverom is meglepődött hogy jobban megy mint a kezdőknek szokott...  M1 kivárok. ez egy ilyen dolog
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #775 Dátum: 13 márc 20, 22:59:18 »

Saphi
Ja és még nagyracis nőnek:)

Gabesz
A20 tapsolos ment mielott bementem a korhazba(tesin) szal annyi megy ,csak utana 2-3napig fájt a hátam...simából nemtom mennyi megy ,mondjuk ha széles fekvőt csinálok abbol sztem megy a hatvan ,a katonai fekvő nem menne.A tapsolosat  szűk fevővel csináltam.Majd hnap megtom,de ha bajom lesz akkor te beszélsz az orvosommal ikszdé Nevet

Micsudi
Ha jól megy akkor több idő ,mert akkor a jelenlegi állapotodból kell dolgozni ami egy átlag feletti ezért tobbet kell dolgozz,saját testsullyal szoktál edzeni?
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #776 Dátum: 13 márc 20, 23:06:50 »

Itthon kondi előtt azzal edzettem. De várok és kiderül hogy mi lesz.... 
mugen annyit nem ér hogy kinyírd a tested...  tényleg nem...
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #777 Dátum: 13 márc 21, 00:02:11 »

Egyszer megcsinálom nem halok bele:D birja a testem,elvégre 16éve ismerem Mosolyog
Naplózva

Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #778 Dátum: 13 márc 21, 08:52:26 »

Hű, mert a katonai fekvő olyan iszonyat bonyolult és nehéz, holott csak az igazi, hibátlan fekvőtámaszozásról van szó.

És hogy kissé oldjam a,tesztoszteronban tocsogó levegőt; idén nyáron mi lesz a fürdőruha-módi? Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #779 Dátum: 13 márc 21, 11:45:28 »

Miért, eddig milyen volt?

Tudtátok, hogy ha valaki Hollandiában puskázik dolgozatnál és lebukik, akkor még szerzői jog megsértéséért is beperelhetik, ha nem hivatkozta a forrást?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins