24 nov 17, 22:27:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1229624 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #570 Dátum: 13 márc 15, 22:29:10 »

De most írjam azt hogy szomorú olvasni a kommenteket? Régen nem érdekel már, akkor inkább már nevetek rajta és magamon is. Nevet

After all this time? Always. Ez az egyetlen értékelhető momentum, ennél jobb sosem lehet a Harry b*zi Potter.

Nyugtassatok meg, hogy van még valaki aki gyerekként, olvasása után is utálta az egészet? Hümm-hümm
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #571 Dátum: 13 márc 15, 22:30:28 »

Pedig nem furcsa, hanem olyan semmi extra. xD Fleur-el is összejöhetett volna. xDD Én biztos rá hajtottam volna. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #572 Dátum: 13 márc 15, 22:31:38 »

Az ROn volt aki hajtott rá Nevet De Lunát bírtam szerintem jópofa volt ^^
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #573 Dátum: 13 márc 15, 22:33:10 »

Luna Nevet A filmben tök jó csaj volt. Nevet De én már a könyvben is kedveltem. :DD

Jah Ronnak tetszett Fleur. De ettől még Harry is összejöhetett volna vele. Nevet

Vagy Draco. ikszdé A gyerekeik biztos királyak lettek volna, csupa szőke. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #574 Dátum: 13 márc 15, 22:34:08 »

Hermione ellopta tőle Ron szívét amire szerencsére hamar rádöbbent, így leplezte magát Ginny-vel  Pojén

Ron menőbb, mint Harry Durci, kis béna, de jobb arc Mosolyog

Bancsy van olyan, de azoknak ratyi gyerek koruk lehetett, na jó nem...  x"D Fiatalon még könnyen magával ragadják az embert a dolgok... később egyre több kivetni valót tud bennük pont emiatt találni...

b+ már ezer éve írom ezt a kommentet -.- azóta már egy diplomamunkát is összedobhattam volna, hogy nem tudom ezt elküldeni ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 15, 22:36:27 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #575 Dátum: 13 márc 15, 22:35:34 »

Neem, szegény Ron nem menő igazából. Harry a menő arc, de az nem tetszik, hogy Ginnyvel jött össze meg hogy nem Avada Kedavrával ölte le Voldit. Szomorú
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #576 Dátum: 13 márc 15, 22:36:15 »

Úúúú tényleg Nevet És legalább nem lenne törés a Malfoyoknál a szőkeségben ikszdé

Én bírom Harryt is meg Ront is Durci

Az nem lett volna Potteres, hisz meg kellett ismételni a negyedik rész végét mikor a két pálca összekapcsolódott Hümm-hümm

VÉgre el tudtam küldeni a kommentem  Faceg
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #577 Dátum: 13 márc 15, 22:38:02 »

Én is sokkal jobban bírom ron-t mint harry-t ,ő tényleg egy igazi homo főszereplő,akár még ronnal is összejöhetett vna.ikszdé
A végén örültem hogy Hermione meg Ron jöttek össze,nem harry meg hermione,elég gyanús volt ,akár egy szerelmi háromszög.Egyik nap gondolkodtam hogy megnézem újra az egészet ,de még nem sikerült.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #578 Dátum: 13 márc 15, 22:38:30 »

Harry legmenőbb akciója az volt, amikor a 7.ben le Crucio-zta azta  halálfalót. Nevet Ez után én vártam volna tőle egy halálos átkot is. Nevet

Persze kis kárpótlás, hogy Ronék anyukája megtette helyette Bellán. ikszdé
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #579 Dátum: 13 márc 15, 22:39:45 »

én most szedtem le a hp7/2-t ncore-ról... Nevet Hmmm és nemrég néztem újra a sorozatot párommal. Mosolyog

Hát igen, az után valami jobb is lehetett volna VOldemort vége mint ez... :S
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #580 Dátum: 13 márc 15, 22:41:00 »

Az osztrákok csak kényszerből voltak a mi oldalunkon, de azért van egy XVII-XVIII század, ahol szépen gyarmatosítottak minket.

Mindig mindenki kényszerből áll egy oldalon. Ha nem külső erő kényszeríti, akkor önös érdek vagy biológia.

És itt az akkori eseményekről volt szó. Mosolyog

Na és mi olyan vicces? Csak egy normális nap NKW-n. Nikuccia szerint fanatikus hazafiak, gman-féle multikulturális globalizált agyúak, Micsudi és az UFO-i és összeesküvés-elméletei egy rakáson. Nem értem, mi itt a vicces.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #581 Dátum: 13 márc 15, 22:41:28 »

Ez így túl egyszerű volt. xD Meg az, hogy a mágiaügyi minisztérium nem csinált tisztogatást a háború után, az olyan életszerűtlen volt. xD Kb több halálfaló élte túl, mint ahány jó szereplő meghalt. -.-
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #582 Dátum: 13 márc 15, 22:42:45 »

Én amúgy hiányolok pár dolgot a könyvből még mindig... Pl mit csináltak a sok halottal? Szerintem áldozhattak volna a temetésekre egy fejezetet (bár ezzel lehet csak én vagyok így Nevet )
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #583 Dátum: 13 márc 15, 22:43:30 »

Lehet inferust csináltak belőlük. xD És azzal őrzik az Azkabant mostanában. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #584 Dátum: 13 márc 15, 22:44:18 »

Végülis legalább fizetést nem kérnek, nem állnak át mert ők irányítják ... xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins