Syzygy
|
|
« Válasz #285 Dátum: 13 márc 07, 15:26:57 » |
|
Kihúzták a félig kinőtt bölcsességfogamat R.I.P.
Köszönöm, hogy meghallgattak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 13 márc 07, 15:59:00 » |
|
Uh, akkor most fájdalmas lehet az evés.
Megint nem mentem be környezet kémiára és folyamatiránytásra azzal, hogy tanulok. De olyan jó OP AMV-k vannak a neten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #287 Dátum: 13 márc 07, 17:07:44 » |
|
Nagy hiba, mindig így kezdődik, nékem évfolyamdogát kellene csinálni, de az a fránya heroes3 mindig ellopja az estéimet persze ha nem hangulatjavítókombinátban vagyok Foghúzás előnye: egész nap ihatok pálinkát fertőtlenítés miatt, úgy hogy ne nézzenek alkesznek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 07, 17:11:35 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 13 márc 07, 17:10:52 » |
|
heroes3? Akkor nagyon nem akarsz azzal a dogával foglalkozni.. mert ha már nem játszottál vele ezerszer akkor egyszer sem. Amúgy örülök a bölcsesség fogad eltávolításának.. téged bármikor szívesen meghallgatunk. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #289 Dátum: 13 márc 07, 17:15:37 » |
|
Az a helyzet, hogy több mint ezerszer, de valahogy nem tudom megunni. Nah viszont sikerült megbontani 2000-res termésből vegyes , elvileg öblögetni kellene, de nem pocsékolunk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #290 Dátum: 13 márc 07, 17:21:22 » |
|
Az utolsó mondatod első felét nem értem.
Nem pocsékolunk? :DD haha..
Akkor szenvedj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #291 Dátum: 13 márc 07, 17:22:51 » |
|
Ha a két hozzászólásomat logikailag összekapcsolod, értelmet nyer a mondat első fele is! Nem szenvedek, sőt végre mozgathatom úgy a pofámat, hogy ne fájjon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 13 márc 07, 17:24:31 » |
|
Vagy 11 éves voltam amikor először és utoljára heroes 3al játszottam. Én a heroes4 generációjához tartozom. S akkor sem értem mitől vegyes és mit sikerült megbontani. gomen.. Kár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #293 Dátum: 13 márc 07, 17:26:04 » |
|
ezért jó a 2 monitor. az egyiken dreamweaver és php-s pdf, a másikon meg one piece Szerezz még egy monitort morita
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #294 Dátum: 13 márc 07, 17:29:58 » |
|
Nah akkor elmagyarázom figyelj Premissza1 : Kihúzták a bölcsességfogamat Premissza2: Pálinkával kellene öblögetni, hogy fertőtlenítődjön Konklúzió: Találtam spájzban egy 2000-res vegyes páleszt, és megbontásra került, de akkor már megiszom Nem akarom tovább húzni heroes témát, mert off, de heroes 4 csak a zenéjében jobb, egyébként egy nagy nulla(sajnos), és úgy mondom ezt, hogy még heroes1-el kezdtem 486oson (tehát van tapasztalatom)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #295 Dátum: 13 márc 07, 17:32:12 » |
|
Syzygy nehogy bármivel öblögess ! maradjon vér a seb alján hogy a csontosodás meginduljon. Különben kapsz egy fogmedergyulladást és az nagyon nagyon fáj hidd el tapasztaltam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 13 márc 07, 17:33:29 » |
|
Viszonyítás kérdése, nekem az volt az első ami megtetszett.. így hogy az előzőekkel nem igen játszottam nem tudhatom melyik a jobb. Ohhhh..... ezért nem értettem én hogy mit keres a foghúzós mondatod elején ez a kijelentés.. de én azt hittem valami épületet akarsz lebontani a játékban 2000 goldból megúszod.. és vegyes lesz a nyersanyag ami visszajön belőle. Sejtettem én hogy rossz a logikám és a háromban sincs ilyen. Nem vagyok kocka.... :DDDDD Azért szeretsz? :DD Oké, heroes témát ezennel lezárom. Gyerekek, két napja felmondtam. Csináljátok utánam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #297 Dátum: 13 márc 07, 17:42:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 13 márc 07, 17:44:46 » |
|
Hááát.. nem tudom, nekem nem jön be. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #299 Dátum: 13 márc 07, 17:47:43 » |
|
Színesben szép lenne de fekete fehér párosítással nem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|