Ayumichan
|
|
« Válasz #255 Dátum: 13 márc 05, 20:40:13 » |
|
Nincs skypom, az msn-t is letörlöm, pár ember volt rajta, egy kivétellel tudok velük kommunikálni facebookon, és azzal az eggyel is tudok pü-be két fórumon. Úgyhogy byby msn.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #256 Dátum: 13 márc 05, 20:45:54 » |
|
Úgy néz ki mint a skype? De az béna, az a baj De akkor 15ig várok a dologgal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 05, 20:46:46 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #257 Dátum: 13 márc 05, 21:13:45 » |
|
Az msn-t azért szeretem jobban, mert ott lehet állítani saját betűtípust, mármint ilyen szép színeset, és lehet saját hangulatjeleket felvenni. Ezt a skypemsn-en is meg lehet csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #258 Dátum: 13 márc 05, 21:16:44 » |
|
nyet sajnos nem.... De jobb is, rengeteg hangulatjel pack volt vírusos....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #259 Dátum: 13 márc 05, 21:17:56 » |
|
Gyerekek, tudja vki a skype-nevem? Nekem a Hellchan rémlik, de ki tudja már
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #260 Dátum: 13 márc 05, 22:08:04 » |
|
Pedig nemrég csináltam meg az msn fiókomat jó hosszú idő után. Na mindegy úgy is ez haszon miatt is van. Majd akkor elkezdem a skype-ot használni. Elvileg az MSN címeddel is be tudsz lépni skype-ba. Összeköti a két címet, és akkor a Skype felületen vagy az msn címeddel...
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #261 Dátum: 13 márc 05, 22:09:52 » |
|
A skype sokkal jobb, mint az msn, és ez tény. És hogy a kettőt összevonták, hm, remélem, a skypeon nem sok változás lesz észrevehető. Elég a hülye, hülye youtube-ot követni, ahogy minden nap változik egy kis ez, egy kis az, de ha nem néz a profiljára az ember két-három hétig, már ki se igazodik a következő látogatásnál, hogy mi hol van. Ha valaminek jó és praktikus a dizájnja, akkor azon mi a sz*rért kell változtatni? Ja, amúgy csak az új ala és ava képem érdekel, hogy néz ki élesben. :DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 13 márc 06, 07:21:55 » |
|
Az msn-el vagy vírust kaptál, vagy valami bug idegelt ki.. A skyp meg pár éve eléggé fogta a gépeket... A mai gépeknek már nincs baja vele..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #263 Dátum: 13 márc 06, 09:16:29 » |
|
Ha jól tudom, csak beolvad a skypeba és nem változik a skype.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #264 Dátum: 13 márc 06, 12:23:52 » |
|
Az MSN használhatatlan ,ráadásul mobilról iOS/android rendszer használatával folyton befagy...Remélem a skypeba nem piszkál bele a Microsoft ,jó az így ahogy van.
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #265 Dátum: 13 márc 06, 17:35:16 » |
|
Ja, amúgy csak az új ala és ava képem érdekel, hogy néz ki élesben. :DDD
Pöpecül Olyan Nikis. Am ha már itt vagyok, szerintetek mennyiért tegyem fel vaterára a megunt Bionicle legoimat? Mindet össsze lehet rakni és meg van a katalógus is. 1-1200 Ft-ért megvennék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
|
« Válasz #266 Dátum: 13 márc 06, 17:44:41 » |
|
A skyp meg pár éve eléggé fogta a gépeket... A mai gépeknek már nincs baja vele..
O.o akkor csak az én gépem nem szívleli skypeot.... a tera online max grafikán fut úgy hogy a procit max 70%ra pörgeti fel de a skype egy sima beszélgetésnél 60%-on pörög... szóval sztem skype jónak jó csak még mindíg szarul optimalizálták és procigyilkos hatása van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 06, 17:46:54 írta Eperke »
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #267 Dátum: 13 márc 06, 18:08:06 » |
|
Jó Eper de én durvább dologról beszélek... A régi gépemen vagy skypoltam vagy nem.. Ha skypoltam, akkor nem csináltam mellette semmit... Mondjuk nem mindegy hogy a régi gépemben egy egymagos 2.14-es intel celeron volt, a mostaniban meg egyy AMD Athlon 2 X3 455...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eperke
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A Real Sir!
|
|
« Válasz #268 Dátum: 13 márc 06, 18:12:12 » |
|
én értelek pont ezért volt jó az msn igaz nevetséges védelmi rendszere volt gépigénye megint de optimalizálva volt és a skype-nál még pont ez hiányzik de ahogy hallottam a mikroszoft elvileg ezen ügyködik de tény egy bivaly gépen a skype mellett akár játszhatsz is
|
|
|
Naplózva
|
Egy hang van a világon ami örök és az a halál hangja!
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #269 Dátum: 13 márc 06, 18:25:50 » |
|
Hát én már ezer éve nem voltam fent msn-en,valamiért nem hiányzik amióta van facebook.Emlékszem akkor jött divatba amikor 5-es lehettem,de akkor mindenki csinált az osztályból msn-t,és ott voltak fent egész álló nap.Skypolni csak ritkán szoktam ,amikor a haverokkal felmegyünk valami mmo-gamera,aztán nem kell irogatnunk ,hanem játék közbe tudunk beszélni,úgy nagyon hasznos tud lenni Jobb mint a TS (Amúgy valaki játszik a vindictuson? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|