Saphira
|
|
« Válasz #8430 Dátum: 13 nov 08, 13:13:42 » |
|
Persze tuti nem úgy lesz, ahogy akarom, és kiderül, hogy nem Gerard után ment, hanem egy másik csapattal tartott... bár annak meg nem lenne értelme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8431 Dátum: 13 nov 08, 13:27:09 » |
|
Spoiler! Nekem eszembe se jutott ez a Gerard-os ötlet pedig van benne vmi. Elvégre ő is tanácstag volt. De én úgy vettem ki, hogy Gray-el együtt lesznek csapatban. De attól még mehetnek Gerard után. A csapatokat azért elég hülyén osztották le. Natsu mellé ott van Wendy meg Lucy (ő mondjuk gyenge de akkor is), Gazille meg megy egyedül Levivel. Imádom a párosukat de ez akkor sem igazságos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8433 Dátum: 13 nov 08, 13:36:12 » |
|
Igen, ott jutott eszembe nekem is, hogy hoppá. De álnéven volt, szóval kérdés, hogy a Tartaros tud-e róla... Szerintem van rá azért esély, hogy utána menjenek Gray-el. Urtear meghalt, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8434 Dátum: 13 nov 08, 13:40:03 » |
|
Nem igazán vagyok nagy Fairy tail rajongó, igazából egy manga/anime sem tud már igazán megragadni, de azért ilyenek fölött nem siklok el, Seva. http://www.mangareader.net/fairy-tail/339/16 16-21 oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8435 Dátum: 13 nov 08, 13:41:53 » |
|
WTF? Nekem ez a fejezet nem is rémlik. Lehet, hogy nem is olvastam. Többször is volt már ilyen. Ha a kolléganőm elment megnézem az egészet. Szerk.: tényleg nem olvastam. Pedig szép volt. Szegény Urtear.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 08, 14:17:35 írta Sevanna »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8436 Dátum: 13 nov 08, 16:25:01 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 08, 16:31:21 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #8437 Dátum: 13 nov 08, 16:48:55 » |
|
Yo-yo, niggák. Mi itten a pálya e? Szerencsére Heo-sama úgy látszik még nem kell kisértenem téged, de megígérem foglak, még élve is! Mi a hányás van errefelé embörkék? Erre nem sok, levelezőre tettek suliban, mert annyira életképtelen fos a vezetőség, hogy nem tudnak semmit se biztosítani. A tételeket se küldték ki, csak a magyart. A másik lehetőség az lett volna, hogy bejárok, de inkább nem. Egy hozzám hasonlóan magántanuló azt választotta, hogy bejár, de rájött, hogy nem bírja a tömeget, úgyhogy fail. Én meg alapból tudom, hogy idegelne a sok rohangáló idióta körülöttem, szóval inkább levelező. Amúgy, unalom van. Semmmiiiiiiiiiiiiiiiii érdekes... Or something. Mostanában lazulgatok, kreatívkodok, de megígértem muternak, hogy hétfőtől nekiállok tanulni. Na és itten waccáp van? Szegény gyerekeket szerintem szemétség volt megszívatni, még csak a videó kedvéért se csináltam volna. Mondjuk bátyám már tervbe vette azt, hogy megmondja egy gyereknek, hogy nincs Mikulás. Azt mondta kíváncsi lenne a reakciójára, az arcára, amit vág. Nem mondom, én is kíváncsi lennék, de nem vagyok ennyire prosztó, hogy meg is csináljam.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8438 Dátum: 13 nov 08, 18:19:54 » |
|
Ez most jutott eszembe. Ha anyuka tájszólásos (pl. az őrölt és az őrült egyaránt őrütt), én meg nem, akkor a gyerek milyen lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8439 Dátum: 13 nov 08, 20:52:14 » |
|
Szerintem amelyiket többet hallja, az lesz rá nagyobb hatással. I'm so Captain... X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8440 Dátum: 13 nov 08, 21:08:31 » |
|
hey yo Captain Jack?
Azt hiszem gémen te valahonnan Pécs mellől borjadzódtál, ott milyen tájszólás van még?
Blizzcon van and im just sittin here mas...., watching the twitch stream and starcraft II matches.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 08, 21:44:37 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8441 Dátum: 13 nov 09, 00:00:11 » |
|
Már az is kibaszott jó volt hogy Nickelback koncertre mentem, de hogy a Skilletet is volz "ajándékba", előzenekarnak, már röhejes
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8442 Dátum: 13 nov 09, 02:00:47 » |
|
Ma sokat nem voltam,de egy kis ihlet megszállt,lehet a pálinka és séta utólag:D Téli-Karácsonyos(ias) hangulatból dobtam össze egy packot. Egyiket beteszem bemutatónak http://www.kephost.com/images4/2013/11/9/a1_2013_11_9_i1njk9lg9o.pngAkit nem érdekli nyugodtan fusson csak át mellette.Skippelés(kihagyást nem volt kedvem írni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #8443 Dátum: 13 nov 09, 07:02:54 » |
|
Azt hiszem gémen te valahonnan Pécs mellől borjadzódtál, ott milyen tájszólás van még?
Szülőfalum Nagykónyi, ami Tolnában van és közelében sincs Pécsnek, sőt, Somogyhoz közelebb van, mint Baranyához. A saját tájszólásomat nehéz megmondani, mert azt ugye nem érzékelem tájszólásnak, de Ildikónak határozottan zalai tájszólása van, amit fogalmam sincs hogy honnan szedett össze. Ez a zárt e-s cucc, szerintem aranyos. Még aranyosabb szokása, hogy néha értelmetlenek a mondatai, de nem nyelvtanilag, hanem azért, mert új szavakat talál ki úgy, hogy akaratlanul szavakba önti az adott jelenségre vonatkozó fura képzettársítását, amit csak ő ért. Ez egy rohadtmód izgalmas dolog! Pl. találjátok ki, hogy mi az a kígyószilánk! Ez megmaradt bennem, mert alig egy hetes alkotás. Segítek, köze nincs sem a kígyóhoz, sem a szilánkhoz. Igazából van benne logika, de csak nyomokban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #8444 Dátum: 13 nov 09, 11:28:33 » |
|
Tán kaktusztüske? Amúgy, errefelé békési tájszólás van, de alig észrevehető.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|