dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3045 Dátum: 13 jún 19, 09:17:47 » |
|
O dehogyisnem, Bastian-t ismerni lehet a Fairy tail részlegről Olyan menőő,san andreas soundtrackját hallgatom a mélynyomómon maxon,igazi nigga vagyokk Így nézem a Shinsekai yori mangát Jó dolgok vannak benne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 09:36:17 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3046 Dátum: 13 jún 19, 09:40:33 » |
|
Itt nem nagyon vannak szúnyogok szerencsére. Remélem ez így is marad, utálom őket. Viszont tegnap előtt hatalmas titáni csatát kellett vívnom egy lódarázzsal, ami jogosulatlanul behatolt a szobám légterébe. Kisebb szarvasbogár méretű volt, négyszer vertem agyon (értsd, négy olyat kapott, amitől más bogár egytől is megfekszik), de nem akart megdögleni, még élt és mozgott, amikor valahogy sikerült a fegyverként használt két hetes Nemzeti Sportra terelni, és kidobni. Mondjuk azért addigra már erősen le lett amortizálva. xD Ma reggel viszont négy elképesztően aranyos macskát láttam. Az egyik még kölyök volt, azt meg is tudtam fogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3047 Dátum: 13 jún 19, 09:45:50 » |
|
Ahhh,én mostanában nem fogtam macskát Aes átérzem a helyzeted,én 3 x csaptam le a papucsommal,méghozzá levegőből,utána otthagytam,visszajöttem megnézni és nem volt ott,mondom a ****.,aztán megláttam egy másik sarokban,elmondtam neki egy imát ---.(Én allergiás vagyok rá,vagyis lehet csak a méhecsípésre) Volt olyan hogy füvet nyírtam a kis fenyők között,és volt ott egy fészkük,rövidgatyába ugye...Megtámadott 3 ,aztán becélozták a bokámat, 6 darázs csípés rajta.xD De annyira nem is volt vészes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 09:46:53 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3048 Dátum: 13 jún 19, 10:16:05 » |
|
Engem egyszer a hónomalján csípett egy darázs, kicsi voltam. Olyan volt mintha kést döftek volna oda.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3049 Dátum: 13 jún 19, 11:44:49 » |
|
Én hat évesen ráléptem egy méhre, de ez se volt elég sokkoló élmény ahhoz, hogy leszokjak arról hogy mindig mezítláb járkáljak
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3050 Dátum: 13 jún 19, 11:46:39 » |
|
Kék csap -.- Klasszikus.. imádják a darazsak. A fülemben csípett meg egy, nagyon rossz volt. Két három éve én is ráléptem egyre de még mindig szeretek mezítláb járkálni. *hero* Engem békén hagynak a szúnyogok, pedig régen imádtak, nem értem mi változott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 11:47:35 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3051 Dátum: 13 jún 19, 13:02:40 » |
|
Ma reggel viszont négy elképesztően aranyos macskát láttam. Az egyik még kölyök volt, azt meg is tudtam fogni. Tőle nem lehetett aranyosabb, valld be! http://oi39.tinypic.com/51of2x.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3052 Dátum: 13 jún 19, 13:22:27 » |
|
Most nézem az avád is egy fekete macsek. Nem ér elfogultnak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3053 Dátum: 13 jún 19, 13:51:07 » |
|
Pedig csak kb másfél hónapja ez a kép van kinn állandó jelleggel. Szóval lassan talán ideje is lesz lecserélni. Amúgy te miért is ragaszkodsz annyira a farkasokhoz? Nem mintha nem lennének baromi kemény meg vagány állatok a ragadozók világából, csak úgy érdeklődöm. ((:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3054 Dátum: 13 jún 19, 14:29:47 » |
|
Ma reggel viszont négy elképesztően aranyos macskát láttam. Az egyik még kölyök volt, azt meg is tudtam fogni. Tőle nem lehetett aranyosabb, valld be! http://oi39.tinypic.com/51of2x.jpgÚristen de édes. Ellopom a kis hülyét. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3055 Dátum: 13 jún 19, 15:03:19 » |
|
Ha annyira hülye, akkor minek ellopni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3056 Dátum: 13 jún 19, 15:05:59 » |
|
Nem kel félni az ellene való nyilvános vitából származó megszégyenülés lehetőségétől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3057 Dátum: 13 jún 19, 15:19:42 » |
|
Aes csak próbált tsundere lenni . Velem is megtörtént már párszor a strandon,asszem Szlovéniában,nem vittem papucsot és belegázoltam a szép zöld fűbe,gondoltam úgy sincsenek ott darazsak mivel 1 szál virág nem volt a fű között,szépen volt gondozva.Erre pont beletrafáltam,3 x-ára dagadt a lábam.Úgyhogy anélkül nem lépek rá a fűre,hogy ne lenne rajtam valami,főleg úgy hogy allergiás vagyok rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3058 Dátum: 13 jún 19, 17:10:02 » |
|
A büszke nagypapák anno megígérték, hogy csinálnak közösen egy bölcsőt, de ma kevésbé büszkén bejelentették, hogy többszöri sikertelen próba után feladják. Most még bölcsőt is kell nézni, mikor már nyakunkon a nagy esemény, hurrá...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 19, 17:11:07 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3059 Dátum: 13 jún 19, 17:58:41 » |
|
Ma reggel viszont négy elképesztően aranyos macskát láttam. Az egyik még kölyök volt, azt meg is tudtam fogni. Tőle nem lehetett aranyosabb, valld be! http://oi39.tinypic.com/51of2x.jpgÚristen de édes. Ellopom a kis hülyét. *-* Szeretem a fekete macskákat. Hozzám pont illene egy ilyen kis feketeség (boszi style), de szigorúan csak a sajátom mellé, mert őt nem cserélném le semmire.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|