Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2970 Dátum: 13 jún 18, 08:34:11 » |
|
Én jelen pillanatban azt várom, hogy gman visszajöjjön és megindokolja, hogy Superman erősebb mint Goku és én erre azt mondhassam, hogy Superman a mi napunkból nyeri az erejét és Goku elteleportálhatja bárhová, ahol Superman csak man lesz és egy ütéssel megöli. De még nem jött meg gman, hogy ez a beszélgetés lefuthasson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2971 Dátum: 13 jún 18, 09:00:53 » |
|
Az a 314 nap csak azért olyan feltűnő, mert mérve van, valószínűleg elég sok kocka van itt a fórumon, aki talán már éveket is eltöltött gép előtt, és amúgy szerintem te sem vagy lemaradva annyira összesített adatokkal Carttól vagy Aestől.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2972 Dátum: 13 jún 18, 09:07:25 » |
|
Kicsiben gondolkodsz. Kapásból elteleportálhatná egy hat tonnás kriptonittömb mellé, az viccesebb volna, nemde? No de Goku honnét tudja, hogy Superman a napból nyeri az erejét, vagy, hogy a kriptonit a gyengéje? Még csak a gondolatából se tudja kiolvasni, mert mentális védelme is van neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2973 Dátum: 13 jún 18, 09:28:11 » |
|
Az én időm sajna már látszik a statisztikában, mondjuk nem tudom, hogy hogy vagyok fenn ennyit Annyira el lehet fáradni az alvásban, rég tapasztaltam ilyet Am Gokunak vannak barátai akik elárulják neki Superman gyengepontját muhahaaa
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2974 Dátum: 13 jún 18, 09:40:54 » |
|
Hát te is régóta vagy már itt. Összejön az. Ki az a Pitor és Rina? Ők vannak még benne a statisztikában, miközben én ilyen nevű embereket sose láttam itt. oO Rina mégrémlik, hogy volt egy ilyen noname külsejű lány, akinek a barátja is fórumos volt vagy ilyesmi. Az alvásban tényleg el lehet fáradni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2975 Dátum: 13 jún 18, 10:38:21 » |
|
Pitor az putir, csak időközben átkeresztelkedett Cart főplébánosnál
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2976 Dátum: 13 jún 18, 10:39:26 » |
|
Kicsiben gondolkodsz. Kapásból elteleportálhatná egy hat tonnás kriptonittömb mellé, az viccesebb volna, nemde? No de Goku honnét tudja, hogy Superman a napból nyeri az erejét, vagy, hogy a kriptonit a gyengéje? Még csak a gondolatából se tudja kiolvasni, mert mentális védelme is van neki. Kaio-sama megsúgja neki telepatikus úton. Ő meg kiderítheti a többi istenségtől, valaki csak tudja, mi Superman gyengéje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2977 Dátum: 13 jún 18, 10:46:20 » |
|
Goku kitalálná alapból. Sokan azt hiszik Gokura, hogy idióta. Pedig csak szakbarbár. Harcban zseniális, mert semmi más nem érdekli csak ez. Annyira, hogy kb. a cipőfűzőjét sem tudja bekötni emiatt. De ha harcolni kell ott rájön a megoldásra.
Azért nem a kriptonitot mondtam am, mert Goku menőbb annál, hogy ilyen külső forrásoktól függjön. De Superman külső forrását kiránthatja alóla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2978 Dátum: 13 jún 18, 13:53:31 » |
|
Gman, veszett fejsze ez a vita. Egyértelműen kispályás Superman Gokuhoz képest. Ezt még én is tudom, aki 4-5 résznél többet sosem látott még a Dragon Ballból. (Bár már rajta vagyok az ügyön:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2979 Dátum: 13 jún 18, 14:08:25 » |
|
Már majdnem készültelek lehurrogni, de a zárójeles rész után más lett a dolgok fekvése
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2981 Dátum: 13 jún 18, 14:09:24 » |
|
Igen, lehet. Sőt csapattag és Dragon Ball manga lektor is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2982 Dátum: 13 jún 18, 14:10:34 » |
|
Én egy részt láttam még anno Animaxon,nem volt rossz.Egy kicsit szégyenlem is hogy a történelem egyik legjobb animéjét nem láttam még.De igazából nagyon nem is vagyok rá kiváncsi...a kamehame---ha-t azért ismerem :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2983 Dátum: 13 jún 18, 14:11:42 » |
|
Hogy nőttetek ti fel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2984 Dátum: 13 jún 18, 14:17:27 » |
|
Candy,Candy-n és Sandybellen. Amúgy játszották a DB-t is, amikor ezeket csak mi tesóimmal beláttuk, hogy a DB csak egymás gyepálásáról szól és megszavaztuk, hogy nem nézzük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|