Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12615 Dátum: 14 jan 11, 14:59:19 » |
|
Érezd is, az az 1-1,5 év, borzasztóan sok, mintha most lennék 20 te meg 40 kb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12616 Dátum: 14 jan 11, 15:00:48 » |
|
Én csak a Baljós Árnyakat tartom gáznak, a másik két előzmény filmet nem utálom. Sőt, a Sithek bosszúja szerintem jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12617 Dátum: 14 jan 11, 15:02:11 » |
|
Miért jobb az a rész ahol köldökzsinór nélkül születnek a gyerekek, mint az amiben szerepel Jar-Jar és feldobja a poénjaival az unalmas filmet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12618 Dátum: 14 jan 11, 15:04:25 » |
|
A klónok támadása sajnos nagyon gáz lett szerintem, a kedvenc jelenet mikor Kullancsokon lovagol Padme meg Anakin. Számomra mindig is a 4-5-6 az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12619 Dátum: 14 jan 11, 15:05:24 » |
|
Coelho igen ez egy kicsit vígasztal, ha véleményt nyilvánítanál a hobbitokról, talán meg is bocsájtanák xD Minagi, bocsi, de nem a legjobb az arcmemóriám, úgyhogy már fogalmam sincs hogy nézel ki Én meg jövőhónap elején leszek 23
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12620 Dátum: 14 jan 11, 15:06:25 » |
|
Gdat: Mert rajtad kívül minden ember ízléstelen, idegesítő lénynek látja Köcsög Köcsög Binks-et. Minagi: Szép volt, ilyen emberekből kell több az univerzumnak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12621 Dátum: 14 jan 11, 15:07:03 » |
|
Miért jobb az a rész ahol köldökzsinór nélkül születnek a gyerekek, mint az amiben szerepel Jar-Jar és feldobja a poénjaival az unalmas filmet? Lehet, hogy a robot elvágta azt, csak nem mutatták. Nézz TWD-t, ha ilyesmit akarsz látni. A Klónok nem volt rossz. A végén a harc jó volt, a sok jedivel, meg a király technikával. Natalie Portman meg jó csaj. (Vagyis volt még akkor, pont tegnap a Thor nézés közben csodálkoztam is, hogy már alig ismerem meg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12622 Dátum: 14 jan 11, 15:08:46 » |
|
Jar-Jarra nem szabad úgy tekinteni mint emberre. Ő egy okos, pajkos háziállat. Ahhoz képest okos, hogy háziállat. Ha jól emlékszem akkor csak kivették az anyjukból a gyerekeket és semmi vágás nem volt. De már nagyon rég láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12623 Dátum: 14 jan 11, 15:08:59 » |
|
Csak a magasság kötelező. Ami opcionális, azt akkor sem csinálnám meg, ha mindannyiótok élete múlna rajta. Saphit leszámítva.
Hmm jó ötletet adtál =D Ámuljatok és bámuljatok kib*szott egyedi avataromon =D 4 in 1 =DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12624 Dátum: 14 jan 11, 15:10:10 » |
|
Natalie Portman , rohadt jó csaj, én nagyon szeretem őt. Még a Leon a profiban is rohadt jó volt. Viszont az a rész akkor se volt az igazi. Jobban megcsinálhatták volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #12625 Dátum: 14 jan 11, 15:11:37 » |
|
Nem is rossz ötlet. Egyébként felfedeztem, hogy a Teszkóban komoly 2ezerakárhány forintért vesztegetnek Assassin Creed 2 lemezeket. Na, ha majd egyszer nekiállok, akkor legalább eredetivel tolom majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12626 Dátum: 14 jan 11, 15:12:13 » |
|
Ámuljatok és bámuljatok kib*szott egyedi avataromon =D 4 in 1 =DDD
Hát nem lenne rossz, hogyha normálisan méretre lenne vágva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12627 Dátum: 14 jan 11, 15:12:40 » |
|
Mondjuk elég betegesnek tűnt, hogy beleszeretett Leonba, de hát... Ő 15 évnél előbb sérült le a filmben. Dehunter: Béna vagy!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 15:13:24 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12628 Dátum: 14 jan 11, 15:19:01 » |
|
Ishida, so say we all! (Bocsi, most nem írom le magyarul, hiába magyar fórum)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12629 Dátum: 14 jan 11, 15:20:03 » |
|
Beugrókérdések sikeres abszolválása után jöhet a vizsga! A vizsgabizottság 3 tagból álló testület, melynek legalább 1 tagja moderátor. ( kivéve Hiei mert az ő szakmaisága erősen megkérdőjelezhető a sérülése után )
A tételek:
Lew és az 50-es karjának változásai a sérülése előtt és után
Gdat és a maszkulin megvilágosodás folyamata
Micsudi és a nők (mivel ez egy rövid tétel, itt lehetősége van Minagi hajáról is beszélnie)
MrSaiyan coelhói magasságokban ( évszámokkal, vaktérképen )
Aes és a marxista történelemszemlélet a reptilián világuralmi törekvések tükrében
B tételek:
Minden ami Sherlock
Bölcsészek vs Egyetemisták
Ishida és Lew kapcsolata és levelezései a XIX. századtól kezdődően
Saphira és a penis erectilis corpusai (akár latinul is)
Az unalmas trió unalmas tétele
Mind A, mind a B tételsorból 1-1 tételt kell húzni, kidolgozásra fordítandó idő nincs.
Sikeres vizsga esetén jogosultságot nyer a duma topicban történő diskurzus folytatására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|