Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12585 Dátum: 14 jan 11, 14:21:05 » |
|
Láttam a Star Warsból a mozifilmet, a Baljós Árnyakat, de őszintén fogalmam sincs, ki ez a két kisember, Han meg a G betűs. Nem teszem hátra a kezem, én szabad állampolgár vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #12586 Dátum: 14 jan 11, 14:21:44 » |
|
Saphi annyira vakító a gyönyörűséged, hogy Kurohi a szerkesztés gombot és a szabályzatot se találta meg!
Most halál komolyan lopod a stílusomat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12587 Dátum: 14 jan 11, 14:22:30 » |
|
Csak azt az egy részt láttad?O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12588 Dátum: 14 jan 11, 14:23:34 » |
|
Láttam a Star Warsból a mozifilmet, a Baljós Árnyakat, de őszintén fogalmam sincs, ki ez a két kisember, Han meg a G betűs. Ha láttad a Baljós Árnyakat akkor nincs semmi baj. Az összes Star Wars film közül, az az egyetlen említésre méltó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12589 Dátum: 14 jan 11, 14:24:09 » |
|
Ez a fórum az emberi kommunikáció magasiskolája. Nyelvtani díszszemle. A gondolatok és a szavak fenséges tánca. Az a baj, hogy Lew poénból mondja, de szerintem tényleg az az egyetlen említésre méltó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 14:25:10 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12590 Dátum: 14 jan 11, 14:25:34 » |
|
Lew : Ezt inkább a viccek topicba írd be! gman: Sajnálom. Hirtelen mondanom kellett valamit és ez jutott elsőre eszembe. Gdat: Az új trilógiából sem a legjobb. A Sithek bosszúja jobb a Baljós Árnyaknál. Klónok nyáladzását meg tényleg nem érdemes szépíteni, egy szar.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 11, 14:28:06 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #12591 Dátum: 14 jan 11, 14:27:27 » |
|
Duma topic beugró kérdések, 2014 első félév:
Ki lőtt először, Han vagy Greedo? ...................... 1pont
Miért sokkal menőbb Sherlock a Dr. Who-nál? (Ellenérvelés esetén a feladat ipso facto 0 pontos lesz) ................. 9 pont
Soroljon fel a Trónok harca nagy házai közül legalább 4-et, jelmondataikkal együtt .................... 4 pont
Érveljen 3, többszörösen összetett, jelzőkkel tarkított mondatban a bölcsészek ellen, válaszában térjen ki a gyorsétteremláncokra is !.................... 3 pont
Adjon Micsudinak legalább 2 darab randi tippet. Használja az alábbi kulcskifejezéseket: szarba se nézd, minden nő kurva, Gdat is lesérült 15 évesen. .................2 pont
Idézzen fel egy Noémi által írt panaszkodást a vizsga/zh időszakkal kapcsolatban! ............... 1 pont
Összesen 20 pont, beugró kérdések abszolválásához elegendő pontszám: 20
Kérdéseket jól olvassa el, megoldási idő 15 perc.
Jó munkát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #12592 Dátum: 14 jan 11, 14:28:38 » |
|
Tudjátok amúgy hogy ma mi piszkálja a csőrömet?
Vannak olyan emberek akik nem képesek az avatarjukat méretre vágni és így megjelenik alatta egy csuszka.
Segítek 200 pixel magas és 138 pixel szélesnek lehet lennie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12593 Dátum: 14 jan 11, 14:28:55 » |
|
Gdat88: Üdv, William Sheakespeare. Lew: Miért, mi van a többivel? (ha van egyáltalán xd) Minagi: Hai. :3 Bár az is 2 és fél órás volt.. Szóval a film közepénél kimentünk repetát venni. Syzygy: Ezmiez?
|
|
|
Naplózva
|
Dare datte shippai wa suru nda Hazukashii koto janai Kono kizu o muda ni shinai de Waratte arukereba ii
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12594 Dátum: 14 jan 11, 14:30:44 » |
|
Sheakespeare... Hejesíráshw 5-ös alá. Syzygy: A Micsudis kérdés szerintem többet érdemel 2 pontnál!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurohi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12595 Dátum: 14 jan 11, 14:31:56 » |
|
Mintha ő aztán olyan helyesen írt volna a verseiben.
|
|
|
Naplózva
|
~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12596 Dátum: 14 jan 11, 14:33:05 » |
|
Drámák, Komédiák stb. De a vers is tökéletesen megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12597 Dátum: 14 jan 11, 14:33:27 » |
|
Syzy <3 bakker elég volt rád gondolnom és megjelentél, tekintsd semmisnek a facebook üzenetem xD
Azért eltudom képzelni kurohit, hogy kapkodja a fejét, hogy most ezek meg miről hadoválnak, de kurohi, olvasni olvasni olvasni visszafelé néhány száz oldalnyit és megismersz minket, vagy simán nézd meg azokat a sorozatokat filmeket amiket mi is, a dr izét azt nem kell az egy idiótaság nem is értem mit esznek rajta (megint megakarnak majd ölni :Đ)
Syzy a teszted elég szigorú adj neki valami segédeszközt.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #12598 Dátum: 14 jan 11, 14:34:34 » |
|
Syzygy, ezt majd minden újoncnak írd ki kérlek! Ááááh, az új generáció, hogy lehet ilyet mondani a Star Warsról. T_T Kurohi, Die Hardot láttál? (1-2-3ami érvényes)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #12599 Dátum: 14 jan 11, 14:36:10 » |
|
Saphira. Csak, hogy tudd. Ha doktor leszel azt annak köszönheted, hogy a Doctor annyi jót tett a múltban, hogy azokat az embereket akik meg tudtak gyógyítani másokat, az ő tiszteletére nevezték el doktornak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|