noemimi-chan
|
|
« Válasz #11850 Dátum: 14 jan 04, 23:42:37 » |
|
Tudom, hogy inkább az én kedvemért
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11851 Dátum: 14 jan 04, 23:47:54 » |
|
Noémi kérlek...
Jók ezek a sandman képek, talán egy párhuzamos univerzumban alkalmam lesz is a kezembe venni és olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11852 Dátum: 14 jan 04, 23:52:57 » |
|
Kevés aranyosabb dolog van, mint amikor plüssfiguráknak öltöznek be felnőtt emberek.
A világ egyik legbetegebb dolga ez. Nem akarok senkit megbántani így no komment.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11853 Dátum: 14 jan 05, 00:06:11 » |
|
Mert te nem ölelnéd meg szexuális zaklatás pandát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11854 Dátum: 14 jan 05, 00:08:37 » |
|
Ha ilyen beteg módon állatoknak öltöznek emberek és perverz módon, úgy közösülnek, akkor nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11855 Dátum: 14 jan 05, 00:10:53 » |
|
Tényleg Gdat, Minagi vállal panda jelmezben korbácsolást?
Figyelem fórum after dark programsávba léptünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11856 Dátum: 14 jan 05, 00:11:49 » |
|
Neeeem. A plüssállatok nem szexelnek. Ők csak aranyosak. Fujj. Szexuális zaklatás panda sem szexel. Nem nézel South parkot Minagi? Ő csak figyelmezteti a gyerekeket, hogy vigyázzanak a szexuális zaklatással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11857 Dátum: 14 jan 05, 00:19:05 » |
|
Magyarul ki van adva az első négy kötet, szgyzgy Innentől csak a 18 éven feletti humanoidok olvassák. Nővéreméknek egyetemen van egy közöl e-mail címük amit ugye majdnem 200an hazsnálnak, és egy csaj aki még kibukott egy jó éve most azon kezdte el lebeszélni a szex-találkáját valami rangom arccal Ők meg visszaírtak valami olyasmit a csávónak hogy "Kedves Gábor! Én a harmadéves gyógypedagógus évfolyam nevében írok. Remélem minden jól alakul majd a Jankával. De mi lenne, ha nem a mi közös email címünket használnátok?? Köszönettel: 180 gyógypedagógus hallgató és tanáraik" És ITT a csaj 'honlapja', ez szintén benne volt az e-mailbe, szigorúan 18+-os xDD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11858 Dátum: 14 jan 05, 00:21:20 » |
|
Syzygy, szeretnéd? Gdat88, Most pont nem a pandákra gondoltam, ők tényleg nem szexelnek, de a többiek igen. Dede, láttam amúgy. Ez most komoly?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11859 Dátum: 14 jan 05, 00:22:42 » |
|
Jaaaj. Szegény. Úristen. Én érzem kínosan magamat miatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11860 Dátum: 14 jan 05, 00:24:14 » |
|
Kipróbálnám 24/7, Alázás, Bezárás, Büntetések, Etetés, Fóliázás, Gyertya, Kötözés, Láncok, Légzés-kontroll, Masszázs, Menstruáció, Nyakörv, Orális szex (adni), Orális szex (kapni), Pelenkázás, Segédeszközök, Szembekötés, Szerepjáték, Vibrátorok Mi az a pelenkázás? és am a 163 cm-hez a 88 kiló nem sok egy kicsit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11861 Dátum: 14 jan 05, 00:26:14 » |
|
Mi is pont azt olvastunk most fel. Láttad a CSi Las Vegasi helyszínelőket? Abban volt egy ilyen rész. Férfi babának képzelte magát, kapott szoptatást, be pelenkázták és játszott mint egy baba 40-50 évesen. Attól függ, van rajta felesleg, lehet "eléggé" fogni itt-ott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 05, 00:26:55 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11862 Dátum: 14 jan 05, 00:28:42 » |
|
Ne sajnáljátok, nővérem elmondása szerint amellett, hogy kövér és buta volt, még undorító meg bunkó is De komolyan nem értem ki lehet ennyire hülye hogy egy ilyen e-mail címet használjon. Betenném a beszélgetést is, csak sajnos már törölték :'((
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11863 Dátum: 14 jan 05, 00:38:05 » |
|
Mi az a Switch nő? Amúgy képet nem kellene felraknia, hogy "könnyebb legyen az ismerkedés" elmondása szerint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11864 Dátum: 14 jan 05, 00:39:38 » |
|
Hogy domináns is és szubmisszív is. Én szégyellem magam, hogy ilyen tudatlan személyt alkalmazok dominaként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|