Saphira
|
|
« Válasz #11835 Dátum: 14 jan 04, 22:56:41 » |
|
És még Sabaku asszonyozta le az én képemet. Így leszólni a világmindenség egyik legmenőbb tündéjét azért egy kicsit erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #11836 Dátum: 14 jan 04, 23:09:53 » |
|
Neee zavarjuk el szegény újakat, néha olyan viccesek. Ja-ja, Mugen is tök poénos volt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11837 Dátum: 14 jan 04, 23:19:02 » |
|
heo... Ez most. Erős volt............... Köszönöm szépen. Ja, nehogy azt hidd, hogy elfelejtem. Visszakapod még. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 23:19:43 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #11838 Dátum: 14 jan 04, 23:20:12 » |
|
Szabi, hanii végre vissza tért, erre elüldözöd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 23:21:39 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11839 Dátum: 14 jan 04, 23:25:43 » |
|
Hova tűnt a panda? így nem az igazi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #11840 Dátum: 14 jan 04, 23:26:48 » |
|
Szintén hiányolom a pandát, a panda menő volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #11841 Dátum: 14 jan 04, 23:28:20 » |
|
Itt van. Csak kell alá egy Minagi felirat is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11842 Dátum: 14 jan 04, 23:29:56 » |
|
Ezt szerettem volna betenni, de nem tetszik az oldalnak, bárhogy próbáltam berakni, még Szabi is segített, de nem fogadta el az oldal. Aztán kipróbáltam, hogy más avataromat elfogadja-e és ezért volt a régi fegyveres menő faszi, de vissza tettem a pandát, utána olvastam ezt és oooh. Szóval maradjon a panda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11843 Dátum: 14 jan 04, 23:32:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #11844 Dátum: 14 jan 04, 23:33:54 » |
|
Még nem üldözött el, kevés hozzá. Úúú Mini, emlékszem, ez volt az avád, amikor el kezdtünk beszélgetni, és akkor elég új voltam asszem, és tökre féltem, hogy te ilyen "raj" csaj vagy, mert ez az ava olyan rajság-sugárzó.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #11845 Dátum: 14 jan 04, 23:34:40 » |
|
A vörös panda aranyosabb Linkeljünk cukiságokat =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #11846 Dátum: 14 jan 04, 23:36:37 » |
|
Ki lakik ott keleten? Szexuális zaklatás panda! A panda már de rigouer Minagi, más profilkép alapjaiban rengetné meg a hajaddal kapcsolatban kialakult pszichopata képemet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 23:38:06 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11847 Dátum: 14 jan 04, 23:38:49 » |
|
A szexuális zaklatás panda a legaranyosabb. Kevés aranyosabb dolog van, mint amikor plüssfiguráknak öltöznek be felnőtt emberek. (Ez ijesztően hangzott így leírva. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11848 Dátum: 14 jan 04, 23:39:13 » |
|
Ez? Pasi??!! Kikérem magamnak, az öccse, Dream kicsit máshogy néz ki http://velveteenrabbi.blogs.com/photos/blessings/sandman08clip1.jpgMini, neked mindig olyan jó aláid vannak hogy az már igazságtalanság...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #11849 Dátum: 14 jan 04, 23:41:27 » |
|
Nem, nem linkelünk cukiságokat, kis hsz huszár. -.-' hanii, ne már. >_< Szóval féltél hogy menő vagyok és te már nem lehetsz az újonc korodban? Nem csodálom. Syzygy, akkor még bent hagyom, a kedvedért. (Meg Noé kedvéért ) Jogos, ezért is bent hagyom, kis pszichopata állat. Sabaku, köszönöm. Hát kicsit tényleg más, az egyik ápolt a másik nem tűnik annak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 04, 23:46:45 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|