25 feb 24, 18:06:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 785 786 [787] 788 789 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1869670 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #11790 Dátum: 15 máj 17, 17:00:31 »

A részt nézve szó szerint belefáradtam abba, hogy értelmet keressek abban, hogy egy lantos pap egyszerre minden megerőltetés nélkül kiszed két bijuut a jinchuurikijeiből. Gyenge volt, na, ahogy sajnos a filler nagy része is.
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan akarják lezárni ezt egy rész alatt. Azt sem bánom, ha összecsapott lesz (bár inkább bevállalnék még 2 hét filler szenvedést, de legyen normálisan befejezve, de most már mindegy), tök mindegy, várom már a mangás részeket, hátha kimegy a fejemből ez a sok hülyeség.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #11791 Dátum: 15 máj 17, 22:06:21 »

De jó, hogy elkezdenek csinálni egy fillert, jól indul és a végét forgatókönyv szerint elbazilikázzák.  ikszdé Ráadásul össze is csapják, mit nekünk egy normális chuunin vizsga, kell a fenének. Így búcsúztatják a Narutos fillereket, mert nem hinném, hogy lenne több, legalábbis innentől bűn lenne belerakni, tessék a mangás részeket adni.

Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #11792 Dátum: 15 máj 17, 22:26:08 »

Najah. Általában az összes filler jól indul, de a közepe felé elromlik. Szerintem csak az alapkoncepciót találják ki, de azt jól és úgy vannak vele, hogy majd a többit imprózzák... ikszdé
Amúgy valószínűleg tényleg az utolsó filler évad, ez szinte 100%. Legalábbis ami Shippuudent illeti... Nevet
Persze néha lehetnek még ilyen 1-2 részes "speciálnak" csúfolt filler megszakítások. De valószínűleg a következő openinggel zárul a Shippuuden.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #11793 Dátum: 15 máj 17, 23:35:44 »

Attól félek, hogy már idén befejezik, különben miért zárnák le ezeket a fillereket ilyen gyorsan? Van még 38 manga fejezet, az jó esetben 20 anime rész. Vagyis kb. 20 hét, azaz 5 hónap.Sőt, több, de legyen 5, az egyszerűség kedvéért. Sőt, húzzák el, és legyen 6. Még akkor is, bőőőőven befejezik idén. Szóval vagy lesz még filler (de már nem igazán tudom elképzelni, hogy hol...), vagy befejezik még idén.
Márpedig inkább csinálják meg szépen és egyben, mintsem elhúzva és filleresítve. Szerintem. Aztán tavasszal meg jöhet a gaiden. Merthogy azt is megéri meganimálni  Nevet Legalábbis eddig úgy néz ki.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 17, 23:36:29 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11794 Dátum: 15 máj 21, 13:33:15 »

A rész elmegy, egyszer nézhető, sőt még élveztem is egy picit.

De a legjobb az utolsó 20 mp volt 22.35-től  Nevet
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #11795 Dátum: 15 máj 21, 15:35:43 »

Végre vége el se hiszem. Nevet Bár nem volt olyan hosszú ez a filler arc meg annyira rossz se Fuu sokat dobott rajta. Nevet De már ideje volt lezárni és visszatérni a manga szálra.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11796 Dátum: 15 máj 21, 16:48:42 »

Hogy lett végül lezárva? Miképp váltak Chuuninokká/Jouninokká a népek?

(Nekem bőven elég, ha elolvasom a véleményeket.^^)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11797 Dátum: 15 máj 21, 17:08:57 »

Gaara lebeszéli a gonosz fickóval a dolgokat, aztán a tag nyom egy seppokut és lemondják a 3. fordulót, mert Gaara szerint nem kell az. Mindenki hazamegy és a Kagék a jelentések alapján eldöntik, hogy ki legyen Chuunin.

Az eső falubeliek azok lesznek, de Konan gyorsan a halálba küldi őket és Ajisai-ból lesz Animal realm Pain, Kakuzu és Hidan összefut Fuu-ékkal, Fuu felismeri Kakuzut a falubeli mesék alapján, de mivel kakuzu nem akar a barátja lenni harcolni kezdenek.
Tsunade az irodájában gyorsan mindenkit Chuuninnak kiált ki, kivéve azokat a 30 éves genineket. Neji meg dupla előléptetést kap Jouninná (Gaara kérésére végül is), ami jó nagy hülyeség, de mindegy.
És ennyi.

-----

Amúgy annyira nem volt rossz rész, de kövi héttől jönnek megint a canon részek. Az előzetes abszolút nézhető szerintem, nem különösebben spoileres.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 21, 17:12:47 írta Exkirion » Naplózva

Capac
Uchiha Madara
*

MLG Noscope Master

« Válasz #11798 Dátum: 15 máj 21, 17:24:43 »

Én azért szomorú vagyok hogy búcsút kellett mondanunk Nejinek Szomorú

Naplózva

"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11799 Dátum: 15 máj 22, 21:07:39 »

Így belegondolva, hogy a fő story szerint Neji már nincs, ez a filler tekinthető egyfajta rá való visszaemlékezésnek is. Hogy ő is jó fej srác volt stb.
Bár még így sem hat meg a dolog  Ördögi
Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #11800 Dátum: 15 máj 23, 06:38:10 »

Esős nap, de a lelkem most nagyon megörült, mikor megláttam ezt a mondatot: Jövő héttől újra a manga sztoriját követhetjük.

Köszönöm  bow
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #11801 Dátum: 15 máj 23, 13:19:19 »

Na, megnéztem én is, és baromira tetszett a rész. Komolyan mondom, remek volt. Gaara beszélgetése azzal a férfival nagyon átjött, mindig is szerettem a régi vágású, kemény, sokszor szűk látókörű de egyben bölcs karaktereket, akik esetleg pont azzal kerülhetnek szembe a főhőssel, hogy nem tudnak haladni a "korral". És nemes halált választott. ( Bár azt hozzátenném, hogy nemes halál a japán kultúrában, amivel speciel én egyáltalán nem értek egyet, szerintem sokkal nemesebb megpróbálni élni, és helyrehozni azt, amit elrontottál. De hát Japán az Japán, eltérő gondolkodás, filozófia és értékrend.)
A chuuninná válás is átjött nekem, mondjuk ehhez a zenék sokat hozzátettek (megint), és szerintem Neji jounin kinevezése is jogos. Viszont, hogy a vizsga alapján Kibáék mire fel kapták meg a chuunin rangot, na azt szeretném megkérdezni az íróktól, akik ezt a fillert kitalálták Nevet Teljesen szánalmas teljesítményt nyújtottak. A másik két csapat még oké, na de ők...Nevet Na mindegy, annyira nem volt rossz ez a filler a sok hülyesége ellenére sem, bár gondolom Kishi nem épp így gondolta el eredetileg a csapatok chuuninná válását, vagy Neji jouninná válását, kitalálhattak volna valami életszerűbbet is, de most már mindegy. A filler közepes volt szerintem, egészen jó, és borzasztó részekkel, szóval ha pontozni kéne, akkor mondjuk 5-6/10. Viszont ha nem lettek volna azok a ritka béna ellenfelek, akkor ez simán 7-8/10.

Aztán fogtam magam, és megnéztem a legutolsó mangás részt, és meg kell mondjam, a chuunin vizsga után pár perccel nehéz volt arra átállni, hogy Madara épp egyszerre szívja be mind a 9 bijuut Nevet Azért ilyenkor érzem néha azt, hogy Kishi egy picit eltúlozta a végén az erőszinteket, de majd megszokom újra, főleg úgy, hogy nagyon jó részek jönnek. Már várom Nevet

Szerk.: Viszont ha nem lesz több filler, akkor nagyon úgy néz ki, hogy 2 fejezet/rész tempóval lazán véget ér a shippuden novemberre. Szerintetek?
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 23, 13:24:27 írta Jon97 » Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #11802 Dátum: 15 máj 23, 22:12:42 »

Csodálom, hogy senki nem említette meg azt ,amire valószínűleg mindenki várt a filler végén: Hogy kapják el Fuu-t?
Az egy dolog,hogy láttuk Hidant meg Kakuzut , és tudunk következtetni arra, hogy mi történt,de én vártam volna vmi kis fightot, mint pl az Utakatás filler végén ,mikor elkapják, vagy legalább annyit ,ahogy cipelik a kiütött Fuu-t  Nevet
Az amegakure-i ninjáról is csak annyit tudtunk meg ,hogy Konan elküldte egy küldetésre ,és meg is halt...
Ezeket eléggé hiányoltam ,mivel ezekre voltam a legjobban kiváncsi.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #11803 Dátum: 15 máj 24, 12:15:11 »

A rész jó lett volna, de baromi összecsapott és elnagyolt lett a második fele. Nem így kellett volna lezárni egy nagyon jól indult fillert, ami elvileg a Shippuuden utolsó töltelék évada volt. Nem értem már minek kell jövőhéten manga sztorit berakni, az még Május, jöhetett volna a nyár alkalmával.
Egyetértek Jon97-el ez a filler csak egy közepes ilyen 5/10-6/10 az én szemszögemből is. Bár ha tökéletes lett volna, akkor sem adnék rá 10/10-et, mert cseszett sz#r helyre tették. Nekem is elég furcsa volt az ending után a következő rész tartalma... Na akkor állítsuk vissza az agyunkat a háború tetőpontjára... Elég Bleach animés megoldás lett.
Szóval szomorú vagyok, mert félúton ez a filler is 180fokos fordulatot vett és a lezárása nagyon összecsapott lett, de legalább folytatódik a fősztori. Ahogy mondtam, elvileg már nem lesz több filler évad a SHIPPUUDENBEN, max ilyen 1-2 részes speciálnak csúfolt filler sztorik, de nekem már azok sem kellenek. Most már toljuk le a maradék 38 fejezetet 2/1-es adaptálásal 19-20 részben, azaz 4-5 hónap alatt. Úgy kb. Szeptember végére. Az őszi anime szezon úgyis Októberben kezdődik.
A Gaiden előtt meg mindenképp legyen egy 1-2 éves szünet, nehogy tele fillerezzék nekem azt is... Mondjuk a Shippuuden után elkezdhetnék az Őszi szezonban a Bleach folytatását. Bár én egy Hitman Reborn folytatásnak jobban örülnék, de azt nem a Pierot csinálta.
Naplózva

Gulopzus
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Naruto

« Válasz #11804 Dátum: 15 máj 28, 14:59:04 »

Izgalmas rész volt, de kicsit mintha több mangafejezetet raktak volna egybe a szokásos 3-nál, így kicsit kapkodós lett.
Visszavonom, átnéztem és valójában csak 2 fejezetet adtak le. A filler kicsit megviccelt.
« Utoljára szerkesztve: 15 máj 28, 15:37:05 írta Gulopzus » Naplózva
Oldalak: 1 ... 785 786 [787] 788 789 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins