Azt a rohadt... Nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani, de az utolsó 3 résszel visszajött a régi Shippuuden feeling a számomra, mint pl: Naruto vs Pein vagy Itachi vs Sasuke harcoknál volt. De tényleg. Mióta visszatért a főszálhoz az anime mindegyik része annyira jó, hogy az már félelmetes. 2-3 éve nem éreztem már ezt a Shippuudennél, szóval jó lenne, ha maradna ez a színvonal
Na de kicsit bővebben;
Ez az epizód is 3 mangafejezetet dolgozott fel. Félelmetes! Úgy pörögnek a jobbnál jobb jelenetek minőségi grafikával és háttérzenékkel, hogy azt se tudjam melyiken gondolkodjak, de már jön a következő. Nagyon jó választás volt ez a tempó a harci részekhez. Egy háborúnak pörgősnek kell lennie. A mai se kivétel a tökéletes minőség alól, azonban én lehet csak Neji haláláig, azaz a 613-614 fejezeteket tettem volna bele a részbe. Hogy miért ?
Ha Neji tényleg (ezt itt kötelező megjegyezni) meghalt, akkor szerintem jobban ütött volna az, ha csak 2 fejezetet dolgoz fel a mai rész és a jövőheti 50-75%-ban egy filler lett volna. Igen ennek most nagyon örülték. Lett volna egy 10-15 perces flashback montázs Nejiről és úgy általában a Narutoval/Hinata-val folytatott kapcsolatáról. Ha már mindenféle random filler karakter kap több epizódnyi flashbacket, akkor Neji is igazán megérdemelt volna egyet.
Tehát a következő rész elment volna egy félig fillerrel, majd a végére berakták volna a 615. fejezetet, amikor Naruto "túlteszi" magát barátja halálán. Nagyon badass lett volna ha jól megcsinálják higgyétek el nekem. Persze ha egy Rinne Tensei-el visszahozzák akkor a mostani verzió a tökéletes megoldás. Egyáltalán nem olvastam innentől a mangát, szóval ezek csak feltételezések.
Egyébként a Tízfarkú új formája nagyon kemény volt, bár ez az ujjból kilövő fatüskék nem kellettek volna, elég hülyén néztek ki
Bár egyértelműen epic volt a kimenetel így is.
Egyetértek Jon97-el, Obito nagyon adta nekem is a részben. Egyre jobban kezdem megkedvelni, pedig az elején közel se tetszett. A visszaemlékezése után már el tudom képzelni, mit-miért tesz, és nagyon jó volt a Narutoval való vitája is. Szépen felemelte a hangját!
Shikakuék halála (?) szerintem... NEM. Ez olyan egyértelmű, hogy ha nem látunk valakit meghalni a jelenben az nem is halhatott meg. Pont. Ez így van és kész. Nem csak az animékben, minden sorozatban és filmben ez szinte mindig igaz. Szerintem a teleportációs berendezéssel elmenekültek csak úgy, mint annó Tsunade és a Raikage. Még mindig nem olvasom a mangát.
Hinata pofozásával nekem egyáltalán nem volt bajom, alapból egy nagyon félénk lány ő, tehát egy kisebb ilyen mozdulathoz is rengeteg önbizalmat kellett mozgósítania
Szerintem nagyon szép volt a beszéde meg minden, csak kár hogy Obito egyáltalán nem hallhatta
Kicsit messze volt tőle és Hinata elég halk volt
Végezetül még a Naruto-Kurama jelenetet hoznám fel. Nekem lélegzetelállítóan tetszett az a vágás, amikor a Kyuubi legyint a karmával és beszúrták azt, amikor megölte Naruto szüleit. Nagyon-nagyon szép vágás volt.
Szóval egy hihetetlen jó epizódot kaptunk már 3. rész óta, csak így tovább! A grafika, animációk és háttérzenék is szépek voltak, szerintem nem is kell értékelnem, a válasz egyértelmű.
A következő rész is 2-3 fejezetet fog feldolgozni, szóval megint nem fogunk unatkozni
Narutonak és a 9farkúnak jó sok chakrája van ba...us...
Anno mangában ezek a részek már bőven nem tetszettek. Olyan hanyag volt a dolgok vázolása. Mintha itt már rég nem szívből készítette volna a cselekményt -egyre többet csukló- Kishi barátunk.
Itt viszont minden ottani hibát kiküszöböltek. A végén még az elkövetkezendő pocséknál pocsékabb epizódokat is élvezhetővé teszik az animében. Nagyon örülnék!
Így
kéne működnie minden animének. A mangák is nagyon jók ez tény, de a sorozathoz képest csak vázlat. Az anime nem kicsit tudja felturbózni ha akarja és mostanában akarja
Jó sokat írtam már megint...