Le a kalappal! Ahogy beszéltük is 2-3 hete, hogy jó lenne ha itt zárnák le a Kakashi történeteket, hát úgy néz ki, ez be is jött, meghallgatták a szavainkat! Piros pont!
Tetszett maga a rész külön is, nem éreztem sehol se felesleges jelenetek szagát. Nem semmi, hogy eddig full rejtegették Sakura szüleit, most meg már mindenhol ott vannak
De nagyon tetszett ez a házlátogatás, eszembe juttatta az általános iskolát
Nagyon szépen igazgatták ezt a "fillert" a sorozat első részeihez, gondolok itt a Kakash-s késésekre vagy a szivacs cselre. Egyetértek veletek, jó kis jelenet volt, amikor Kakashi ki is térhetett volna, de nem tette és az ő szemszögéből nézhettük az egészet. Írta is valaki 2 hete, hogy lehet jó lesz ez Madárijesztő gondolataival, hát teljesen igaza volt. Bár az epizód felét "már láttuk" elméletileg, de számomra totál új volt így Kakashi szemével. Egyáltalán nem éreztem ismétlésnek. Ja és Irukát is jó volt látni annyi idő után
A rész végén meg én is meghatódtam kicsit, nagyon érzelmes volt.
Egyedül az nem tetszett, hogy kihagyták a Kakashi-s gombócozást a többiekkel, azt még jó lett volna látni, de így is bőven élvezhető rész lett. A grafikával újfent nem volt bajom, bár Sandaime feje kicsit szélesvásznú volt
Azonban még így is
5/5.
Egy kis összegző erről a filler szálról: Szerintem bátran kijelenthetem, hogy a legjobb töltelék "évadot" láthattuk az elmúlt hetekben/hónapokban. Mivel szervesen kapcsolódott a fősztorihoz, és nem jött be random gumiember vagy cirkuszi parádé, így még el-el is hittük róla, hogy nem filler az amit látunk. Kivéve persze a füsti embereknél, ott hatalmasat esett a színvonal, viszont még így is a legélvezhetőbb side-story-t nézhettük. A grafika totál érthetetlenül remekül produkált, így ez a filler évad bőven megérdemel nálam egy
9/10-es pontszámot. Le a kalappal!
Amikor megláttam a következő rész tartalmát, lehet jobban meghatódtam, mint az epizód végén
Végre nincs több filler az évben!!!