Először is nagyon meglepődtem, hogy dupla rész jött ki, ugyanis jó ideje nem írta ki az nkwt a következő epizód címeit, engem meg annyira sose érdekeltek, hogy utánuk keresgéljek. Tehát ez egy mindenképp pozitív dolog volt az én szemszögemből, főleg hogy fillerek vannak, tehát a kettő együtt már talán hoz egy kis minőséget is.
A 353. rész totál meglepően TETSZETT!!! Ahogy múlthéten feltételeztem; már az előzetesből látszódott, hogy minőségi munkát fogunk kapni, legalábbis kinézetre tuti. Ez be is jött

A grafika meseszép volt és a nagyon igényes Kakashi vs Smoker copy harc magáért beszélt

Le a kalappal! Durva ez a testbeszálló füst képesség, az igazi Füstös a OP-ből is csinálhatna ilyet

Továbbá ezt a rész nézve nagyon megkedveltem a kis csajt is. Élettel teli, vidám és boldog egyéniség.
Tehát ez egy minőségi és teljesen élvezhető epizódra sikeredett. Nekem a fesztiválos dolog is nagyon bejött így, hogy nem volt beszéd csak háttérzene. Szép power up-ot kapott a hangulat

Erre az epizódra megadom a maximális pontot: 5/5 !
A 354. rész persze az előző teljes ellentettje. Itt visszazökkentettek a kedves anime készítői, hogy ez mégis csak egy filler, hogy lenne már jó ?!... Szétuntam a belem és ez nem kifejezés. Sose pörgetek bele az animékbe, de itt majdnem megtettem.
Orochimaru lánykergetése nagyon pedó hatást váltott ki

"Ne szaladj el, van nálam cukorka!" Jó mind tudjuk, hogy Marcsi nem százas, de ez azért túlzás volt. Továbbá a végére vártam volna legalább egy minőségi harcot, ehelyett mit kaptunk ? Semmit. Inkább ide kellett volna a 353. rész csapata, nem egy 2-3 részes filler karakter meganimálásához...
A szál lezárása meg úgy ratyi volt ahogy lehet. Inkább halt volna meg a kiscsaj, vagy lett volna egy értelmesebb befejezés. Vá, hagyjuk is, mert ez úgyis csak egy filler, miket is képzelek

Ez szépen lehúzta az átlagot egy 1/5-ös ponttal...
Ahogy sejtettem, ha dupla rész van lennie kell egy kihagyásnak is... És az új opening valóban Áprilisban fog jönni, mint ahogy mindig

Remélem jó lesz, bár ettől csak jobb lehet

Egyébként nem tudjuk egyik Sannin vezetéknevét sem! Lehet akar még ezzel majd valamit Kishi ? :O