A kis sunyik!!! Alig lehetett észrevenni az átfedést az Obito-s flashback és a Nagatos között.. Látszik hogy értenek már a fillerek beszúrásához alkalmas tökéletes hely kiválasztására, bár a Shippuuden e téren sose panaszkodhatott.
Most mondanám hogy tetszett ez a dupla rész, de akkor hazudnék!
Vágom, hogy eltelt a 20-25 mangasztoris rész, tehát fillerezni kell, de ez most akkor is furi volt. Mutatják szépen Obito gondolatait, utána meg közvetetten áttérünk MEGINT az Akatsukira...
Egyébként a múltheti 3 manga fejezetes részt sikerült is balanszolni bőven ezzel a duplával... Csak a 346. rész első fele volt főszál, utána minden filler, ami feltehetőleg Áprilisig így is marad.
A próbálkozást dicsérem, de ez most akkor is nagyon össze-vissza lesz. Obito->Akatsuki->Kakashi múlt. Kész káosz atyaég, több hónapig csak visszaemlékezéseket fogunk nézni, yuppííí
Szóval mivel dupla részt kaptunk, ezért sejtettem hogy a kettő együtt talán ér egy egészet és ez így is lett... A hangulat talán megvolt, de 50%-ban ugyanazokat a képsorokat néztük a másik fele ( az "új" ) pedig gusztustalanul ronda rajzolással és animációkkal rendelkezett...
A következő rész akár izgi is lehet, ha tényleg bemutatják, hogy állt össze az új Akatsuki. A Kakashis fillerek is jók lehetnek, de a múltból okulva erősen tartok a történet minőségétől.
Sajnos minket nem ért el Madara Hold Szeme genjutsuja, így ezt szerintem zárjuk is ki
Én is szívesen megnéznék olyan jeleneteket, ahol az akatsukisok ( Hidan, Kakuzu, Itachi stb ) csatlakoznak, de ez nem így lesz. Elég csak megnézni az előzetest, szinte ugyanazt a részt fogják leadni, mint pár éve..
*Szerk: Tobi hűségesen várt Nagatóra mindennap, mint egy kutya