Nos...
Hát azt kell mondjam, nagyon nem esett jól látni, ismét Obito kapja a főszerepet ebbe na részben és nem haladunk a Naruto-Madara szállal... de amit nem lehet letagadni, hogy végre lekötött ez a rész.
Ez a vasember páncél váratlan fordulat és szerintem baromi ötletes. Amit Obito leművelt, bár baromi erősen túlzó volt (ráadásul a Bleachben 366 rész alatt nem volt összesen ennyi vér, mint az utolsó 10 percben), hogy milyen könnyen veri a Vérködös ANBU-kat, azért nagyon morbid módon, de szórakoztató volt.
Kakashi megölte Rint? Azon kívül, hogy ordít róla, hogy valami jó oka volt rá (talán egy Yahiko-Konan-Nagato történethez hasonló?), azértn em kis megdöbbenést okozott.
Viszont akkor pár érdekesség, aminek örültem: egyrészt most végre bebizonyosodott, hogy tényleg Zetsu van hozzákapcsolva, akit a Rinnegan, vagy hát a Gedo Mazou "hozott létre", régóta volt egy ilyen feltételezés/elmélet, nagyon örülök neki
A másik pedig, bár azt hittem Kakashinak Obito halála folytán lett Mangekyou-ja, mikor kiderült, hogy Tobinak is van, már szinte egyértelmű volt, hogy Rin halála okozza majd. Na ezt ebben a részben egyébként iszonyat szépen megcsinálták
És nem semmi, hogy 13 évesen már Mangekyou-val rohangált mindkettő. Sőt, Obito már rendesen használta is!
A fa elemet még nem értem, mert bár Hashirama sejtjeit is megkapta, Zetsu is rendelkezik vele, mégsem volt képes használni, amíg Kabuto bele nem ültette.... arról nem is beszélve, hogy ez az "Uchiha és Senjuu keveredés még példátlan" duma pont Zetsutól egy elég nagy hülyeség: Madara akkor mi? Egy Uchiha, aki rendelkezik Senjuu Hashirama génjeivel. Lehet gyönyörű szépen tudni, mi lesz ebből!
A rész összességében kellemes meglepetés volt, bár Obitoval szemben még mindig fenntartásaim vannak, azért a legtöbb dolog, ami vele törtébik jelenleg szimpatikus. Ha így folytatjuk, maradhat.
Szerk: Annyi még, hogy mikor Obito rohant a ninják felé, kicsit olyan volt, mintha a Mazout- láttuk volna akcióban
Lehet, hogy ennek a dögnek valami komolyabb köze is lesz a fa elemhez? Ezt az ötletet eddig elvetettem, hiszen miért koncentrálna a Juubi egyetlen Kekkei Genkaira, de most így picit elgondolkodtam...