Úgy látom az első pár commentből, hogy nézhető az opening, majd meglesem.
A részhez: nekem tetszett. Különösen szépek most az árnyékok, nemtom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon bejön. Bár úgy látom ti nem vagytok megelégedve a rajzolással
Az animációk tényleg kissé hiányosak, de ez csak pár résznél volt feltűnően rossz, a többinél csak mellékes tény volt nekem.
Ami viszont kicsit fáj, bár nem rajongok Madaráért egyáltalán, de ahogy anno azt talán Dani mondta, tényleg kicsit úgy tűnik, mintha össze akarnának csak csapni valami igen epikusan ható, de mégis kissé kínosan egyszerű harcot egy nagy név ellen. Magyarán mintha tényleg kissé összecsapott lenne. Klónok? Uchiha Madarától? A morbid poén az ütött, de nemár...
Tsunade előtt viszont le a kalappal, bár ez a mozdulat talán csak Madarának volt meglepő, szinte mindenki kívülről fújta, hogy Tsuande begyógyítja a sebeit
Bár mint tudjuk, ezt igen kockázatos használnia...
Oonokit nem értem, pár résszel ezelőtt még nem volt képes Jintont használni most meg már másodszor süti el azt az ionágyút két rész alatt... Ráadásul ezek a Raikageval történő kombinált támadások elsőre még ütöttek de így harmadszorra látva már kevésbé
És akkor ugorjunk a lényegre. Itachi szereplése nem tetszett. Több okosságot és megdöbbenést vártam volna a szövegeitől. Sasuke mintha teniszmeccset nézett volna, buta, sőt idegesítő.... semmi keresnivalója itt, a fejjel nekimenni a falnak technikájával inkább a 100 000 fehér zetsu ellen tudnám eredményesen elképzelni... Hisztizik mint az ötévesek, mikor nem vele foglalkoznak a felnőttek, végig ez a "maradj már csöndbeeeeeeen!" érzésem volt vele kapcsolatban.
Kabutotól viszont megtudtunk azért egyet s mást, amit úgy sejtettünk, de most már tiszta: hogy végül is akkor ezt a Hold Szem tervet még anno Madara találta ki és közvetítette valahogy Tobinak (hogy hogyan, van egy ötösöm rá) és ténylegesen ez lehet a rendes elképzelés. Azt mondtátok jó csata lesz... kíváncsian várom
Az elmúlt kb 5 részben nem tudtam csalódni, nem félek attól, mi következik