Hát erre a reakcióra nem számítottam
Azért kíváncsi vagyok még arra is, mit gondolsz a fejleményekről.
Még mindig a rész hatása alatt vagyok, sajnálom. Komolyan ritkán hat rám ennyire egy rész. Talán én a Madaráson kevésbé lepődtem meg, lehet azt itt pótolom be.
Hogy azért akkor írjak pár sort: nagyon régóta várom a Kyuubi és Nartuto egyesülést... de hogy ilyen hirtelen... És hogy a Yonbi ad hozzá chakrát, hogy kinyithassa a pecsétet. Naruto már Kuramának hívja.... egyszerre más a légkör.
Ez az új forma (segítsetek mangások, minek nevezitek? Jinchuuriki forma? Kyuubi forma?) ha lehet még 1000x jobban néz ki, mint az előző, egyszerűen ez már fokozhatatlanul szép, gyönyörű effektekkel...és áááá.... nem tudom ragozni. Ahogy a Kyuubi féltette Narutot: "Még nem tökéletes az összhang" -> ez azt sugallja, hogy a Kyuubi szeretné tökéletesíteni... szeretne tovább lépni. Innentől kezdve, hogy Naruto feltörte a pecsétét konkrétan bármikor leléphetne. Naruto elvileg vissza tudja zárni... de most nincs elég chakrája hozzá. Ugyanúgy, ahogy Ichigo maszkja esetében, itt is gondoltam, hogy a kezdeti időkeret szűkös lesz, bár nem gondoltam, hogy ennyire. Naruto rettenetesen szépen harcolt Kuramával (bár nekem a Kyuubi jobban tetszik, nézzétek el, ha majd így nevezem), nem is értem Tobi mire ilyen nagy pofájú még mindig. Naruto a Kyuubi chakrájának egy részlt szívta csak el, ráadásul a megmaradt részének is csak egy kis töredékét tudta átadni... mi lesz itt még ,te jó ég.
Rikudo felbukkanását lelőtték az előzetesben, de őszintén nem hatott meg. Fekete hajúnak képzeltem el, nem ilyen bézs színűnek, azt hittem több köze lesz az Uchihákhoz. De jófejnek tűnik az öreg, úgyhogy azért plusz pont. Bár vártam rá, nem tudott jelenleg meghatni: ahogy a minipetek sem, amik körülállták, nem zavartak. Nem rontottak semmin.
A Jinchuurikik bemutatkozása és a Narutoba vetett hitük feltette a koronát a részre. Egyetlen dolgot sajnálok nagyon nagyon: olyan hirtelen lett vége, hogy a stáb felénél jártunk, mire felfogtam, hogy vége
Mélyenszántó filozófia, a részletek mögé tekintés most nem megy, kérlek nézd el nekem...