Bhááááháháháháááá, Madara eeeeez fail volt

Jót nevettem rajta, úgy tűnik az egoja megint nagyobb volt...
Végre az egyik kedvenc részem a 253. után ismét használták azt a soundtracket.... csodálkozom, hogy eddig miért nem vetették be egyszer sem, nagyon hangulatos lett volna és most ütött is

Az állam kb 5 percig keresgéltem a Naruto és Kyuubi között lezajlott párbeszéd után... Alakul valami?

Kifejezetten jóra sikeredett a Kagek belépője, ráadásul plusz pont, hogy Tsunade rúgta fejbe Madarát. Ez olyan "ezt Konoháért" rúgás volt ^^ Ráadásul nagyon szépen összedolgoztak. Csak ezt még mindig nem értem, hogy most akkor a Mizukage Sav elemmel, Láva elemmel vagy Forráselemmel rendelkezik? Oké, hogy részenként változik, de már a kinézetéből se tudom megállapítani

Gondolnám én, hogy ez a sárgás a Sav elem míg a Kage gyűlésen látott a Láva elem... de akkor mi a Forrás elem? Hiszen csak kettővel rendelkezik...
Az összetörhetetlen maszk... akkor mégsem csak divatkellék a sokféle maszk?
Nagyon jó rész volt és különösen tetszett, hogy Madara is kapott az arcába, ez talán lejjebb vette kicsit az egoját. Le a kalappal! Ha továbbra is ilyen részek lesznek a végén még megtetszik ez a háború

Egyébként osztom Binda véleményét, én se nagyn értem, hogy bírjátok a Mangát, hiszen ott egy Shippuudenben fél rész alatt lerendezett harc 2-3 fejezetet ölel fel... Mondjuk ezt a csatát amit az előző részben láttunk milyen lenne 3-4 heti fejezetben látni összesen.... hát lehet a hajam téptem volna

EDIT: Exkirionnak: hidd el, aki animés az nem lőtte még le ezt a poént. Oké, sok spoilerbe belefutni, de már szerintem mindenki megtanulta mit szabad nézni és mit nem

Pl a Google életveszélyes és ezen topic falain túl lépni is az

De tényleg nem tudni még ki az a Tobi és szerintem senkinek sem áll szándékában lespoilerezni. Annak mi értelme lenne? Nyilván vannak tippjeink, elképzeléseink, de ennyi.