25 júl 18, 06:05:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 640 641 [642] 643 644 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2176210 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #9615 Dátum: 13 júl 05, 16:18:26 »

A maradék 10% meg nő. Nevet

Mondjuk a Naruto engingek szerintem mindig is bénák voltak, opeingből is csak 1-2 jó volt az egész széria alatt.
Bár belegondolva az anime endingek és openingek 98%-a csak időhúzásra való, szóval tök mindegy Nevet
Na azért voltak nagyon jó ending-ek, melyeknek volt hangulata és stílusa is! Például a Sayonara Memori (24-ik ending), For You (12-ik ending), Cascade (21-ik ending), My Answer (10-ik ending), Kimi Monogatatari (3-ik ending) és a legelső ending a Shooting Star nagyon jó voltak!
Hát figyelj, ez alapvetően azért cinizmus meg ízlés kérdése, nekem a japán zene alapból sem jön be 1-2 kivételt leszámítva, endinget meg openinget ezért csak legritkáb esetekben nézek. Szerintem alapvetően az időhúzás miatt lettek kitalálva(nem is bezsélve az epizód előtt lévő összefoglalókról), a One Piecenek konkrétan vannak 10-15(!!) perces részei, annyi időt elvesz a mindenféle más hülyeség az epizódból. Persze tisztelet a kivételnek, vannak olyan animék ahol az opening/ending tényleg eléri a hangulat megteremtését/fokozását(Steins;Gate op, Fate/Zero 2. op, Rainbow op, Gintama ending 5, Durarara ending 1), csak ezeket 100+ anime után is könnyedén meg tudnám számolni a két kezemen. Nekem a naruto/endingek openingek legjobb esetben is csak az 'elmegy' kategóriába tartoztak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #9616 Dátum: 13 júl 06, 10:55:31 »

Az openinget nem is tudom ki kérdezte de igen, azóta is csak áttekerem, szeretném elfelejteni Mosolyog
Az előzetest korábbi figyelmeztetéseknek hála nem néztem meg, úgyhogy jó nekem, semmi spoilert nem kaptam Nevet
Egyébként ez már csak valszeg az én személyes rosszallásom, de én pl soha nem néztem előre a rész címeket, ezután se teszem, de ugye egyesek ezt is kész tényként kezelik, amit az animesok is tudhatnak... hát én pl nem szoktam tudni, de most már tudom.... sajnos Szomorú

És ha már Fuss Forrest: Narutonak végre kicsit visszavettek a 0 bekapott találatos statisztikájából, én jót nevettem rajta Mosolyog A további része a rózsaszín Zetsukkal pedig ... nem kommentálom. Így másnaposan elment Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 10:57:55 írta Sand » Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Imperios
Újonc
*

« Válasz #9617 Dátum: 13 júl 07, 14:47:20 »

Sziasztok.
A naruto sima illetve shippuudenes részeit keresem Angol felirattal és szinkronnal, de egyenlőre sehol se találtam Nevet Valaki tudna segíteni, hogy hol találok ilyen részeket?Nevet
Naplózva
Fuego
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9618 Dátum: 13 júl 07, 21:10:04 »

Szerintem online sehol se tudod megnézni, mert sok értelme nincs angol szinkronnal és felirattal egyszerre felrakni bárhova is. Töltsd le külön a részeket angol szinkronnal és feliratot külön melléjük. Beíród a keresőbe, hogy Naruto episode 1 torrent és az első találatnál letudod tölteni egybe az összes részt angol szinkronnal.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #9619 Dátum: 13 júl 07, 23:59:17 »

Vagy itt az animaxes magyar szinkron, ami 1-2 hangtól eltekintve ( Sakura, Tsunade ) sztem egész jó lett.  Indán pedig meg tudod nézni, de Real playerrel le is tudod tölteni.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 23:59:52 írta Csabi28 » Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #9620 Dátum: 13 júl 09, 21:10:59 »

Ebben a topikban mennyire lehet kitárgyalni az előrevetítendő ötleteinket?
Naplózva

....................................................................................................................
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #9621 Dátum: 13 júl 09, 21:24:40 »

Ha nem spolierezel, akkor szerintem teljesen... Bár a sztori távolabbi eseményeinek van egy topikja "Szernted mi lesz Naruto vége?" címmel.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #9622 Dátum: 13 júl 09, 22:15:28 »

Nem tudom, hogy spoiler-e, épp ez a lényeg. Viszont annyira nem távoli (gondolom).
Aki megnézi megnézi, aki nem nem.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/600240_495799427166506_1810687728_n.jpg
Ez a kép még a Hiruzen vs Orochimarunál készült. A szélsőkben ugye Shoda és Nida volt, de a 3. koporsónak a felemelkedését megakadályozta. De vajon ki lehetett benne? Nem nehéz kitalálni, hogy valszeg Minato.
A harcban, végül lepecsételte az 1. és 2. Hokagét, de Yondát nem, mivel ő nem lett megidézve.
Tehát akkor Minatot elméletileg megtudná idézni most is Kabuto. Vajon fogunk látni egy apja-fia harcot ?
(remélem nem írtam túl nagy hülyeséget.
Naplózva

....................................................................................................................
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

« Válasz #9623 Dátum: 13 júl 09, 22:38:06 »

Az anime most ott tart, hogy Narutóék legyőzték a négy zombi-kagét, ettől újabb eseményeket nem szabad kommentelni.

Nem hülyeség egyáltalán. Elvileg nem lehetne megidézni a negyedik hokagét, mert a lelke le lett pecsételve a rókatámadáskor. Kérdés, hogy ezért nem sikerült Orochimarunak anno vagy a harmadik hokage shurikenjei miatt. Ha az utóbbi, akkor lehet, hogy Kabuto is bepróbálkozik vele, bár itt azt mondja, nem lehet:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/14
Naplózva

Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #9624 Dátum: 13 júl 10, 08:10:33 »

Pont Kabuto mesélte nem is tudom hanyadik részben, hogy a Hokagekat nem lehet megidézni, mert mindegyikük lelke el lett zárva... De ha már Edo Tensei, én azt csodálom inkább, hogy Kabuto előbb mutatta be a tudományát Tobinak, mint az elindult volna Amegakurebe a Rinnegannért. Ugyanis ő nem tudta, hol van Nagato teste és ezért kénytelen volt elveszteni a fél oldalát és beáldoznia a bal szemét egy Izanagira, hogy kiszedhesse Konanból.
Ez csak azért fura, mert Kabuto elvileg tudta, hol van Nagato teste, hiszen valahogy húst kellett tőle szereznie Mosolyog Az pedig már, mint az elején említettem, már korábban megvolt neki, csak kérdés, hogy ez egy baki vagy ez egy jel a későbbiekre... Mosolyog
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #9625 Dátum: 13 júl 10, 14:36:43 »

Tényleg, ezt elfelejtettem Sand. Na mindegy, akkor majd legközelebb  smirksweat

Tobinak nem nagy szívfájdalom a -1 sharingan és a teste, korábban megmutatta a sharingan készletét és végtagjait is simán pótolta. De így, hogy elvesztette az egyik(?) sharinganját, lett hely a rinnegannak.
Lehet, hogy Kabuto még akkor szerzett Nagatotól DNS-t, mikor ő még élt. Nem feltétlen a halála után. De az is lehet, hogy a Naruto vs Pein/Nagato után meglátogatta azt a papír fát, és a vércseppeket felkaparta onnan.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #9626 Dátum: 13 júl 10, 15:06:40 »

Az utóbbi 3 részt egyben néztem meg, és lehet még egy hetet kihagyok animék nélkül.

318. Boci boci tarka.
Az animátorok beszívtak. Mi az 90-s évekbeli lövöldözős arcade játékból vett ötlet? 16:24-től 16:30-ig.  Pojén
Igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira.

319.
kb 70%-át átpörgettem, mert recap.

320. Forest Omoi Gamp
Az animátoroknál változott a szer.  Még két lépés és a manga oldalait fogják kamerázni és lesz hozzá egy alábeszélés.
Vagy adják ki újra hologram papíron a mangát, azon is több a mozgás, meg érdekesség révén, még pénzt is hozna nekik.

Fenakisztoszkóp animációk a 19. századból. Csak úgy összehasonlítás képen. (S csak halkan jegyzem meg a két kór technikai különbségeit)

Ending: Zene annyira felejtős, hogy ahogy hallgattam úgy felejtettem.
Naruto lány? A pillantra feltűnő színes csík miatt lehet homok került a gépezetbe.

Naplózva

Heidfeld11
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #9627 Dátum: 13 júl 10, 20:33:37 »

Szerintetek a kövi rész (321) az még filler lesz, vagy már a story-t fogják tolatni?  Gondolkozik Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #9628 Dátum: 13 júl 10, 20:39:32 »

Olvass vissza kicsikét, bőven volt szó róla.. ( manga sztori )
Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #9629 Dátum: 13 júl 10, 21:44:33 »

Sand: több lehetőség is lehet. Pl Nagato elég betegesnek tűnt, simán az eső faluból is szerezhetett "mintát". De akár a Konohai támadás utánról is. Ha már annyi Konohait visszahozott, Nagatot is simán vissza tudta hozni. Itachit it, pedig az ő teste mindvégig Tobinál volt. Mégis talált valamit...

Számomra inkább az fura, hogy Oro mindvégig nagyobb erőt akart, és pedig a Rinnegan akárhogy is nézzük, de üti a Sharingant. Szóval Kabuto miért nem ment Nagato holtteste után a szemekért? Ő is elkaphatta volna Konant, pl Nagatoval. Irányítja Itachit, kiszedi belőle hol van Nagato igazi teste. Vagy csak simán megöli, és mikor feltámasztotta Edoval akkor kérdezi ki.. de a lényeg, hogy miért nem ment utána? Akkor ő is jóval nagyobb erőt képviselne. De gondolom a válasz az, hogy a történetnek így kell tovább mennie, szóval ennyi Mosolyog

Naplózva
Oldalak: 1 ... 640 641 [642] 643 644 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins