Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #870 Dátum: 07 dec 17, 14:48:40 » |
|
Mindenesetre én már nagyon kíváncsi vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #871 Dátum: 07 dec 17, 20:09:39 » |
|
Moderátor: 4 hsz áthelyezve a Szereplők > Tsunade, Jiraiya, Orochimaru témába. Másik néhány meg törölve...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #872 Dátum: 07 dec 17, 20:23:49 » |
|
Ja ja dupla rész lesz utána meg 2 hét szünet de azon a karácsonyi hangulat át segít remélem ;D a mangában is két hét szünet lessz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #873 Dátum: 07 dec 17, 20:58:27 » |
|
Ott csak egy. De a mangának van saját témája.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #874 Dátum: 07 dec 20, 17:36:34 » |
|
Na megnéztem a mai anyagot... Arra számítottam hogy látjuk a harcot végig! ;D Most 2 hét hosszú várakozás! Pont a legjobb résznél van vége az epizódnak! Kár hogy csak holnap lesz magyar felirat... Ez van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #875 Dátum: 07 dec 20, 18:46:11 » |
|
Hogy én mennyire vártam már ezt a részt, de sajna csalódnom kellet, mivel nekem a mostani rész elég vontatottnak tűnt, nagyrésze abbol ált, hogy Orochimaru és Naruto vicsorítanak egymásra. De legalább 40 percnyi fogcsikorgatás után sikerült átváltoznia és megjelent Vúk aki hamarost szembeszáll Kával a kígyóval, vagy ez egy másik történet , mindenesetre három hét mulva megtudhatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 07 dec 20, 20:21:49 » |
|
nagyon jó rész voolt =)csak tartalmilag rövid... de azért legaláb Naruto átváltozott:D és Oronak leszakadt a karja O.o de szerintem enyit egy részben böven elég lett volna kifejteni ^^" namind1.. lényegamilényeg azért jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #877 Dátum: 07 dec 20, 20:47:32 » |
|
Lassan tényleg kezdem megutálni a Shippuuden animét, ez kész hogy 2 rész alatt csak odáig jutottak el, h Naruto véglegesen átváltozik... legalább az Oros csatát berakhatták volna, könyörgöm. A sima Narutonál is rühelltem a húzást, de ez már... ;D (amúgy egész oké volt, de 45 percben ennyi...X_X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #878 Dátum: 07 dec 21, 10:19:21 » |
|
Most miért színezték át a kyubi bundáját? Most olyan ronda sárszín.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #879 Dátum: 07 dec 21, 13:32:05 » |
|
Akárki akármit mondd, ez volt szerintem az eddigi legjobb shippuudenes rész. főleg amikor naruto üvöltözik, és amikor a bőre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
|
« Válasz #880 Dátum: 07 dec 21, 14:57:12 » |
|
Cool rész volt Csak tényleg kár, hogy nem ment végig a csata... Hát, ez van Csak remélem, hogy majd a későbbi harcokat nem húzzák el ennyire... Bár nem mondtam, hogy harcoljatok már miközben néztem. Izgalmas volt. Sok dolog volt benne ami a mangában nem volt. Kabuto felvilágosodott...Nem hibáztatja az Akatsuki-t, hogy ilyen erő kell nekik...De okos lett, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #881 Dátum: 07 dec 21, 19:42:12 » |
|
Hát elég bénán csinálták meg. Nekem valamiért nem tetszik. :
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #882 Dátum: 07 dec 21, 20:12:30 » |
|
hátigen nem lett a legjobb.. de most elvileg új openingje vagy endingje vagy mindketőője lesz xD namind1 szal arra nagyon kiváncsi vagyok >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 07 dec 21, 21:48:00 » |
|
Hát végülis nem lett volna ez rossz rész, ha ennyi történetet lezvarna egy szimpla rész alatt. akkor nem nézték volna egymást 10 percig tétlenül
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #884 Dátum: 07 dec 22, 08:25:14 » |
|
Jáj szerintem tök kira volt ez a rész. Hát én mekkorát röhögtem mikor annak a loser Sakuranak nekiment Kabuto. Heh Naruto két idiótát ütött le egy csapásra. xD Amugy meg tökre kusztustalan volt mikor Orochimaru szája szétnyílt és kijött belőle egy másik. fújjjj >.< De persze ezt nem hagyhatom ki : Naruto volt a legkirályabb :szeret:!!! Alig várom a kövi részt! :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|