25 feb 27, 16:57:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 575 576 [577] 578 579 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1874360 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8640 Dátum: 12 máj 31, 12:44:03 »

265:
Hát ez furcsa volt. Kicsit karikaturisztikusra sikeredett a kivitelezés. Amire elsőre talán a bizarr kifejezés jut az eszembe. Mégis helyenként felbukkant 1-1 meglepően jó jelenet. (Mint Sai-ék zuhanás tompítása.)
Nem mondom, hogy feltétlen rossz az ilyesfajta animálás. Sokkal inkább szokatlan. Amerikai gyerekmesékben jobban el tudnám képzelni.
Mellesleg mintha ez a csapat készítette volna a 159-es Pein vs Kakashi epizódot is. Ott is kicsit egy kérdőjel alakult ki a fejemben.

Nah, de véééégre itt vannak a Kardforgatók. Éééés ahogy látom ezeknek is gyenge lesz a meganimálása. Wipííí. szerintem

Ui.: A Kubikiri bouchou megmagyarázása még igazán beleférhetett volna az epizódba, a sok flashback helyett.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
zweistein
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8641 Dátum: 12 máj 31, 13:00:51 »

Én emlékszem rosszul, vagy anno Kakashi vitte oda Zabuza-t Haku-hoz? Mert ebben a részben én nem ezt láttam.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8642 Dátum: 12 máj 31, 13:24:30 »

Jól emlékszel , ezt elb.... , ott én is néztem .  Lehánylak
Nem igazán tetszett a rész , unalmas és fárasztóak ezek a visszaemlékezések és ráadásul számomra hatástalan ,( oké lehet azért mert a mangát is olvasom) , de reménykedem hogy összekapják magukat a készítők , persze nem várok Fairy Tail minőséget, mert azt ők sose fogják megütni.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 13:25:44 írta Banzai » Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8643 Dátum: 12 máj 31, 13:53:43 »

Ez a sok flashback valóban ilyesztő volt + a hiba ugye. Haku meg minimum a köcsöge volt Zabuzának ezzel a rajzolással. Remélem nemcsak a lashbackekkel lesz részletesebb a háború az animében, mert akkor pipa leszek.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8644 Dátum: 12 máj 31, 14:14:30 »

Ez a rész egyszerűen szörnyű volt. Sehol sem volt a fent említett Pein vs Kakashi epizód szintjéhez képest (amit mellesleg én néhány hibája ellenére egész jónak találtam).

A flashback még nem is zavart volna ha a többi szépen ki lett volna dolgozva, de így...
Zabuza "démonchakráját" valami iszonyatosan gagyira sikerült megcsinálni, egy kicsit a Fairy Tail-es Zancrow tüzére emlékeztetett. Paku teknikájából szinte ki se lehet venni hogy pontosan milyen hatással volt az ellenségre, a karakterek fejei is eléggé pocsékak voltak. Az ilyen dolgok teljesen kiszívják a feszültésget a jelenetekből, a zene sem menthette meg őket.

Valóban volt néhány jól elkészített jelenet pl:Haku jégtükrörből való támadása Saiékra, de sajna ez túl kevés.

Mellesleg az előző rész nem a zetsu horda megtámadásánál fejeződött be? Akkor meg mért nem folytatták a jelenetet?
A Mifunés jelenet meg még a Zetsuk elött volt  >.<# . A készítők figyelhetnének jobban a történések sorrendjére....

Az anime színvonala sajnos már megint nagyon ingadozó, egyszer csodás epizódokat kapunk, amiket tényleg jó nézni, máskor meg kapjuk ezt....
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 08:12:35 írta mateee-kun » Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8645 Dátum: 12 máj 31, 17:36:35 »

Nagyon összecsapott lett a vége, értem én hogy a csattanóig el kell jutni, de a kevesebb flashback jobb megoldás lett volna, mint a harcok és az idézés hanyag kivitelezése.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #8646 Dátum: 12 máj 31, 19:03:35 »

Nem is tudom mit mondhatnék... most olyan semleges vagyok az epizódra. Se nem tetszett, de rossznak sem tartottam! A flashback számomra jónak bizonyult viszont néhány megrajzolt alak, az tényleg nem volt egy leány álom, néha még az a futás is... vmi szörnyű!

Hát Haku meg... most nem azért lehet erős lesz, de abban a flashbackben mikor Narutot felébreszti az erdőben ott pontosan úgy fest mint vmi útszéli k...a, egyszerűen borzasztó pláne hogy tudtommal fiú!
Kabuto meg tényleg úgy festett mint vmi velociraptor. ikszdé

A harcot a végére szerintem is össze csapták, ez pont az a harc aminek vmi elő ízt kell adnia az igazi harcokhoz és pár perc volt az egész, és ezt nem tudom elfogadni! A mangába mintha nagyobb időperiódusban történt volna meg ez az egész és utána idézi le Kabuto a kardforgatókat!
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #8647 Dátum: 12 máj 31, 19:57:33 »

Számomra is 1 közepes epizód volt.
A rajzolás ritka gyenge, voltak olyan groteszk fejek benne,hogy rossz volt nézni.
Viszont voltak nagyon szép animációk, és a flashback-nek meg tetszett a hangulata. Ez a visszaemlékezés tényleg kellett, mert ezek a részek még a Naruto legelején voltak.
A rész elején az a német akcentussal beszélő ninja nagyon nagy volt ikszdé
Az epizód vége meg nagyon össze volt csapva, nem sokat láttunk a Zabuzáék ellenes harcból  Nemyóó
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #8648 Dátum: 12 jún 01, 14:44:03 »

Megláttam Hakut és olyan "ki a jóságos Isten ez" fejet vágtam... homárabb mint eddig. Zabuza "démon-chakrája" pedig tényleg nagyon gagyi lett, jobbat vártam sokkal. A sok visszaemlékezés azért kell hogy nyújtság az időtartamot, kényszermegoldás, sajnos... Inkább adtak volna még pár filler részt, de így sem lenne rossz, ha a grafika nem lenne tré.

Kabuto mint raptor... hát igen, ezzel lehetetlen vitába szállni...  ikszdé
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8649 Dátum: 12 jún 01, 17:11:29 »

19-nél hogy lobognak már a hajak? Animáciú luxus? xD Na meg a kardforgatók megjelenését is sikerült úgy elrontaniuk, ahogy csak lehet, epic faktor 0.

szerk: Viszont Haku nekem kifejezetten tetszett, na nem azért, mert az ilyen hapsik jönnek be, hanem mert a mangában is pont ugyanilyen nőiesen nézett ki, az animések csináltak belőle 'pasit' még anno. Én ott soha nem gonodltam volna, hogy lány.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 17:14:32 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #8650 Dátum: 12 jún 01, 17:59:26 »

Hn. Talán egész  jól áll neki, viszont alapból csak szebb volt :'D
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8651 Dátum: 12 jún 01, 18:08:10 »

Sabaku: Bár A Hakus dolgot a Mangában nem olvastam, de szerintem 100%, hogy nem az Animések csináltak belőle 'pasit' hanem sajnálatos módon ezt Kishi követte el.
Amúgy sosem értettem, hogy miért csinálják ezt egyes karakterekkel.
Azért ilyenkor a szerzőz belevágnám női ruciba aztán pár napot mászkáljon valami forgalmasabb helyen. Ördögi
Utána meggondolná egy párszor, hogy kell-e ilyen karaktert alkotni vagy sem.  Hümm-hümm

Félre ne értsétek Haku amúgy tök jó karakter csak lánynak kéne nevezni és nem fiúnak, akkor minden rendben lenne.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 18:09:00 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8652 Dátum: 12 jún 01, 18:14:07 »

Félreértettél. A mangában is fiú, mint az animében, de kinézetre olyan, amit a mostani részekben, ergo mint egy lány. Az eredeti animerészekben meg sokkal fiúsabban néz ki, nekem soha eszembe nem jutott róla, hogy nem fiú, bár az is igaz, hogy azt még leszinkronizáltan néztem.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8653 Dátum: 12 jún 01, 19:25:16 »

Így már értem, bocs.
De a Sima Narutoban sem nevezném kimondottan "laposnak". smirksweat  Ráadásul a rózsaszín kimono és a lányos mosolya és haja.  Nevet 

Á meg is van a kép amiről beszélek Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #8654 Dátum: 12 jún 02, 07:02:26 »

Nem volt a legjobban sikerült rész. Engem ez a háborúsdi eddig egyáltalán nem nyűgözött le. Pont mostanra ért véget nálam egy hosszú folyamat, ami alatt végignéztem újra majdnem az összes Naruto részt. Hiába láttam már harmadjára az egész sorozatot, egyes részeket olyan szinten vártam, hogy bár majd kifolyt a szemem, muszáj volt a következőt is megnézni vagy beleőrültem a hangulatba és a várakozásba. Arról nem is beszélve, hogy mikor ezekre "élesben kellett várni" majd belehaltam, mire kijött a következő rész... 1 hét... szörnyű gondolat. Most viszont megnéztem az előző hetit is és döbbentem konstatáltam, mikor tegnap szóltak, hogy hoppá, már kijött az új rész, láttam-e már? Én meg mondtam, hogy nem, teljesen elfelejtettem. És ez mostanában így megy.

Nagyon remélem, hogy azért változni fog ezeknek a részeknek az epikussága vagy a hangulata. Vagy esetleg a mangában ezek baromi jó részek csak az animében csinálták ilyen laposra őket? Remélem a második, és akkor reménykedhetek egy jobb folytatásban Szomorú
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Oldalak: 1 ... 575 576 [577] 578 579 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins