25 feb 27, 20:27:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 574 575 [576] 577 578 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1874533 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8625 Dátum: 12 máj 24, 13:08:17 »

264:
Megtudtuk, hogy a Hachibi hasbeszélő. Pont.

Eddig valahogy nem igazán érzem, hogy kihasználnák a készítők a háború adta lehetőségeket. Az előzetesben Kakashinak olyan feje van, mintha a Dragonballból szabadult volna.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #8626 Dátum: 12 máj 24, 17:39:46 »

Kezdenek beindulni a dolgok, szerintem jó lesz. Kíváncsi vagyok a zetsukkal való ütközetre, meg hogy milyen lesz naruto kyuubi rasenganja  Kúl
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #8627 Dátum: 12 máj 24, 18:25:44 »

Érdekes rész volt, kicsit nagyon is sok szövegeléssel, de fontos dolgokat tudtunk meg, szóval kellett.

Igen a Hachibi hasbeszélésen kívül a rész első felének nagyon szép volt a grafikája, de amikor átváltottunk Tobiékra, nagyon ronda lett, és a kövi rész is  Kiüt

Kíváncsi vagyok a 2. hokage, miért akart edo-tensei-ezni.  Gondolkozik Biztos, számára vki fontosat akart visszahozni.
Naplózva

Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #8628 Dátum: 12 máj 24, 19:52:16 »

Amúgy a sima Narutoban a Zabuzás-Hakus részeknél Zabuzának még cápafogai voltak most az előzetesben meg normálisak, fura...
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8629 Dátum: 12 máj 25, 09:22:58 »

Biztos még nem használta a protézis no jutsu-t.
Naplózva
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #8630 Dátum: 12 máj 25, 14:11:15 »

Valószínűleg, valami jutsu volt.Zabuzának a hegyes fogai előtt, vörös sáv jelent meg körülötte, ( mint a Bijuu) így valószínűleg egy "állat" jutsu( Víz miatt)
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #8631 Dátum: 12 máj 25, 14:39:05 »

Szerintem baki, mindegyik kardforgatónak cápafoga van.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8632 Dátum: 12 máj 25, 14:54:23 »

Jó rész volt. Sok hasznos információ. Kabuto nagyon komoly:D  Naruto is erősödik egy kicsit Mosolyog
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8633 Dátum: 12 máj 25, 18:50:15 »

Amúgy érdekes egybeesés, hogy a Rasengan ennyire hasonlít a bijuu bombához. Elképzelhető, hogy a 4-nek meséltek a bijuu erejéről, esetleg látta a bijuu bombát, még ha nem is a Kyubi-ét. Elképzelhető, hogy onnan merített ihletet, illetve pont ilyenek miatt fejlesztette ki azt a védőpajzs-teleport jutsu-t, amivel kivédte a Kyuubi támadását. Akárhogy is, most Naruto-nak nagyon kapóra jön.
Nem tudom hogy vagytok vele, de én már vártam, hogy Bee úgy magyarázza el a 2/8 arányt, hogy Ramen=2 rész leves 8 rész tészta  Nevet Így tuti megértené  Nevet
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8634 Dátum: 12 máj 26, 10:26:21 »

Binda: Az tuti ikszdé Bár az a baj, hogy Bee még nem ismeri annyira, hogy tudjon beszélni a "nyelvén".  smirksweat
Azon a szinten csak Gamakichi jár Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 26, 10:26:58 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #8635 Dátum: 12 máj 27, 18:10:14 »

edo tensei bemutatása megvolt és az első edo zombik megjelentek akkor mostmár jöjjenek a nagy fightok Nevet engem kicsit zavar ez a hatalmas nagy véletlen, hogy a yondaime pont egy olyan jutsut fejlesztett ki ami most kapóra jön Narutonak... az ilyeneket nem annyira szeretem xD... amúgy egyetértek abban, hogy az a fogas baki mert pl suigetsunak mindíg hegyes a foga és biztos nem használ éjjel-nappal valamilyen jutsut Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
malakian666
Vendég
« Válasz #8636 Dátum: 12 máj 27, 18:24:40 »

+ Chojuronak, Kisamének, előző Samehada tulajdonosank is hegyes foga volt. A filleres kardforgatónak nem, de az ugye semmit nem számít. Mondjuk az érdekes, hogy miért éppen a kardforgatóknak ilyen, de ez szerintem ugyanúgy megmagyarázatlan marad, mint Naruto "bajsza".

Hedi-usagi: Szerintem nem nagyon törődik logikus magyarázattal Kishi. Ugye eredetileg Naruto egy igazi róka lett volna (fent van itt is a pilot http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1071.0), a bajszok innen maradtak meg, a kardforgatókat szerintem csak simán így rajzolta meg. Aztán azt gondolunk bele, amit akarunk, lehet, hogy a pengék miatt lettek ilyenek, vagy csak simán kihegyezik a fogukat, amikor belépnek a társaságba.

Amúgy a Rasengan-Bijuu Bomba nem véletlen egybeesés, de nem spoilerezek, ha még nem mondták el Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 18:46:40 írta malakian666 » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #8637 Dátum: 12 máj 27, 18:34:52 »

hát valószínüleg a víz elem miatt Mosolyog... cápa... gondolom én xD de tényleg Narutonak milyen logika alapján van bajsza? mert egy jincuuriki szülte?
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8638 Dátum: 12 máj 27, 22:21:51 »

Igen, elképzelhető. ^^ Plusz így is nagyon hasonlít a Negyedikre. Bajszok nélkül meg teljesen ugyanolyan lenne (csak fiatalabb kiadásban). Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8639 Dátum: 12 máj 28, 13:39:14 »

A fogak szerintem azért hegyesek a kardforgató hetesnek mert, ugye Kishinek ijesztőnek akarta bemutatni Zabuzát, hisz ő a köd démona vagy mi a szösz. Nevet Kisame meg a cápa mivolta miatt és ez a hegyes fog ráragadt a kardforgatókra vagy csak Kishinek bejöttek a hegyes fogak.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Oldalak: 1 ... 574 575 [576] 577 578 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins