25 feb 28, 10:51:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 568 569 [570] 571 572 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1875251 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Bencu
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8535 Dátum: 12 máj 04, 15:03:49 »

Most nehogy összevesszetek már a nemi hovatartozásán! Szerintem is jobb lenne lánynak, 1: mert úgy néz ki, 2: mert lányos hangja van. De hát fiúnak rajzolták meg szegényt, innentől kezdve... Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #8536 Dátum: 12 máj 04, 15:06:34 »

OFF
Haku fiú volt, de a "melegebb" fajtából. Legalább is erre utaltak a jelek. De ki tudja...

ON: Végre visszatértünk a háborúhoz  Nevet Gaara beszéde mindent vitt ebben a részben  Nevet
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8537 Dátum: 12 máj 04, 17:31:58 »

Értékelés az utolsó 5 részről.

A 4 "special"  sokkal jobb lett mint amit vártam. Őszintén megmondom, hogy annyira féltem hogy borzalmas lesz, hogy meg sem néztem őket egyenként hanem a mostanival egyszerre daráltam be. De mégsem lett az. Nagyon jól felidézték a múlt történeteit Naruto és Sasuke "kapcsolatát" és végre nem azok az 1000 szer látott nyálas/csöpögős jelenetek voltak. Hanem egy másik szemszögből mutatták az egészet nekem tettszett mind a 4 rész.

Az e-heti rész is jó volt úgy ahogy megoldották. Bág Gaara beszédének az eleje kicsit laposra sikeredett (végig azt éreztem, hogy a Mangába nagyobbat szólt) de a végére azért csak meglett az a hatás amit az elejétől is vártam/hiányoltam belőle. Szóval az is tetszett Nevet

Haku: Hát igen ő érdekes figura. Kedvelem a karakterét és jó őt újra látni. De én nagy hibának tartom, hogy ő fiú. Lányos az arca, lányos a ruhája, lányos a hangja, úgy viselkedik mint egy lány és fiú. >.<#  smirksweat
Én egyedül ezt utálom amikor ilyet csinálják egy karakterrel, szerintem ezt nem szabadna.  Neeem
Pont ilyen volt a Yu Yu Hakusho ból Kurama is szegény szerencsétlen tiszta lány volt és ott is fiúnak lett mondva. >.<#

Amúgy itt egy kép Hakuról és Narutóról.  Most komolyan neki fiúnak kéne lennie?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 17:34:48 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #8538 Dátum: 12 máj 04, 17:44:34 »

Kurama fiú volt? ikszdé

De mondjuk szerintem Haku így jó fiúnak ahogy van.Én így szeretem. Mosolyog
Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #8539 Dátum: 12 máj 04, 17:47:36 »

AyaseAkami, te, há' mér veszel magadra ilyesmit? Nevet Szereted őt, a kedvenc karaktered, ezt világossá tetted számunkra, de nem várhatod el mindenki mástól, hogy hozzád hasonlóan rajongjon érte. Haku személye megosztó, pontosan a lányos külseje, viselkedése satöbbi miatt, de ha te ezzel együtt is imádod őt, semmi baj, csak azért fogadd el, hogy mások vagyunk, és még jó, hogy mások vagyunk, ezért eleve nonszensz, hogy rajongásaink tárgya egy és ugyanaz legyen. Nevet Unalmas és sz*r hely lenne a világ, ha mindenki ugyanolyan lenne, ugyanazt kedvelné, utálná, csinálná, mint a többiek. ((:

Bevallom, én az utolsó két... vagy csak az utolsó? filler részt nem néztem meg, mert annyira háborús hangulatban vagyok, voltam, a boldog békeidők most eléggé hidegen hagynak. Nevet De majd lehet, egyszer visszanézem, meglátjuk. (:
Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #8540 Dátum: 12 máj 04, 18:34:20 »

Nagyon tetszett ez a rész, komolyan jól el lett találva.
Eddig bármennyi filmet néztem végig, kb ezerszer hallottam "lelkesítő beszédet" ami inkább kínos volt, mintsem lelkesítő vagy eredményes. Gaara beszédén azonban komolyan én is belelkesültem, iszonyatosan jól sikerült. Le a kalappal, ez a gyerek aztán 180 fokos fordulatot vett!
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8541 Dátum: 12 máj 04, 18:55:49 »

vki megtudná mondani hol tudom letölteni a shippudent az 1. résztől kezdve... elég rég láttam már és ujra megnézném Nevet
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8542 Dátum: 12 máj 04, 19:46:42 »

viktor6665 Milyen fightokat vársz ? Még el sem kezdődött a háború! Komolyan azt várod el hogy felvezetés nélkül egyből a harcok jöjjenek?  A harcok a következő részektől lesznek!
Nem egyből harcot vártam, hanem hogy visszajön a régi színvonal, 20percnyi animébe 12-14képnyi mangatörténetet raktak bele, a körítés oltári nagy marhaságokkal, felesleges visszaemlékezésekkel volt tele.

Bár az is lehet, hogy csak én kezdek kinőni a shounenekből:D
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #8543 Dátum: 12 máj 05, 10:09:51 »

Ez a fejezet nekem átlagos volt. Nem volt eseménydús annyira csak mutattak pár jelenetet amit jó volt látni. Kicsit gyengének tartom most már anko-t mert kabuchimaru csak 1 kigyó mérget küldött neki de ki is feküdt -.-''. Azt már jó volt látni hogy végre elindulnak és már kezdődik a háború. A következő fejezettől többet várok el Mosolyog.
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8544 Dátum: 12 máj 05, 20:38:38 »

OFF: Haku tényleg érdekes személyiség. A karakterét is szerettem, de hogy őszinte legyek, én mindig úgy gondoltam, hogy ő valójában lány. A linkelt manga részben is azt mondja, hogy "csak gyerek", elképzelhető, még növésben volt. És már láttunk olyan movie-t és fillert is, ahol a lány fiúnak vallotta magát és annak is nézték, de aztán kiderült, hogy mégsem... És a Szalamandra-kun által postolt jelenetben (szerintem) Naruto is lánynak nézte. De igazság szerint nekem is mindegy, pusztán leírtam, hogy én hogy látom.

ON: Jó volt a rész, az is jó ötlet volt, hogy nem rögtön Gaara beszédével kezdenek. Anko meg.. szerintem mindig is nagyobb volt a szája, mint amit tényleg tud. Bár még egy fél percig püfölhették volna egymást, ez kicsit hiányzott. De meglepődtem volna rajta, ha egy ujjal is hozzá tud érni Kabuto-hoz. Így is elmegy, nem csalódtam.
De ez mekkora poén... föld alatt mennek! Gaara-ék odafutnak, és majd Sasuke várja őket egy jó kis paprikás krumplival, ami épp a felgyújtott Zetsu fölött rotyog. Az előzetes is jónak ígérkezik. És végül csak megszerettem az OP-et, fülbemászó.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8545 Dátum: 12 máj 05, 22:47:52 »

Ezek a 3d tömeg ábrázolások. Nézni is rossz. Annyira de annyira nem illik a Narutohoz, hogy valami félelmetes. Ha ilyen marad a dolog inkább elpörgetem ezeket a részeket ahogy most is tettem. MAga a rész amúgy korrekt volt.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #8546 Dátum: 12 máj 06, 15:17:55 »

szerintem is förtelmes a 3d, de gondolom így kevesebbet kell rajzolni, mert lehet tömegesíteni.  Nagyon nem volt jó ötlet, aki kitalálta a Konan vs Tobi alatt ezt a 3d-sítést.
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #8547 Dátum: 12 máj 06, 17:07:23 »

Javított felirat lesz?
Naplózva
Bencu
VIP

« Válasz #8548 Dátum: 12 máj 06, 17:09:23 »

Már van, csak lehet nem lett még cserélve.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #8549 Dátum: 12 máj 06, 17:14:54 »

Én nem szólnám le a 3D grafikát. Ugyanis hatalmas különbség van a 3D és 3D között. Itt esetleg nem jön be az embereknek, de ha megnézed az OP 3D filmet akkor egészen máshogyan gondolunk rá.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 568 569 [570] 571 572 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins