Jó rész volt nagyon, bár ez a maszk a végén meg a legyező egy kicsit gáz... szokni kell, ennyi
Viszont, az előzőekhez hozzászólva én is kifejteném a véleményemet. Úgy tudom, bár nem emlékszem pontosan hol olvastam/hallottam/láttam, hogy a Susanoo elméletben nem minden Magekyou felélesztése mellé jár, mint gratis. Szerintem Itachinak "mázlija volt, hogy megkapta" Sasuke Mangekyoujának pedig van köze Itachihoz, ezért lehetett neki is. Hova tovább, én úgy gondolom, hogy Madarának nincs.
Az örökös MS mellé szerintem nem jár új képesség. Eléggé durva így is, hogy a legnagyobb hátrányát le lehet így küzdeni. Mondjuk max olyat tudok még elképzelni hozzá, hogy az illető megkapja a másik MS képességeit (Sasuke esetében ez úgy gondolom a Tsukoyomi lesz).
Vissza kicsit a részhez: Konan nagyon szépen harcolt, nagyon jól átgondolt mindent. Lehetséges, hogyha nem lett volna a Sasuke vs Danzo harc, akkor Madarának eszébe se jutott volna használni az Izanagit? Egy tiltott jutsu, ami az Uchihák körében sem volt egy mindennapi téma, gondolom kevesen is ismerték, nem valószínű, hogynapjában kétszer megfordulhatott a fejben. Bár a kis magyarázata hozzá megértette az értetlenebbik felével (pl velem), hogy miért is volt szüksége Danzonak Hasirama dns-ére (Konan pedig végre megértette velem az előző 1AÉ-ben lévő, feloldjuk a papírangyal jutsu részt
) Amit furcsálltam, az leginkább az Izanagi használata utáni rész volt. Előzőleg írta valaki, hogy volt ott valami filler harc is. Én konkrétan a papírshurikenes részre gondolok, ott is arra, hogy Madara kénytelen volt kivédeni minden támadást azzal a rúddal. Ilyenre már láttunk példát és akkor is jelzés értékű volt: nevezetesen a Kakashi vs Pein harcban. Akkor derült ki a Shinra Tensei 5 másodperces időkorlátja. Lehetséges, hogy ez is jelzés volt? Madara a harc végén tudott teleportálni, de nekem úgy tűnt, hogy a testetlenné válást elvesztette a bal Sharinganja következtében. Ha ez igaz, akkor jól sejtettem azt, amit a múlt héten is írtam, hogy a teleport és a testetlenség MS képesség. Valószínűleg alapvetően is megvált volna egytől, a Rinnegan nem biztos, hogy jól mutatott volna a homlokán, vagy éppenséggel a karján, ahogy Danzonak. Még csak nagyon feldúltnak se tűnt, sokkal jobban bosszantotta, hogy Konan ennyire kiismerte. Kíváncsi vagyok egy fél Rinnegannal és egy fél örökös MS-nal mire lesz képes. A Hat Út Bölcsének nevezi magát ,de szerintem a Rinnegan birtoklása még nem tesz azzá.
Rikudo sennin viszont egyre brutálisabb figura kezd lenni. Eddig is egyértelmű volt, hogy hatalmas ereje van, de ahogy ezt részről részre fokozni tudják, az valami hihetetlen
Nem tudom hol a határa. Nagyjából még csak az öregedés ellen nem tudott semmit se tenni.
És felhívnám a figyelmet a kedvenc mondatomra a részből: "Gyerünk, kapjuk el a Kilencfarkút!". Na ez a mondat is kicsit deja vu-s, méghozzá úgy, mint amikor Pein indult Konoha ellen. Ha jól rémlik, onnantól pár rész még volt más sztori, de egészen hamar elértünk ahhoz a híres csatához. Ha tippelnem kéne, max olyan 7-8 rész és láthatunk valamit ebből a dologból. Legyen igazam