25 márc 01, 11:09:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1876266 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
mateee-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8250 Dátum: 12 márc 01, 19:40:20 »

Hát mit ne mondjak, kibírtam volna ha kevesebb flashbacket tesznek bele, így eléggé rövid volt  smirksweat.
A rész nagyon szépen nézett ki, főleg azok a jelenetek tetszettek amikor Konan összeáll vagy éppen papírrá bomlik szét, az álltalam már nagyon várt utolsó jelentet is ütősre sikeredett.
Tobi barna bőrén én is meglepődtem, a róka támadásánál sokkal világosabra ábrázolták, ha jól tudom azt az epizódot is ez a csapat animálta..
Érdekes hogy Nagato itt a felnőtt hangját kapta, a Hanzous flashbackban fiatabb seiyu-ja volt, pedig az időben késöbb játszódott a mostaninál.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 23:05:12 írta mateee-kun » Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #8251 Dátum: 12 márc 01, 20:16:57 »

Jó rész volt, bár az előzetesek alapján én többet vártam volna Szomorú Mármint hosszabb és akciódúsabb csatát. Azért az igen pozitív, hogy Konan méltó ellenfele eddig Madarának. Bár a maszkos öreg kb minden csatában veszít egy-két testrészt, most azért kicsit többről van szó. A Mózes jutsu lényege még nem esett le, kíváncsi leszek mi lesz ebből. Ha arra számít, hogy örökké zuhanni fog, elvileg egy teleport jutsuval már meg tud menekülni... bár Konan ennél okosabb kacsint

Akkor most hangot adnék hatalmas megdöbbenésemnek: Madara adta a Rinnegant Nagatonak?! Mondjuk ezen már gondolkoztam korábban is, hogy pl Nagato szüleinek miért nem tűnt fel a dolog. Oké, hogy elég pulikutyás hajjal élte le napjait, de azért lehetett volna azt látni. Kicsit kifejthették volna ezt a nem kis információt.... legalább egy nagyobb döbbenetet vártam volna.... az én állam konkrétan koppant a padlón.
Kb akkorát, mint utána, mikor Madara kijelentettem, hogy ő biza igényt tart a Rinneganra. Hova rakja azt, a homloka közepére? Nem hinném, hogy lemondana bármelyik jutsujáról a kettő közül. Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem eddig úgy esett le, hogy a teleport jutsu az egyik, a "testten átenged mindent" jutsu pedig a másik szemének a képessége. Ha egyáltalán be tudja magának ültetni a Rinnegant, ugyan melyikről mondana le?

Nagyon nem világos ez az egész... remélem azért majd megtudjuk mi is volt a terve ezzel. Ja és hogy miért állítja, hogy a Rinnegant ő adta Nagatonak. Hazudott ő már korábban is Sasukenak a Kyuubi 16 évvel ezelőtti támadásáról, kinézem belőle, hogy most is csak kamuzik... Messze van még az a jövő hét csütörtök... Szomorú
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #8252 Dátum: 12 márc 01, 20:20:38 »

Klassz volt ez a rész, már nagyon vártam Nevet Egész jól megcsinálták, főleg Konan jutsujait. Még a rajzolás sem volt rossz.
 Alig várom a folytatást Nevet
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #8253 Dátum: 12 márc 01, 20:40:24 »

De jó kis rész volt ez... bár már elmondták de a tenger 3D szokatlan belekeverése a sima animálásba nagyon FAIN volt. A sok flashback ellenére is élvezhető volt a rész mert legalább nagyjából a mangából származtak, bár az elején kicsit fura volt Tobi és Kabuto beszélgetése, de tűrhető!

Húzzák az időt mert muszáj, nagyon belehúztak és majd a háború közepén elég cinkes lenne benyomni egy teljesen értelmetlen filler saga-t pláne mivel mindegyik rész eléggé kihagyhatatlan lesz és kb. olyan bután mutatna mint a Bleachnél mikor Ichigo porig alázza Las Nochesben Grimjow-ot majd benyomtak egy teljesen értelmetlen fillert.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 20:40:58 írta Morause » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #8254 Dátum: 12 márc 01, 20:40:51 »

Sand:Szerintem, meg nem tudjuk pontosan egyiknek se a működési elvét, vagy azt hogy Jutsu-e vagy Doujutsu képesség, de am szerintem mind2 jobb szem a müködtetö
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #8255 Dátum: 12 márc 01, 21:13:23 »

Jó rész volt, bár egy-két effekt elég érdekesre sikerült .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8256 Dátum: 12 márc 02, 00:43:17 »

Madara kijelentésénél nekem is koppant az állam. Ohh My God De van benne logika. Az, hogy a Rinnegan, ami elvileg eddig csak 1 embernek adatott meg, és 2 gyermeke közül egyik sem örökölte (míg a többi szemtechnikát öröklik) tényleg kétséges volt, hogy miként kerülhet elő. Ahhoz képest, hogy Tsunade és Orochimaru is ott voltak és nem vették észre, pedig a ninjáknak pont a szemeket kell(ene) figyelniük.. na mind1, nem ok nélkül koppant Jiraiya álla sem. Szóval, amit elképzelhetőnek tartok, hogy az eredeti és egyedüli Rinnegan-t, vagyis Rikudo szemeit használta fel. Lehet kiválasztott egy ígéretes gyereket, a tudta nélkül beültette neki (talán még a szüleit is beavatta, esetleg haláluk megrendezett volt. Madara-tól még ez is kitelik). Vagy, ha nem Rikudo, akkor egy olyan leszármazottat keresett, akiben ténylegesen feléledt. Viszont, hogy már az elejétől ott volt az Akatsuki mögött.. frankón az összes nagyobb árulás vagy cselszövés mögött ez a hapsi van. Hozzá képest Orochimaru olyan ártatlan mint Törpilla.

Nagyon tetszett a rész. bow Picit tényleg sok volt a flashback, de belefért. Vágva, de pont azokat a részeket rakták bele, amik tényleg ideillenek. Konan tényleg jól nézett ki, és a legvégén a Mózes jutsu nagyon adta! Ami nekem zavaró volt, az Madara szeme működés közben.. de majd megemésztem.

Szerintem csak a tér-idő jutsu ami dojutsu, de ami még fura ezzel, hogy mindig pontosan tudja, hogy ki hol van és oda tud jutni. Olyan benyomást kelt, mintha kívülről figyelné az eseményeket, és ahol akar ott tud belenyúlni.  Vagy! Tényleges idő-jutsu. És valójában úgy változtat helyet, hogy önmagát idősíkokban képes mozgatni. Persze feltétel, hogy csak előre, a "jövőbe" tud haladni, múltba nem. Így megmagyarázható, hogyan sikerült túlélni az elsővel való találkozást ami kb 100 éve volt. 1 mp-et ugorhat előre az időben, és ilyenkor más helyen jön elő, fel sem tűnik az időeltolódás. A másik szimpla "képesség", amikor átenged valamit magán soha nem látni, hogy aktivizálódna a szeme. Amúgy meg.. abban sem vagyok biztos, hogy a jelenlegi testében ott van a másik szeme is. Leszögezném, eddig nem láttuk Madara MS-ét sem! Csak visszaemlékezésekben, de Tobin soha! És a másik szemet sem. Ahogy egyre valószínűbb, Madara teste nem "valódi", emiatt lehet korlátozott az ereje. Ahogy a Kage találkozón is mondta, csak árnyéka önmagának. És az MS hanyagolása is innen következhet, tutira használta volna a 4. ellen, ha megtehette volna. (Picit arra emlékeztet, amikor Itachi és Kisame testcsere jutsut használtak Gaara elfogásának idején. Itachi akkor sem tudta használni az MS-t.)

Én is remélem, hogy idővel minden kiderül  Gondolkozik

(Az ötletekért felelősséget nem vállalok! Nevet )
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #8257 Dátum: 12 márc 02, 01:05:15 »

Engem is Nagato hangja zavar borzalmasan. A rész magam tényleg szép volt. A mangában is nagyon tetszett ez a harc az egyik kedvencem lett. Hála égnek itt is adja az ívet  Konan.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #8258 Dátum: 12 márc 02, 18:18:47 »

Binda, nekem is ez ugrott be, hogy Itachi sem tudta használni a MS-t anno Naruto és Kakashi ellen. A másik, hogy tényleg nem láttuk még soha Madara MS-át, sem pedig a bal szemét. Én a bal szem hiányát design-kelléknek fogtam fel, lehet, hogy szerinte úgy néz ki jól. Volt már pár szereplő előzőleg is, akiknél ezt szintén rá lehetett volna fogni (pl Kakashi, ahol tudomásom szerint az, hogy elrejti az arcát, nem jelent semmit).
Az, hogy a MS-át miért nem látjuk az megint furcsa, de gondoljunk vissza az Itachi vs Kakashi harcra, anno még az alap Naruto részekben, ahol kiütötték őt 1 hétre egy Tsukuyomival. Kakashi pánikrohamot kapott, hogy senki se nézzen a szemébe, de Itachi szemén sem volt Mangekyou. Bár ezt én betudtam annak a ténynek, hogy akkor még a történetírók nem akartak más kinézetet adni a MS-nak.

Az viszont, hogy Madara előkaparta volna valahonnan Rikudo sennin testét, szerintem nem túl valószínű. A shinobik túlnyomó része még a létezésében sem hitt. Kakashi még azt is mondta, hogy a Rinnegan is csak egy mutáció volt.
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8259 Dátum: 12 márc 02, 21:32:01 »

NEm a tsukiyomi, hanem simán a sharingan miatt kapta azt a pánikrohamot. Egy sima sharinganos genjutsu is sok az elit ninják 99%-ának, ha Itachitól kapják, a TSukiyominál meg nem mutatták a szemét, és az egy személyes meglepi volt Kakashinak, a szemére való tekintettel.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:33:05 írta STM » Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8260 Dátum: 12 márc 02, 23:38:50 »

A Rinnegan kérdése tényleg nagyon bizonytalan, bármi lehetséges (lehet, hogy Madara megnyerte a lottón!).

Itachi hírhedt genjutsu használó, naná hogy Kakashi azt mondja a többieknek, hogy ne nézzenek a szemébe. Ez szerintem természetes. Akkor még ő sem tudott az MS-ről, ott ismerte meg. Az is igaz, hogy régen nem volt kiforrott az MS, de mostanra nagyon is az. Madara MS-e is ábrázolva volt a visszaemlékezésekben, szóval semmi értelme, hogy titkolják a készítők (még az átalakulását is láttuk, amikor visszanyerte eredeti fényét). Szóval szerintem nem is bírná, még ha akarná is. Picit visszanéztem azokat a részeket, Itachi MS-t használt, de nem változott meg a szeme. Akkoriban még nem rajzolták külön őket. De azóta látványosan elkülönül, mondhatni a Shippuuden-nel kezdve.

Egyvalamit viszont nagyon hiányolok a Pein elleni csata óta.. és ez egy hatalmas bocsánatkérés Tsunade-től, amivel (szerintem) Naruto tartozik neki.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 23:40:42 írta Binda » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8261 Dátum: 12 márc 02, 23:44:20 »

Miért is? Mert megmentete őt/a falut vagy mert lenyomta Peint?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8262 Dátum: 12 márc 02, 23:44:27 »

Az animében soha nem mutattéák hazsnálat közben a shippuden elött. Azt az adott pillanatot amikor használta a jutsut, soha nem láttuk... asszem. Ha te biztosan láttad, hogy nem így volt, akkor nyilván tévedek, de a mangában biztos, hogy így volt, ez alaposan ki is lett itt valahol valamikor bezsélve, emlékszem, be is volt linkelgetve hozzá minden.
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #8263 Dátum: 12 márc 03, 20:49:56 »

Nem. Azért kellene (szerintem) bocsánatot kérnie, mert Jiraiya halálakor Tsunade-t hibáztatta, méghozzá amiatt, hogy nem lett volna szabad elengednie. Úgy emlékszem valamikor, talán amikor a kómás Tsunade mellett állt Naruto mondott valami olyasmit, hogy sok mindent szeretne neki mondai.. a konkrét szövegre pontosan nem emlékszem, de úgy maradt meg bennem, hogy emiatt bűntudata van.

Az biztos, hogy a sima Naruto 70-80. epizódjaiban amikor Itachi eljön Naurto-ért akkor nem ábrázolják külön az MS-t. Itachi Amaterasu-t és Tsukiyomi-t is használ, ugyanolyan szemekkel. Mondhatni, hogy mutatták, mert amikor Kakashi bekerül a Tsukiyomi-ba, ott a sima 3 pöttyös sharingan röpköd körbe-körbe, pedig akkor MS-nek kéne lennie. És amikor a 85. részben megkínozza a Tsukiyomi-val Sasuke-t akkor telibe mutatják a sima sharingant amint aktiválja a jutsu-t, de a kinézete nem változik meg. Szóval tényleg nem rajzolták külön az elekén őket. Azt nem tudom, hogy a későbbi részekben mutatják-e. De szerintem az első MS amit látunk az Kakashi MS-e a Shippuuden elején Gaara megmentésénél.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #8264 Dátum: 12 márc 03, 21:01:57 »

Nem, ha jól emlékszem a Sasukés-Itachis flashbackben mutatták már a sima Narutóban is. Akkor, amikor Itachi az apjával ordibálás után bocsánantot kér, de még csúnyán néz.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins