25 márc 03, 23:30:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1878789 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
saruto95
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #8055 Dátum: 12 feb 01, 06:22:36 »

am Kushina nem Vérvörös habanero ?
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8056 Dátum: 12 feb 01, 10:22:03 »

Nekem is Vérvörös rémlik egyébként! Nevet De vééégre Kushinaaaa!! Nevet Jajj de vártam már ezt a részt! Nevet
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #8057 Dátum: 12 feb 01, 11:04:11 »

Valószínű én emlékszem rosszul. Nevet Az én memóriám ritka borzalom ilyen téren... De legalább jó volt a rész.  ikszdé
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #8058 Dátum: 12 feb 01, 15:35:26 »

jól emlékeztél, mert az animében az volt, de sztem a mangában nem...(próbáltam keresni a képsort, de nem találtam meg Neeem)
ez van
de a légyeg h tudjuk kiről van szó, mind1 h hogy mondjuk Nevet
Naplózva
Azetz
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8059 Dátum: 12 feb 01, 21:43:49 »

Yamatonak tényleg haláli egy arckifejezése van, főleg mikor ijesztgeti Narutot Nevet
Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem kicsit idegesít ez az enka-rap Bee-nél, néha nagyon nem jönnek össze a sorok Nevet
Naplózva

"Egy nap én leszek a hokage és akkor mindenki felnéz majd rám..."

"Nézz csak ránk! Mindenünket felhasználtuk! És mégsem fekszünk holtan! Képesek vagyunk felülkerekedni a gyengeségünkön és félelmünkön! Ezt jelenti az élet!"

Jessy
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #8060 Dátum: 12 feb 02, 13:16:46 »

Nah a 247. rész is jó volt...és voltak benne olyan jelenetek is amik a mangában nem voltak....jövőhéten...Yondaime Hokage Death Match!!! a kövi rész cime.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8061 Dátum: 12 feb 02, 14:04:22 »

Úgy ültem végig az epizódot, mintha -20 fokos cidriben ültem volna. Szinte 5 percenként rázott a hideg. Nevet
Furcsa megszokni, hogy hétről hétre csak ajnározni lehet az aktuális epizódot.^^"

Még talán kicsit ütősebb is lett a Szentjános mód, mint amire számítottam. Durva lesz ilyen effektet nyomni minden egyes átváltozáskor.
A zenékkel nem nagyon spóroltak, bár jól is tették. A "Heaven-Shaking Event"-nek mindig megvan a hatása.^^

Egyébként az Uzumaki papper által lepecsételt filler monsztán néztem egy nagyot.

Jah, és Hiruzen akárhányszor megszólal, azt hiszem narrálást hallok.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8062 Dátum: 12 feb 02, 14:22:50 »

Hú remélem jó lesz ez a rész, látom, hogy itt már írtok róla, úgyhogy elkezdtem szedni. Filler szörny? Ugye nincs komoly hatása az aktuális történésekre, remélem nem nagyon fura. Amúgy nem tudjátok, hogy lesz-e ebből is 1080p kiadás mint múlt héten?
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8063 Dátum: 12 feb 02, 14:26:13 »

Csak egy 10 másodperces Uzumaki pecsét gyorstalpalót láthattunk. Aminek egy filler bogár(?) szerű valami volt az önkéntese.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #8064 Dátum: 12 feb 02, 14:31:35 »

Már kint van az 1080p-s.

Nekem nagyon nem tetszett a rész. A rajzolás tényleg nagyon szép volt de a Kyuubi harc egy vicc. Kőkemény 1 perc alatt legyőzte a nagy Kyuubit. Még Gamakichi ellen is több idő kellett volna. Szerintem legalább 1 részt azért érdemelt volna a Kyuubi, ha más nem a Pein elleni tűzgolyókat lőhetett volna.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #8065 Dátum: 12 feb 02, 14:37:29 »

De ott volt segítsége Kusina , ha ö nincs már rég elbukott volna Naruto.
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8066 Dátum: 12 feb 02, 15:08:23 »

Kezdjük ott, hogy az első 10 mp-ben kilyuggatta volna Naruto bőrét a kyubi, ha Bee nem lép közbe.. Ez a rész is nagyon állat volt. Semmi felesleg, visszaemlékezős időhúzás. Csak új és izgalmas események minden mennyiségben Nevet Még a legnyugisabb részeknél is összeizgultam magam.. nagyon ott van Nevet

Szerintem jó volt, hogy 3 (talán 4) részre kihúzták a kyubi harcot. De szerintem azt nem is várhatjuk tőle, hogy sokkal tovább tartson. Pein is alíg bírta ellene, amikor 6 farok volt akkor elbohóckodtak, de ott is érezni lehetett a túlerőt (és akkor ne is beszéljünk arról, hogy az anime-ben sok volt a "filler", mangában mennyi volt? 2 oldal és vége?). Szóval ember legyen a talpán aki a teljes erejű kyubi ellen hosszan kitart.. ez olyan 110% erőn azonnal kell letolni, nem 20 részes Kakashi-Zabuza kóstolgatjuk egymást szappanopera.

Szóval én teljesen elégedett vagyok Nevet És elvileg, ha jól vettem ki még maradt a kyubi-nak egy kis ereje. Szóval várható némi folytatás.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8067 Dátum: 12 feb 02, 16:30:43 »

Nah ez a rész is szépen megállja a helyét a mostaniak mellett, nagyon teszett  ^^ .

A kyuubi elleni harcnál én is többet vártam, de sejtettem, hogy ha az előzőnél sem nyújtották, akkor itt sem fogják megtenni. Kár, így tényleg egy kicsit rövidnek tünt. Ettő függetlenül a csata szépen nézett ki. A rész amikor Naruto kiront a víz mögül a rasen-shurikennel, nagyon állat volt Nevet. A lámpás mód is jó lett.

Am csak nekem tünt ugy mintha Minatonak más lett volna a szinkonja  Hmm? Bár lehet csak mert rég halottam már a felnőtt hangját.

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 18:40:48 írta mateee-kun » Naplózva
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #8068 Dátum: 12 feb 02, 17:08:12 »

Emberek!
Aki olyan istentelen baromságokat ír, hogy ez a rész(is) filler volt, az legyen kedves menjen orvoshoz, mivel komoly agyi, illetve fogalombeli problémákkal küzd!

KÖSSZENTJÜ!
(idióta fordítótok)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 17:14:36 írta Amnael » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8069 Dátum: 12 feb 02, 18:41:13 »

Ha jól vettem észre, csak azt a kemény 10 másodpercet emlegettük fillerként, amikor az Uzumaki klán egykori fejese lepecsételi azt a mangában nem látott lényt.

Ez pedig egyértelműen filler jelenet volt. Még ha rövid is..
Naplózva

Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins