25 márc 04, 07:34:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1879018 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7980 Dátum: 12 jan 19, 15:06:29 »

Hmm pedig az a róka már elég öreg "bácsika". Nyelvesít
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #7981 Dátum: 12 jan 19, 19:19:34 »

Egy ilyen manga fejezet után eléggé jól esett egy ilyen Anime epidzód! A Kyuubi bijuu bombája és Naruto Chou Oodama Rasenganja is hihetetlenül jókra sikeredtek szerintem Nevet, csak értik a munkájukat ezek az animátorok Nevet.
Egyetlen ami kevésbé tetszett azok Naruto szemei a Naruto, és az ő igazi énje közti párbeszédeknél, szerintem aránytalanul kicsik az arcához képest... Na de  annyi baj legyen, ettől még igencsak királyos rész volt! Mosolyog
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7982 Dátum: 12 jan 19, 19:24:27 »

Nekem is bejött ez a rész, végre megindul a harc Naruto és a Kyuubi között Nevet
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7983 Dátum: 12 jan 19, 20:21:51 »

A mostani részek miatt féltem, hogy ez a rész is ratyin lesz megcsinálva, de ez végre rendesen volt animálva, és az előzetes alapján a következő rész is.  Nevet
Én is úgy vagyok vele, hogy kicsit kilehetne tölteni a részeket, meg az előzetes utáni jelenetek amik még régebben voltak, de betehetnének a részek elejére olyat is, hogy mi történt az előző pár részben. De még inkább lehetne kicsivel több visszaemlékezés , mert inkább azt nézem mint egy évadnyi tömény marhaságot, meg, hogy ilyen szánalmas openingbe menjen a manga szerinti story..
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #7984 Dátum: 12 jan 19, 21:54:20 »

Erre a részre aztán mondhatom, felülmúlta az elvárásaimat. Még az előző heti szintén remek rész után is. Hibát nem tudok találni benne...Naruto fejleharapós poénját talán picit meg lehetett volna jobban csinálni, nem mintha alapból nem lett volna kiszámítható, de azért mégis. De persze az is jó lett, még fel is nevettem, pedig jól tudtam, hogy így lesz. :D
Rajzolás terén is végre-végre ezt a részt szinte tökéletesnek mondhatom. Egyes helyeken picit mintha kancsi lenne 1-1 karakter, de semmit nem von le a rész nagyszerűségéből.
Az előzetes szintén remek lett, a mangánál sokkal jobban hozza azt a - hogy is lehet ezt mondani - azt a hatást, hogy bizony most a Kyuubi kerül fölénybe, ami nem jár éppen pozitív eredményekkel. :D Az, hogy nem volt benne az előzetesek alatt hallott szokásos zene, még jobban fokozta a drámai hatást. Ez nekem külön tetszett, már csak azért is, mert a mangában ez nem volt ilyen dramatikus, nekem legalábbis annyira nem. Most, miközben az előzetest néztem, még nekem is meggyorsult kicsit a szívverésem, pedig tudom jól, mi fog történni. :D Előzetes alapján nagyon jónak és "átütőnek" ígérkezik a következő rész (is).
Rég volt már, hogy ennyire tetsszen az anime. Ahogy a Naruto-Pein harcnál anno, itt is szinte imádkoztam, el ne rontsák. Előbbinél annyira nem jött be, ez alkalommal viszont egyelőre nagyon is "bejönni" látszik. :)
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

« Válasz #7985 Dátum: 12 jan 19, 23:57:04 »

Krieg: nem, egyáltalán nem lehetett sejteni. Én majdnem leestem a székről Naruto poénjától.. Nagyon jó rész volt, le a kalappal. Már nagyon rég nem vártam ennyire a következő részt! Remélem még egy darabig kitart ez a lendület. Jók a bevágott visszaemlékezések is, nem túl hosszúak, pont elég a felelevenítésre. Bár az Ichirakunál történt autogramos jelenetet az elmúlt részekben egy picit többször vették elő, mint kellett volna, de belefér.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7986 Dátum: 12 jan 20, 05:20:55 »

Nagyon jó rész volt! És aki mangát olvas annak még jobb lehet, mert érdekes ez meg a mostani manga is...

Mintha az egész naruto erőt vett volna magán, mert egy jóideig eléggé kiábrándító volt, most pedig újra várom a jövő heti részt.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7987 Dátum: 12 jan 20, 17:03:14 »

Remek részt volt. Ahogy Naruto a sötét énjével beszélgetett  és a végén megölelte az nagyon tetszett. Utána meg a fej leharapós poén is ütött. Nevet Ideje volt, hogy Naruto rémítgesse Yamatót.  A pecsét feloldása is szépen lett megcsinálva. Na meg, ahogy kitört a Kyuubi.

A következő rész is ütősnek ígérkezik. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 18:31:55 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #7988 Dátum: 12 jan 20, 17:25:44 »

Apropó pecsét Nevet Elöször azt hittem hogy minden ujjára csinál rasengant ikszdé
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7989 Dátum: 12 jan 20, 17:53:31 »

Egész jó rész volt. Bár az a jelenet, amikor a róka a rács mögött fekszik (lásd avatarom) elég gáz lett szerintem. Az még hagyján, hogy "narancssárga" lett vörös helyett, de egy normális árnyalat/árnyék vagy sötétebb folt sem volt a bundáján. Mintha csak egy fotóstúdió szórt fényibe került volna. ikszdé
Viszont a legvégén a Rasenganos jelent nagyon adta! *.*
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7990 Dátum: 12 jan 20, 18:42:48 »

Szerintem elvesztett egy részben a Kyuubi a komolyságát, mikor benyelte a bijuubombát, és bedagadt a feje, akkor vicces volt Nevet Bár az tény, hogy úgy még viccesebb lett volna, ha az egész kyuubi bedagad Nevet
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #7991 Dátum: 12 jan 20, 19:05:25 »

Szerintem meg tök ari volt   Nyelvesít ikszdé.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7992 Dátum: 12 jan 20, 19:20:48 »

Az nem kifejezés Nevet , csak egy nagy csata közben, gyűjti a bombához a chakrát, erre bedagad a feje  :DD kicsit vicces Nevet
Naplózva
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Ore Amerika! Ore Hīrō!!

« Válasz #7993 Dátum: 12 jan 20, 21:49:48 »

jaj, de cukker volt a pufi pofis kyubi  Hümm-hümm
nagyon izgalmas volt, várom a következőt.
És hát a végén az a rasengan O.O
Naplózva

L- Hümm-hümm Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban Hümm-hümm -L
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #7994 Dátum: 12 jan 21, 10:10:21 »

Gyűlölöm amikor ilyen jó résznél hagyják abba Szomorú Kicsit olyan, mint anno a Naruto vs Pein harcban, Naruto pont eldobta az első Rasen shurikent és akkor lett vége... Ez legalább olyan frusztráló
A részhez pedig: zseniális, fantasztikus, hihetetlen. Régen nem döbbentem le ennyire. Tényleg leginkább a Naruto vs Pein legelső részéhez tudom viszonyítani, amikor meglátjuk Naruto Sennin formás új mozgását és harci stílusát Mosolyog Zseniális, kirázott a hideg.
Külön tetszett, hogy Bee sama segít neki ahol tud, ráadásul a Hachibivel együtt. Bár nem tudom Naruto ezek után össze tud-e haverkodni bárhogy is a Kyuubival úgy, mint Bee sama, de ha legalább az ereje az övé az már félsiker Mosolyog
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins