Dani
|
 |
« Válasz #7965 Dátum: 12 jan 12, 14:54:21 » |
|
Ahogy sokszor Oonokinál, most épp a Sandaime Raikagénél sem tudták visszaadni a karakteres arcvonásokat. Teljesen "megszépítették". Alig ismertem rá. Motoi apjának a plusz Raiton próbálkozása jó ötlet volt. A zenék ismételten rengeteget dobtak a hangulaton. A jövő heti részben pedig ismét minimum 2 fejezetet darálnak be. Tetszik ez a tempó. 
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #7966 Dátum: 12 jan 12, 21:16:29 » |
|
Hogy milyen "démoni" szeme van a 3. raikagének  eléggé nem emberhez méltó pupillák  Bár Kakuzu sem panaszkodhat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7967 Dátum: 12 jan 12, 21:22:48 » |
|
Jó rész volt. Azt hittem, hogy unalmas lesz, azért mert egy teljesen új szereplő múltjáról lesz szó, de kellemeset csalódtam.  De a testéhez képest elég nagy a feje.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #7968 Dátum: 12 jan 12, 21:55:54 » |
|
Motoinak meg az első percekben törpefeje volt 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #7969 Dátum: 12 jan 12, 23:03:37 » |
|
Az előző résszel ellentétben most meg voltam elégedve teljesen. Múlt héten még kicsit meg is "ijedtem" úgymond, hogy netán olyan lapos marad az anime. Szerencsére a mai epizód "megnyugtatott". :D Személy szerint élveztem, hozta amit elvártam tőle - talán egyedül a rajzolás terén nem. Nem tudom, nekem valahogy olyan fura...körülbelül a Naruto vs. Pein utántól, azaz a Kage találkozó óta nekem olyan furcsa a rajzolás. Vagyis, biztos nem csak nekem. :D Ettől eltekintve, elégedett voltam, mint mondtam. Érdekes a Narutóban ez az állandó rohanás, most is próbálták némileg húzni ugye pl. a Kumogakure vs. Hachibi harcot, vagy Motoi merényleti kísérletét Méh ellen - itt már szinte mondtam neki hogy haladj már...:D Sandaime Raikage-samának adtak egy fejet...:D Ezt remélem korrigálják. Ahogy látom, a következő rész is haladni fog rendesen. A mai rész után: szeretettel várom. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 12, 23:58:19 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #7970 Dátum: 12 jan 12, 23:32:19 » |
|
Már nem te vagy az első, Krieg, aki furának titulálja az utóbbi korszakot Shippuudenben. Nézzetek bele az első 20-30 részbe, meg fogtok hökkenni.xD Rengeteget fejlődött pozitív irányba az anime minősége, és remélhetőleg ez az arány tartani fog.  Azzal viszont egyetértek, hogy a jelenlegi száltól kezdve brutálisan begyorsult a manga. A fontosabb karakterek elleni harcok, és azok haláltusája szégyenteljesen rövidre sikeredtek. Ideje legálisan fillerkedni az animében.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #7971 Dátum: 12 jan 13, 06:33:11 » |
|
Filler? :O nem! itt az ideje a rendes reszeknek, nem tom hany hete varom, ti meg fillert akartok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #7972 Dátum: 12 jan 13, 09:18:02 » |
|
Végre egy zsír rész volt. A végén kicsit még meg is hatódtam. Egy kicsit talán nálam is elérték, ogy másképp tekintsek Bee-re. A zenék valóban nagyon sokat dobtak rajta. A végén pedig az öklözés feltette az i-re a pontot. Alig várom, hogy a Kyuubi kiszabaduljon  Benne volt az előzetesben szóval nem spoilerXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 13, 09:18:40 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7973 Dátum: 12 jan 13, 09:56:33 » |
|
Én meg a narancssárga villanást várom:D (246. rész címe alapján) tűrhető rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7974 Dátum: 12 jan 13, 14:00:12 » |
|
Filler? :O nem! itt az ideje a rendes reszeknek, nem tom hany hete varom, ti meg fillert akartok?
Gondolom Dani úgy értette, hogy egy kicsit ki kéne bővíteni, színesebbé lehetne tenni az elkövetkező harcokat, amik a mangában néhol ellettek sietve, kapkodva. pl Ebben a részben is jó ötlet volt, hogy egy kicsit több időt szántak a Hachibi elfogására, mangában ezen könyedén át lehetett siklani, itt viszont egész szépen megcsinálták  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sand
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
The Sandwraith
|
 |
« Válasz #7975 Dátum: 12 jan 13, 18:24:59 » |
|
Én meg a narancssárga villanást várom:D (246. rész címe alapján) tűrhető rész volt.
Azt én is, nagyon érdekel mi lesz benne : Remélem Naruto megtanulja a Negyedik jutsuját, na az a Sennin formával kombinálva lenne igazán ütős 
|
|
|
Naplózva
|
/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #7976 Dátum: 12 jan 13, 20:39:32 » |
|
Sand addig ha jól számolom még van 2 rész, tehát január végére megtudod mi az a "narancssárga villanás"... Ez az epizód egyszerűen felemelő érzés volt, mondhatni fenomenális, nekem is bejövős volt hogy nyújtották a hachibi elfogását! Maga Motoi egész flashbackje tetszett mert jó volt, és az is tetszett hogy külön kitértek arra miféle képen kaphatta el a tintahal Motoi-t mikor Naruto magában filozofált, bár csak pár mp de azért tetszett! De Bee OST-jéből nem fogok kinőni... KELL NEKEM  leakarom tölteni az eredeti OST-jét mert nagyon jó!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 13, 21:01:11 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #7977 Dátum: 12 jan 19, 14:06:14 » |
|
Nagyon jó rész volt. És most Grafika is jó volt kivételesen:) De igen én is jövőhetit várom vagy azutánit xd:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #7978 Dátum: 12 jan 19, 14:15:51 » |
|
Bwááh! Isten rész volt! Látom most már intenzíven áttértek a dinamikusabb animációkra. A 2 héttel ezelőtti, a mostani, és a jövő heti epizód is nagyon szépen kivitelezettre lett alkotva.
Már olyan régen beszélt a róka, hogy el is felejtettem, hogy ilyen.. Öm.. Fura hangja van. Manga olvasás közben mindig jóval fiatalosabbnak képzeltem.^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7979 Dátum: 12 jan 19, 14:32:58 » |
|
Ebben a részben egy dolog nem tetszett de az nagyon. Yamato rajzolása oldalról Akkora ólajtó szemei vannak, hogy hihetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|