kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #7920 Dátum: 11 dec 28, 15:54:12 » |
|
Ennek a résznek csak az utolsó fél perce volt a jó meg a következő rész előzetese. Találtam egy videót a Jinchuuriki arc-ról: http://www.youtube.com/watch?v=rA4N9HoswPI
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #7921 Dátum: 11 dec 28, 16:22:06 » |
|
Igen, ha jól emlékszem a kage arc elött is volt egy ilyen összefoglaló videó. Bár szerencsére itt annyira nem spoilereztek. A kövi rész intrója tényleg nem a legmegnyerőbb, szerencsére ez még csak bevezető rész . Bár az előzetes nem mindig tükrözi a teljes epizód minőségét, majd meglátjuk. Morause, tényleg jó kis AMV-t linkeltél, bár nálam még mindig ez viszi a pálmát: http://www.youtube.com/watch?v=klBBgjHHww0&feature=related 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 28, 16:22:46 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #7922 Dátum: 11 dec 30, 13:34:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7923 Dátum: 11 dec 31, 11:58:37 » |
|
Egész jó kis rész volt. Végre vissza ütött Naruto-nak, hogy még mindig csak egy Genin. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #7924 Dátum: 11 dec 31, 12:59:44 » |
|
na igen, a kis "alárendelt" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7925 Dátum: 11 dec 31, 14:10:17 » |
|
Mostmár végre hamarosan vége a fillereknek, már várom.  Én az összes eddigi fillert átugrottam. 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7926 Dátum: 11 dec 31, 14:37:45 » |
|
mármint már vége a fillereknek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7927 Dátum: 11 dec 31, 14:37:53 » |
|
Am. sztem ez az utolsó rész nem is volt rossz, valami ilyesmit kellett volna kitalálniuk és megcsinálni úgy hogy összefüggjenek a részek... mondjuk, hogy egy nindzsa csoport ellenzi az egyesült shinobi haderőt, és fellépnek ellene, és Narutóék éppen belekeverednek, míg utaznak a villámok földjére... vagy vmi renegát nindzsa aki kalóznak állt, folyik a történet, végén Naruto győz... sokkal jobbak lennének az ilyen fillerek, nekem a régiek tetszettek, sztem a Sorás is jó filler volt, A hatfarkú filler is tetszett, nagyon megkedveltem Utakatát, és a Sanbis filler volt a legjobb, abba volt Sasuke, Orochimaru, Akatuski, Bijuu, faxa jutsuk... aztán jött ez a Konoha történetei filler, és azóta hasonló stílusuakat nyomatnak, pedig jobb lenne, ha visszaállnának arra, hogy a filler beleilleszthető a történetbe, és a részek összekapcsolódnak egymással... Ezért szerettem a Naru fillereket jobban, mint a Bleach fillereket, mert a Narusokat legalább belehet illeszteni a történetbe, a Bleach-ben pedig nem mindegyik fillert, de mondjuk talán annak is megvan az előnye, pl: Muramasa filler nagyon jó volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7928 Dátum: 11 dec 31, 14:39:07 » |
|
saruto95: Igen, úgy értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7929 Dátum: 11 dec 31, 15:46:57 » |
|
okés  tehát ki mit vár ettől az új arctól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #7930 Dátum: 11 dec 31, 15:51:51 » |
|
Remélem egy izgalmas arc lesz, bár, leginkább Naruto edzéséről fog szólni, amit Killer Bee-sama fog neki tartani. Azért jó lesz megismerkedni a Kilencfarkúval, most már egy kicsit részletesebben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7931 Dátum: 11 dec 31, 16:01:07 » |
|
Én egy normálisan kidolgozott Naruto karaktert várok. A legtöbb fillerben sok esetben olyannak állították be, mint amilyen régen volt: buta, zavart, forró fejű durr-bele de úgyis elrontja kétbalkezes sinobinak. De valójában már ő is felnőtt, olyan lehetne, mint régen Sasuke: átgondolt, mindig pontosan cselekszik, nem rontja el a dolgokat. Már nem is tudom mikor volt egy Hinata vallomás, azóta semmi. Jó lenne ezen a téren is fejlődni, de szerintem úgysem lesz erről semmi. Amit még nagyon hiányolok, az egy Naruto bocsánatkérés Tsunade-tól. És már marhára unom, hogy 2 perc duma és egy véletlen mondat folytán Naruto mindenkit "megtérít", kezd nagyon elcsépelt lenni. Ezen a téren is várok változást. És azt is várom, hogy Kiraabi és Naruto kapcsolata döcögősen induljon, vagy valami érdekes legyen.. Lehet túl sokat várok el? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7932 Dátum: 11 dec 31, 16:55:04 » |
|
Tényleg túl sokat vársz el.  Ha Naruto ilyenné válna akkor még értelmes is lenne. Viszont az olvasok, nézők nagy része ezt a Narutot szokta meg és ezt szereti. Mondjuk az utóbbi időben emiatt sokan húzzák a szájukat, hogy még néha vissza is fejlődik agyilag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #7933 Dátum: 12 jan 01, 01:44:54 » |
|
Nem vársz el túl sokat.  Háborúban nehéz érzelmeket kimutatni másoknak. Az természetes, hogy valaki maga mellé akarja állítani az ellenfeleit ilyen helyzetben, de mivel narutó tökkelütött,és mindenkivel barátkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #7934 Dátum: 12 jan 01, 13:12:10 » |
|
A kedvenc animéimben a főszereplők mutatnak fejlődést. Persze bizonyos tulajdonságaik megmaradnak, de ők is felnőnek velünk. És amit a legkevésbé sem szeretek, az a látványos visszafejlődés. Ha mást nem is, akkor legalább visszafelé ne haladjanak. Sai mutatott fejlődést, pont erre volt kihegyezve sokszor a történet, hogy az érzéketlen gépből mivé változik. Na pont ez hiányzik nekem többi karakter esetében. Nem kell mindenkinek teljesen felnőnie, de legalább ne visszasüllyedjen a debil korszakába...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|