25 márc 04, 13:51:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1879237 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7755 Dátum: 11 szep 30, 10:38:37 »

Ne gondold, hogy olyan messze van a manga az animétől. Ez az mangaka stílusától függ és attól, hogy mit akar elmesélni. Most pedig pont olyan részhez érünk amit meglehetősen nehéz nyújtani. Röviden több mangát is felemészt az animésített rész az átlagosnál így pedig nagyon hamar felemészti a különbséget.
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7756 Dátum: 11 okt 01, 11:26:19 »

A Konoha női egyletről nekem a gittegylet jutott az eszembe... ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7757 Dátum: 11 okt 01, 18:44:01 »

Megnéztem a részt. Végre.
Hát öö nekem elment, a szempillaspirálozó "plázacica" Naruto nem volt semmi. xD De a depis Naruto se rossz. A másik 2 meg nagy arc. xD Gai megint hozta a formáját. Fürdőgatyában. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #7758 Dátum: 11 okt 03, 14:43:59 »

Hát most az anime tart kb a manga 489. fejezeténél, és a manga most az 557-en áll... és egy fejezet az egy rész. Szal kb 70 rész előnye van a mangának, így már lassan vége lehetne a filleszezonnak.... Meg szerintem bizonyos részeket az animében úgy is jobban elnyújtanak
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #7759 Dátum: 11 okt 03, 14:48:21 »

Miiii? hidd el simán meglesz 50 részböl a lemaradás Pontosan Nevet
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Putir
Vendég
« Válasz #7760 Dátum: 11 okt 03, 14:54:32 »

akkor is heti 1 manga heti 1 anime 50 részt nem fognak tudni behozni úgy szinte soha még akkor se  ha az lenne a céljuk is
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7761 Dátum: 11 okt 03, 15:08:06 »

Az utóbbi időben előfordult, hogy 1 anime epizódba belesűrítettek 2-3 manga fejezetet. Tökéletes példa erre a Taka vs Hachibi harc. A mangában 6 fejezeten át húzódott, míg animében lazán leadták egy epizódban.
Ergo az anime igenis nagyon közel van a manga cselekményéhez, pláne ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag harc harc hátán fogja követni egymást a közeljövőben.

Sajnos, vagy nem sajnos, fillerekre szükség van. Figyelmeztetés
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7762 Dátum: 11 okt 03, 17:09:33 »

Az túlzás, hogy szükség van rá. Ha viszont nem lennének akkor úgy nézne ki a manga és anime viszonya, hogy egyik évben van anime, míg a következőben csak malmoznál és várnád a következő évet, hogy nézhessük. Szerintem el kell fogadni a jelenlegi állapotot. 22 rész manga szerinti anime majd 22 rész filler történet. Az már más kérdés, hogy lehetne jobban is csinálni. Én jelenleg visszasírom az egybefüggő filler történeteket ahol 3-5 részes vagy akár egy nagy egybefüggő történet volt jelen. Még azok is jobbak voltak a mostani megoldásnál. Másrészt az anime készítői is belenyúlhatnának a megjelenítésbe és egy kis kreativitással hozhatnák akár az egy anime egy manga vagy majdnem egy manga menetet, mint az One Piecenél. Lehet, hogy egy kicsit nyújtottnak tűnne de akkor nem lenne filler epizód vagy jóval ritkábban lenne rá szükség.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #7763 Dátum: 11 okt 03, 17:23:58 »

mekkora lenne narutoék találkoznának ezüst foxyval és lenne egy davy back fight:D
egyébként egy olyan minőségű fillert mint amilyen most volt a bleachbe csinálhattak volna
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7764 Dátum: 11 okt 03, 17:46:05 »

Putir: ez biztos, hogy rendbe van? Foxy, Davy Back Fight, Naruto? Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Putir
Vendég
« Válasz #7765 Dátum: 11 okt 03, 17:52:23 »

persze most úgyis one piece a naruto amióta fillerek vannak:D
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #7766 Dátum: 11 okt 03, 18:29:50 »

Én nagyon szívesen néznék One Piece és Naruto keverék fillereket, ha más nem, kíváncsiságból, hogy mit találnak ki rá. Érdekelne a dolog. :)
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7767 Dátum: 11 okt 06, 12:29:04 »

Csak az olvassa el aki látta a mostani részt.
Amikor megláttam az openinget elszomorodtam. Remélem ez csak filler opening( jó vannak benne olyan dolgok amik benne lesznek az animébe) de remélem nem gondolták komolyan hogy majd arra a bizonyos dologra(aki nézi a mangát az tudhatja mire gondolok) ilyen openinget csinálnak. Bocs h így irom de nem akarok spoilerezni. Főleg amikor a volt akatsukis meg tobis rész volt, marhára leölték bennem a hangulatot elég gyerekesre sikerült ez az opening. Az opening szóljon arról ami ebben az évadba lesz, ne ilyen dedó feeling. Tiszta dedós opening. Sakuráék Saiék is mit keresnek ott Kisame meg Tobi ellen, a vége is rosszul sikerült. Nem hittem volna, hogy ilyet mondok de a Naruto most zuhant egyet a listámon  Szomorú Talán akkor majd nézem ha vége a fillernek, és kicsit jobban meg lesz animálva, mert azért eléggé leeresztettek most abban, is az opening animálása is gagyira sikerült. Na de mindegy remélem majd jobbra fordul.
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 06, 12:46:24 írta kristofkristof » Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
puff007
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7768 Dátum: 11 okt 06, 12:35:56 »

Hát ilyet is rég mondtam de az opening nagyon nem tetszik,DE az ending az egész jó sőt inkább az endignek kellene lennie az openingnek.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7769 Dátum: 11 okt 06, 13:11:26 »

Úristen, ez az opening ez mi??xD
Most komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek.

Az addig oké, hogy a sok depis/komoly/szürkébb opening után most itt egy kis vidámabb váltás, de..
Ok, Kirabi csipőrángása, valamint ahogy leesik a szikláról, azzal nincs gáz. Még az első másodpercekben történő, Naruto vizenrohangálására is azt mondom, belefér.

Nah de utána?? Be van tépve
Ahogy az Edo Akatsuki felcsoportosul, ahogy Yamatoék szökellnek, ahogy mindenki tolja azt a kretén koreográfiát a denszparketten.. Jaj.

Egyértelműen ez a Naruto történelem legbetegebb openingje!xD

Az ending viszont kifejezetten tetszett! Szép volt az animálás, zene is klaffolt, még a hiperklisé Naruto körül gyülekező tömeg is elfért.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins