25 márc 01, 08:18:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1876159 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7380 Dátum: 11 máj 28, 15:54:03 »

Szerintem meg a legutóbbi filler szezon óta relatív egész jó kis részek születtek. Jó, persze, voltak gikszerek és mellényúlások, de összességében emészthető a színvonal. Mosolyog

Számomra a mélypont a Yuukimarus filler után következett be, a Hebi megalakulása környékén. Akkoriban brutálisabbnál brutálisabb sz*r epizódok készültek el. Kedvencem az volt, amikor mentek Juugoért az Északi rejtekhelyhez, és megvívták életük harcát az Átok Pecsétes rabokkal. Hűhűű, azok a dinamikus mozdulatok..!

Az a baj, hogy már mindannyiunknak túl nagyok az elvárásaink. Asszem ideje tudomásul vennünk, hogy ez a Shippuuden, és nem a Part 1. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7381 Dátum: 11 máj 28, 17:19:09 »

Hát én alapjáraton szeretem a flashback-eket, mert igényesebben és szebben vannak megrajzolva néhol, mint az eredetiben...De ez a rész egyszerűen irritált! A grafikája szögletes, szakadozott, egyáltalán nem vagyok most megelégedve ezzel a résszel!! Na meg megint hatalmasat haladtunk előre a cselekményben, mindjárt megszámolom...összesen kerek 3 oldalt, merthogy ugyanezt a fejezetet flashback - elte végig az előző rész, csak Sakura szemszögéből...ajh... >.<#
Na meg arról nem is beszélve, hogy tele volt spoilerrel az előzetes...és amilyen szerencsénk van, kb ennyit fog előrehaladni majd jövő7en is... ikszdé
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7382 Dátum: 11 máj 28, 17:29:05 »

Feketefold , máshol is váltogatják az animátorokat , csak azok nagyon hasonlóan rajzolnak.
Itt a shippuudenben tényleg látszik alapból , hogy van vagy 6 fajta , mert mindegyik máshogy rajzolja a fejeket , arcokat , harcokat stb.
De pl.: Fairy Tail-ben vagy One Pieceben , én csak 2fajta rajzstílust tudok , ergo lehet azt is rajzolják vagy 10en , de olyan annyira jól készítik műveiket , hogy nem nagyon veszed észre ,hogy más rajzolta. Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7383 Dátum: 11 máj 28, 18:29:28 »

One Piece-ben olyan szinten torz, groteszk pofák vannak, hogy csak nehezebben lehet leszűrni az animátorok munkái közti különbséget. Miközben a Naruto tele van cukifiú, babapopsi képű emberkékkel (Hisz' a fangirlök erre olvadnak.), akiket már jóval nehezebb folyton ugyanolyanra rajzolni.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Gaki
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Joghurtos nokedli egy koponyában :D

« Válasz #7384 Dátum: 11 máj 28, 20:38:23 »

OFF Hej, Dani, kikérem magamnak  Szomorú A One pieceben ( a kis dragászágomban ) van egy normális arcú emberke: Pandaman  ikszdé
De azért a "Pain vs Naruto hatfarkú mód" csatában eléggéé lehetett látni rajzolásban a különbséget No comment  OFF end

A részről a véleményem, meg hát.... aki szereti a flashbackeket,annak biztos jó volt. De nekem nem nagyon tetszett. ahogy előttem is elmondták , haladtunk pár oldalkát .
Naplózva

"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!"
/Bob Marley !
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7385 Dátum: 11 máj 28, 21:20:18 »

Igen, abban a harcban abszolút érezni lehetett a különbséget. Méghozzá a több évtizedes animátori tapasztalatot Figyelmeztetés
Atsushi Wakabayashi egy zseniális animátor, aki ha akar nagyon szép, ígéretes munkákat képes készíteni. Csak hát van egy kis beütése a fazonnak, és néha túlteng benne a humorérzék.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #7386 Dátum: 11 máj 28, 21:37:20 »

Nekem nem igazán a flesbekkekkel volt bajom, hanem inkább a mennyiségükkel. smirksweat
Annyit haladt a sztori h Naruto elindult...  >.<#
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7387 Dátum: 11 máj 29, 11:00:48 »

kb a 95 %-a flashback volt...számítottam flashbackre de azért nem ilyen nagy mennyiségben :PP
Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #7388 Dátum: 11 máj 29, 16:22:02 »

én azéé már kezdem unni ezeket a visszaemlékezéseket....
igazán belecsaphatnának már a lecsóba:)
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7389 Dátum: 11 jún 02, 12:36:26 »

Nem volt rossz. Minden úgy lett ahogy gondoltam. Pont annyi flasbak került bele hogy Naruto a végén megérkezzen.
Én is így csináltam volna. Nah kövi rész elég jó lesz:)
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7390 Dátum: 11 jún 02, 13:04:38 »

Igen, tényleg erre lehetett számítani. Bááár, valami mást is kitalálhatnának a Flashback helyett.

Tegyük fel, van a történetszál...

eredeti történet - eredeti történet - eredeti történet - flashback -  és hopp, itt kihúzni a flashbacket, és betenni valami mást. Mondjuk néhány harci jelenetet az előző nagy ninja háborúkból. Mondjuk egy kis Sannin csatát.

Egyébként nem volt rossz rész. Sóska tényleg őrült, és Kakashi most is imba.  Nevet
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7391 Dátum: 11 jún 02, 13:08:47 »

Hogy nézett már ki Kakashi mangekyouja? Miért ilyen amatőrök, könyörgöm?  Neeem
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7392 Dátum: 11 jún 02, 13:09:37 »

Ez tiszta Star wars különben (3 részre gondolok ) Madara az uralkodó, Sasuke Anakin, Kakasi Obivan Ördögi
Csak egy gondolat volt:)
Naplózva
Nitroglicerin
Chuunin
*

« Válasz #7393 Dátum: 11 jún 02, 13:31:13 »

Mikor Naruto találkozik Itachival, akkor Itachi átadja Narutonak az összes jutsuját, mint Szöszkének?
Vagy mi van?
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7394 Dátum: 11 jún 02, 13:41:58 »

Összességében tetszett. Jó volt Sasuke őrült nevetését. Egy pillanatra kétségbe estem, amint megint előjött Susanoo. De aztán örömmel láttam, hogy nem úgy van az Mosolyog Kakahsinak szeme.. tényleg nem volt a legjobb.
Alapvetően a flashback-el nincs gondom, csak a Sakura-félével. Mindig a bőgős jelenetek jönnek elő. teljesen elcsépelt. Adnának valami mást.. nem érdekel mit. A Naruto-féle flashback jó volt mert tömör volt, olyan mint amikor bevillannak a képek. A Sakurás mindig olyan, mintha a fél naplóját újra elolvasnánk...

De a ..... ..... nem tudnak rendes release-t csinálni! Miért kell összemosódnia a képnek???  Gyáááá

Remélem kövi részben alig lesz flashback (max csak a jelenet kedvéért), de érdekesnek ígérkezik: Sasuke és Kakashi rossz bőrben, Sakura amúgy is használhatatlan, kíváncsi vagyok Naruto mit alkot Mosolyog  Sasuke még elfutni sem tud előle Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 14:15:49 írta Binda » Naplózva
Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins