24 nov 13, 07:21:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 488 489 [490] 491 492 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1764702 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
eleon-sama
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7335 Dátum: 11 máj 19, 14:50:27 »

Ne sértegessük Inouét kérem szépen... ikszdé
Naplózva
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #7336 Dátum: 11 máj 19, 14:52:21 »

Nem sértegetem, csak nála idegesítőbb anime karakterrel még nem találkoztam, de Sakura mindenáron fel akarja vele venni a versenyt Nyelvesít
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7337 Dátum: 11 máj 19, 15:03:12 »

Hát ez a rész... Alul múlhatatlan volt. Minek kell egy rendes rész háromnegyedét telerakni flashback-kel? kit érdekel hogy mi volt? Mindenki látta...
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7338 Dátum: 11 máj 19, 15:16:01 »

Hát érdekes rajzolású rész volt az biztos , de a jövöheti még ezét is felül fogja múlni xD
Nos igen , tele volt visszaemlékezésekkel , de legalább nem ilyen Itachi és Sasuke duma amit már kismilliószor láttunk.
Az engem teljesen meglepett , hogy Karin is volt a chunin vizsgán , kár hogy pont nem láttuk egyszer se, pedig a tesztes részén biztos 10böl 10 pontja lett , nos amúgy meg csak töltelék volt , de amikor a flashback Sasuke és a mostani Sasuke : Viszlát-ot mond az a jelenetátváltás fantasztikusra sikeredett.
Egy 2/5-öt adnék a részre

VISZONT!!! A rész végi kis + jelenet , olyan szinten jóra sikeredett , hogy talán a legjobb omake lett.
A végén az ajándék kép , hogy Gai volt , hát jót röhögtem rajta , az biztos xD

*Szerk.: jó mangából látom , hogy Karin a chunin vizsgán flashback jelenet , nem volt filler.
Viszont az is érdekes , hogy ez a rész még 1 fejezetet se dolgozott fel , hanem csak 12 oldalt xD
És 1 baki: a flashbackezés végén Orochimaru rejtekénél Sasuke felsöje kék volt , miközben az 51-52.részben meg fehér xD
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 15:30:43 írta Csabi28 » Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7339 Dátum: 11 máj 19, 15:32:19 »

A jó munkához idő kell, a rosszhoz meg mégtöbb. Az egész rész egy flashback volt érzésem szerint. Semmivel sem kerültünk közelebb a dolgokhoz :S
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7340 Dátum: 11 máj 19, 17:02:55 »

húú olyan volt, mintha a fél részt már láttam volna ezelőtt Nevet amúgy a manga ezen részétől nem vártam sokat. ahol sakura van, ott az unalom is (kivéve sasori ellen, bár ott is jobb lett vna más)
de a vége az isteni xD
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 17:11:22 írta Zer0 » Naplózva
Sand
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The Sandwraith

« Válasz #7341 Dátum: 11 máj 19, 17:49:17 »

Nem szoktam ócsárolni részeket, ezek után sem akarok, de ezúttal kivételt vagyok kénytelen tenni. Nagy Sakura vs Sasuke harcot vártam, hogy végre valaki helyrepofozza (szó szerint, olyan jó Tsunadés taslit neki) ezt a fennkölt Uchia-szégyent, ehhez képest,  negyed órájába telt Sakurának lefutni az 1km-es távot, ami persze kihagyhatatlan elem volt. Azért, hogy mégse csak a futás nyújtotta örömökben gyönyörködjünk, kaptunk 10-12 pernyi flashbacket. Nincs is annál jobb, mint a milliószor látott jeleneteket még egyszer, enyhén szólva is "visszafogottabb minőségben" újra megtekinteni.
Az, hogy Sakura csatlakozni kar Sasuke-hoz (esetleg akkor már az Akatsukihoz is?) nem meglepő, biztos csak átverés. Amint hátat fordít a gyerek, rögtön adnám neki a jól ismert kék-halált (kék halál: Sakura ökle a felhalmozott chakrától vészesen világít amikor azt az enyhe legyintést készül bevetni).
Na nembaj, Kakashi úton van, tuti megmenti Sakurát, aztán megnézem Sasuke fejét, amikor a Hokage (ezt olyan jó Kakashival egy mondatban kimondani ^^) szépen benyomatja őt Sosanoostól, nyilastól, Amaterasustól egy Magekyou-s örvénybe Nevet Azt aztán ki nem védi semmivel. Remélem így lesz, vagy úgy, mint anno Deidaraval, ahogy a kis gyerekek a szöcskékkel játszanak: egyik láb sutty, másik láb sutty stb stb...
Már lassan copy pastelnem kell a "Sasuke most már nem süllyedhet mélyebbre" gondolatot, mert minden részben rá kell erre döbbenni. Ez a gyerek tényleg a mélyponton van. Innen feljebb sincs semmi, nemhogy lejjebb.
Naplózva

/ A túlélésért abba kapaszkodunk, amit ismerünk és megértünk. Ezt elnevezzük valóságnak. De a tudás és az értelem bizonytalan. A valóság lehet csupán egy illúzió... Minden ember ezzel a hibás feltételezéssel él. Nincs más nézőpont? /
Szilike
Újonc
*

« Válasz #7342 Dátum: 11 máj 19, 19:19:15 »

Hát sztem vhogy nem meglepő,h nem láttunk Sakura Sasuke harcot,talán az egész naruto legrövidebb harca lett volna Mosolyog
Am flashbackekhez meg hozzá kell szokni,mer ők se szeretnek dolgozni és hát ez egyszerűbb nekik  Mosolyog
De ajánlok nektek vmit:ha elkezdődik 1 flash,akk szépen előretekeritek,ha meg vmi újat(nem valószínű)mutatnának azt fórumból úgyis megtudjátok Mosolyog,ráadásul még időmegtakarítás is Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 19:20:25 írta Szilike » Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7343 Dátum: 11 máj 19, 20:23:23 »

Az Egész részben Gai pózolós újságban való megjelenése volt a legjobb. Nevet
Az összes többi egy rakat sz˘r. Flashback powa mindörökké!!
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7344 Dátum: 11 máj 19, 20:25:16 »

Szilike , ez a flashback most lett csinálva , hasonlitsd össze a régi részekkel , át lett rajzolva/dolgozva az egész.
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7345 Dátum: 11 máj 19, 22:59:12 »

hát elég uncsi rész volt így utólag belegondalva kár volt időt pazarolnom rá Szomorú(
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #7346 Dátum: 11 máj 20, 15:35:28 »

Nekem tetszett a rész.Flashback-ek közül csak azokat szeretem,amikre több időt szánnak és nem a cselekménybe pofátlankodnak be 1 percekre.Szerintem elég kis korrekt rész lett.Mindent újrarajzoltak és a zene is passzolt hozzá.Sakura nem idegesített.Végülis ez az ő csúcspontja.Azt kell megölnie,akibe szerelmes...
 Amint említettem a zene nagyon jóra sikeredett.Libabőrös lettem tőle néha.Főleg a korháztetős jelenethez passzolt.Viszont az furára sikeredett,amikor megy a drámai zene és Karin már a képében érzi a chidorit,amikor megjelenik Sakura és hirtelen megáll a zene.Mintha lálpett volna a magnóra.Namindegy...
 A végén nekem is bejött a Gai-os poén,bár szerintem csak az volt vicces,hogy "valahogy meg kell tudnom mi az...Byakugan!" xD
Naplózva

eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7347 Dátum: 11 máj 20, 21:29:27 »

Most néztem meg a részt, de nekem tetszett, leszámítva a rózsaszínt..._ _""
Jó volt a flashback - eket nézni, sokkal szebb meg jó volt felidézni ezeket...Mindent jól időzítettek, úgymond jókor jó helyen volt minden Nevet Jó rész volt, a kövi is naagyon jó lesz, remélem a fillereket most hanyagolják egy ideig...mondjuk...ne legyen többet? ikszdé
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7348 Dátum: 11 máj 21, 19:50:10 »

Nos, 2 nap alatt sikerült megnéznem a részt. Hát ez borzalmas xĐ Feldolgoztak kb 10 mangalapot Mosolyog Wunderschön..!
Naplózva
Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7349 Dátum: 11 máj 22, 01:36:02 »

Gai vitte a pálmát. Az a jelenet nagyon ott volt.

Mi a rosszabb? Filler vagy hogy minden rész tele van flashback-el? Mert most ugye ezek közül kell választani.. Az a 2 perc amiben haladt a story.. előkészítették a kövi részt.

De Danzou-ban hatalmasat csalódtam. Ő, aki annyira hirdette, hogy Konoha ereje ne kerülhessen idegen kézbe.. ŐŐŐŐŐ adja oda Shisui szemét.. komolyan, én úgy csináltam volna meg azt a pecsételő jutsu-t, hogy a meglévő sharinganokat is tönkre teszi. De nem.. Madara megkapta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 488 489 [490] 491 492 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins