25 feb 28, 14:25:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 481 482 [483] 484 485 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1875404 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7230 Dátum: 11 ápr 21, 14:47:58 »

Uhh hát Gaara feje tényleg elég  Lehánylak az elég részben, de a többiekkel meg voltam elégedve. Torune bogarait feketének képzeltem, de végülis lila is jó, mert mérgezőek. Egy 4est adnék erre a részre. A lövetkezőben már nem tetszik Sasuke szeme. Minek kell így kivilágítani?
Bindának meg igazat kell adnom, Danzou sharinganjai elég nyomasztóak lettek.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7231 Dátum: 11 ápr 21, 17:41:11 »

Én megmondom őszintén, hogy mióta olvastam a mangát az érdekelt a legjobban, hogy Danzou karja milyen lesz meganimálva és szánalmas. Egy normális szemgolyó felszíne domború, de ezek olyanok, mint valami chipses levonható tetkók. Szomorú
     Én nem értek annyira az animáláshoz, mint Dant-C és nem tudom megmondani, hogy mi volt a baj Gaara fejével, de azt bizton álíthatom, hogy így nem jó.
     Egyébként  maga a rész átlagosan jó volt.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7232 Dátum: 11 ápr 21, 21:11:34 »

Gaara fejével az volt Feketefold , mint amit Dant-c is említett.Az összes 16éves karakter 12éves , gömbölyded és kissé még gyerekesebb arccal volt megrajzolva.Ettöl függetlenül szerintem ez is 1 jó részre sikeredett elég szép grafikával. A Madara ellenes harc is maximálisan jól lett kivitelezve.
Egy kérdés: Most akkor mi van Madara karjával ? Úgy járt , mint a Raikage , hogy 1 karú lett , vagy majd visszanő neki valahogy ?Olvasom a mangát , de erre nem emlékszek.Valaki irja le pls , akár privátban vagy áthuzva , mint spoiler , mert érdekelne.

U.I: Danzou karján a Sharinganok tényleg elég egysikúak voltak :S
A kövi rész meg elég érdekes rajzolású lessz , de sebaj az ilyen "furcsa" grafoju részek mindig tele vannak akcióval Nevet
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7233 Dátum: 11 ápr 21, 21:36:33 »

épp az a baj ,hogy ott van elrontva a grafika ahol sok emlékezetes akció jelent van ,pont ezeket kéne szépen megcsinálni ,hogy ne csak msot de majd ha 5 -10 év múlva is valaki vissza nézi ezeket a részeket ,hogy vissza emlékezzen a múltra sokkal hangulatosabb lenne egy szépen megrajzolt animét újra nézni.

Igazából nem is értem hogy lehet iylen munkákat kiadni a kezükből...Gaara feje és Danzou karja kész...

mr.busta baromira örülnének egyesek ha kihúznád a spoilert ,mert nem mindenki olvassa a mangát!!!
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7234 Dátum: 11 ápr 21, 23:51:48 »

tetszett ez a rész...már alig várom a jövőhetit és benne a nagy csatát Nevet....madara durva egyébként Nevet
danzou karja elég csesznyére sikeredett... Lehánylak
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7235 Dátum: 11 ápr 22, 08:02:41 »

Jó volt de csak a Madarás rész ikszdé Nagyon nagy ahogy szórakozik.
Amúgy meg Bogaras csávó más ellen nagyon durva lenne, mert valakihez hozzáér annak már vége is....
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7236 Dátum: 11 ápr 22, 09:48:30 »

Jaja az aburamés tag az nagyon ott volt.Félelmetes volt a justsuja , de nekem az tetszett még ahogy Madara beszippantotta a 2 ambust az nagyon epic lett.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7237 Dátum: 11 ápr 24, 14:42:08 »

Moderátor:

Kérem, olvassa el mindenki a téma címét! Ha tud olvasni, akkor talál benne egy "Tilos a spoiler!" részt.
Továbbá a téma első hozzászólásában is ki van fejtve, hogy ebben a témában tilos a spoiler. Áthúzva, lefestve, olvashatatlanná téve, kódolva, mindenhogy.

Ez az egyetlen Narutós téma, ahol tilos a spoiler. Aki ennyit sem képes betartani, az viselje a következményét. kacsint
Egy ideje már nem osztogattam érte pár napos kitiltásokat, de úgy látszik újra kénytelen leszek. ^^
És természetesen nem leszek tekintettel arra, hogy kiről van szó. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7238 Dátum: 11 ápr 28, 12:56:31 »

Hát örültem volna, ha nem pakolják tele a fél epizódot flashback-ekkel. Ettől függetlenül a játékidő második fele olyan szintű látványvilágot tárt elém, hogy jobb ha nem panaszkodok. Nevet
Jó volt ez a kis filler összecsapás. Először néztem egy nagyot, hogy ne b*ssz..! Egy Rasenshuriken?? Ohh My God
Majd szerencsére kiderült, hogy csak Fuuton-nal megspékelt shurikenek, amik kifejezetten illettek Danzouhoz.^^
Sasuke újdonsült csirkéje is kivette a részét a harcból. xD Szép volt, amikor az ő szemszögéből mutatták a terepet. Elismerésre méltó jelenet lett!

Annak is örülök, hogy a múlt heti előzetesben látható vörösen izzó szemű Sasukét kivették a végleges kiadásból.

A zenékért annyira nem voltam oda. Akármennyire is sablon, egy kis Kouen szépen feldobta volna a harc hangulatát.

A jövő heti rész előzetesét tekintve, kicsit olyan érzésem volt, mintha valami lassított felvételt néztem volna. xD Ebből is látszik, hogy az eheti csapat bravúros munkát tárt elénk. Jövő héten pedig kapunk egy újabb, animációkban szűkölködő szösszenetet...
Remélhetőleg azt is telenyomasztják majd szükségtelen flashbackekkel, hogy minél kevesebb jusson ki nekik a jóból. És így talááán van rá esély, hogy 2 hét múlva ismét egy szakmájához értő csapat munkájából csemegézhetjük a Sasuke vs Danzou konfrontálódás további eseményeit.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7239 Dátum: 11 ápr 28, 13:04:00 »

Ez nagyon jó volt Mosolyog ügyesen kiszínezték a harcot:)
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7240 Dátum: 11 ápr 28, 13:50:03 »

Hohó! Na végre egy rész ami nekem is bejött. Volt egy kis Danzu "fade", és a végén nem igen volt rendesen megrajzolva az-az Itachi, de mindig bele borzongok, mikor Danzu meghal, majd egyszer csak halkan megszólal Sóska mögött.

Az a Fuuton jutsuval átitatott Shuriken technika annyira nem volt jó, de azért az egész battle odarakta magát.

Tetszett!!  Yóóóó
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7241 Dátum: 11 ápr 28, 14:30:37 »

Hú, ez tényleg nagyon jó volt Nevet A Naruto-s emlékezgetős részt eltekertem, és a harcot néztem, ami fenomenális volt.
Danzou tartolt a szél jutsuival, és még nem mutatott meg mindent, és Sasuke is tűrhetően harcolt, bár őt nem nagyon csípem Nevet Izgalmas volt, várom a következő részt... Az az egy, ami elszomorít, hogy igaz, hogy jó fillerecskékkel, de húzzák a harc végét, pedig ez után is lesz egy-két jó kis ... meg azután az jön, mikor ... húú ez meg a legjobb lesz mikor...  jaa inkább nem spoilerezek  Ördögi remélem felcsigáztam pár nem-mangást
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7242 Dátum: 11 ápr 28, 15:05:42 »

Hát azt sajnálom , hogy a rész fele flash back volt  ,föleg Itachi fennhangos  beszéde kis Sasuke-nek.Ha azt nem adták be már 20szor , akkor egyszer se. Már kivülröl fújom Itachi monologját xD. Viszont a 2. fele az tényleg nem semmi volt , ahogy Danzou-t megöli 4szer az meg mindig : - még élek!.A rajzolása elég gyenge volt , viszont az akció kárpótolt érte Nevet
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7243 Dátum: 11 ápr 28, 15:33:34 »

Sasuke rendesen darálta Danzout. De az csak nem akar megmurdálni. Amikor a rész elején elkezdtek mozogni Danzou szemei, akkor éppen ettem. smirksweat Akkor Sasuke most lecserélte a kígyókat sólyomra ? Szegény sólyom azért szurkoltam, hogy ő ne haljon meg. Nevet Tobinak meg Karinak most meg az ingyen mozi, azt várom, hogy mikor vesz elő Tobi valami rágcsálnivalót.^^ Narutonak milyen rohama volt már. Arra ébredne, hogy Sai klónja fúja a levegőt a tüdejébe. ikszdé A különkiadásban jók voltak Nejiék. Nagyon régen volt már egybe a Gai csapat. Szegény Neji a Gaaras részek óta nem sokat szerepelt... Nekik is kéne már egy kis akció.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7244 Dátum: 11 ápr 28, 16:03:07 »

A Danzou-féle Rasenshuriken ütött, egyáltalán nem emlékeztem rá a mangából... szerintem szépen színezte a harcukat.
Nekem a flashbackek is tetszettek, örülök, hogy ilyen filler részekkel igyekeznek életben tartani Itachit  Pirul
Elismerésem nekem minden tetszett Kúl

Egy kicsit inkább biológiás kérdés(ek):

1. Azért halványabb Danzou sharinganos karján a bőre, mert a szemek vérellátása leterheli az ereket a karjában és ezért nem jut oda elég vér? Gondolkozik
2. És elvileg ő lát a karjában lévő szemekkel? Mert az ember karjában -nem véletlenül ikszdé- nincs látóidegvégződés és problémásnak tűnik ezen változtatni.
3. Végül pedig annyi szemet aktív sharingan állapotban tartani nem fogyaszt egy kicsit sok chakrát?(különösen, hogy nem Uchiha az illető) Gondolkozik
4. És a ráadás: A harcuk kezdetén Danzou csinál pár pecsétet, de után meg szimplán csak megüti Sasuket ill. a Susanooját. Akkor minek a pecsétek??? ?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 14:21:58 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Oldalak: 1 ... 481 482 [483] 484 485 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins