Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #6915 Dátum: 11 jan 31, 20:13:15 » |
|
a 2. és 3. kérdésedre tudnék válaszolni , de az spoiler lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6916 Dátum: 11 jan 31, 23:54:57 » |
|
Jó kérdések Ahogy írtad, Kakashi-nak sztem sem fog sikerülni. És ha figyelembe vesszük, hogy Sasuke azt a nagyon erős genjutsu-t, akkor Kakashi megint ki lesz ütve 1 hétre ha találkoznak Sztem Sasuke-t nem fogja meghatni, hogy Naruto min ment át az utóbbi időben, max elgondolkodik rajta, de gyökeres változást én Itachi-tól várok. De kétlem, hogy az az illúzió olyan könnyen elő fog bújni Kétlem, hogy Kisame olyan jóban lett volna Itachi-val. Ő max akkor tálalni ki, ha Madara-val összeveszne, amit kétlek. Ahogy írtad Hinata szerintem is hanyagolva lesz. Sajnos Én leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy Naruto mennyire fog emlékezni az apjával történt beszélgetésből. Miután Kyuubi-ból visszaváltozott azonnal emlékezett Hinata-ra.. szal remélem ezt a részt sem felejtette el. És hogy mihez fog kezdeni az új infókkal, mind Madara, mind a Kyuubi, mind a "Hokage fia" címmel. Utóbbitól kétlem, hogy elszállna (mint mondjuk azt régen tette volna), de akkor is érdekes lesz látni ahogy pl elmondja Sakura-nak De ha Naruto nem felejtette el, akkor Kakashi-nak tuti beszámol Madara-ról (elvégre őt is nagyon érdeklni, hogy kinek van még sharingan-ja), jó lesz látna ahogy leesik az álla Én sem olvasok mangát, és bár olvastam róla néhány spoilerben, akkor is kíváncsi vagyok hogyan fogja Naruto seggbe rúgni Danzo-t Elvégre nem csak Pain-t árulta (és közvetve elősegítette Konoha jelenlegi pusztulását) hanem az akkori Hokage-t is el akarta árulni és puccsot végrehajtani. Bár Naruto nem tudja bizonyítani, neki nem is kell De akkor is sztem leüti mint vak a poharat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6917 Dátum: 11 feb 01, 08:53:52 » |
|
Szerintem csak annyiban segítette elő Konoha pusztulását, hogy nem küldte harcba az embereit. Ahogy Tsunade is mondta róla, mindent amit tesz, azt Konohaért teszi. Bár az, hogy hokage legyen fontosabb neki. És úgy emlékszem, Kakashi tud Madararól, már találkoztak, és pislogott is, mikor meglátta a sharingant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #6918 Dátum: 11 feb 01, 13:25:50 » |
|
Igen nekem is úgy rémlik,h Kakashi nézett,mikor meglátta Tobi Saringanját,csak annyi,h senki nem tudja,h Tobi=Madara,mármint a Konohaiak közül...am sajnálni fogom Hinata-t,ha hanyagolni fogják,pont mikor kezdett kicsit több szerepet kapni,egyre érdekesebb erejei lettek,még szerelmet is vall,és a következménye nem az,h Naruto válaszol,hanem kis híján megölik,és eltűnik 1 kis időre.....nekem nem tetszene,de majd kiderül,mert Naruto emlékszik a történetre.Sztem most Kakashi fog sok szerepet kapni,lehet,h nincs már sok ideje hátra......Kisame,meg sztem jóban volt Itachival,nem viccből mászkálgattak együtt,fogadott szót Itachinak,és segítette őt Sasuke "védelmezésében" stb....és mikor megtudta,h Tobi=Madara,nem lepődött meg,sőt elég érdekesen fogadta a dolgot,vmi terve még maradt.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6919 Dátum: 11 feb 01, 16:37:52 » |
|
Amikor Pain meséli, hogy miért vált ilyenné, akkor 2 dolgot említ. És abból az egyik, amikor Yahiko meghal. És az félig meddig Danzo számlájára is írható, elvégre ketten tervelték ki, hogy csapdát állítanak. De ott csak Hanzo halt meg.
Az egész Akatsuki nem jöhetett Konoho közelébe Itachi miatt. És ezt asszem Tobi mondja Zetsu-nak Itachi halála után nem sokkal. Ezért is hagyták a Konoha-i ügyeket Itachi-ra. És amikor meglátogatták Naruto-t, Itachi ott is visszafogta Kisame-t. Bár nem utaltak rá egyértelműen, de szerintem a hatalmi ranglétra tetején Itachi volt (vagy nagyon közel hozzá). Ha a betegségét nem vesszük figyelembe, Madara-Pain-Itachi trióból nem tudom ki lenne a győztes. Mondjuk talán ezt pont Kisame tudta jól felmérni. Vegyük bele azt is, hogy Kakuzu és Hidan sem kedvelték egymást, de mégis együtt bóklásztak. Ezek már nem olyan kis taknyosok, hogy "jaj vele nem leszek csapatban" főleg ha egy Pain kaliberű csávó utasítja őket. Szerintem Kisame és Itachi elvoltak, de kétlem, hogy barátok lettek volna.
Igen, Kakashi látta Marada sharinganját. De ötlete sincs, hogy ki lehet. És miután Madara tartott egy kis bemutatót eléggé beparázott. Jah, Kisame terveiről eddig 1 szó sem esett. Mindenki valami célból csatlakozott az Akatsuki-hoz, de róla nem tudunk szinte semmit sem. Annyit mondott, hogy így neki is könnyebb lesz, ha Marada "mozgatja a szálakat". Tuti nála is lesz még meglepetés. De 1 valamit nem értek. Régen, amikor bemutatták az Akatsuki-t és még 1 tagot sem ismertünk, akkor, talán Pain de nem vagyok benne biztos azt mondta, hogy mind közül Kisame-nak van a legnagyobb chakra-ja. Erre emlékszik valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #6920 Dátum: 11 feb 01, 18:47:16 » |
|
Hát nekem csak az maradt meg,h Gai Kisame visszavágón,Neji bepart a chakra erejétől......az biztos,h nem kis chakrája van.Igen,Itachi-tól féltek,ki is lett jelentve,h na végre meghalt,mostmár megtámadhatjuk Konohát(úgy emlékszem Madara mondta,mikor Sasukét maga mellé állította,vagy akörül,de igen ő volt,nekem is úgy rémlik).A trióból,sztem Madara a legerősebb,az indokom egyszerű,azt hitték,h 1 ostoba kezdővel van dolguk,1 Tobi nevű sráccal,max az életkora lehet hátrány,de az előnye is,mert sok tapasztalatot szerezhetett,meg sztem,a Kyuiibit is tudta irányítani,és ő uszította Konohára,és miatta kellett Minatonak meghalni,és miatta került Narutoba a kilencfarku(akit nagyon csíptem,kár h ez a szeméyiség már a múlté,és nem lesz több Tobi) Kakuzu,ki is jelentette,h utálja Hidant,csak azért vannak együtt,mert Kakuzu nem bírja megölni Hidant,és megkönnyíti a munkáját.....Sasori,és Daidara,sem kedvelték egymást,ennek hangot is adtak a művészetük eltérésében.Daidara,és Tobi "kijöttek",ez egy érdekes dolog,mert Tobi 1 megjátszott személyiség,de vegyük külön embernek.Daidara,mikor felrobbantotta magát,bocsánatot is kért Tobitól,meg 1-2 vicces résznél,is kiderült,h se veled,se nélküled kapcsolat volt. Itachi,Kisame-t még mindig szoros kapcsolatnak tartom,és Kisame,biztos sokáig fog még fontos szerepet kapni....hamár kapcsolat,feltűnt vkinek,h Sakura puhul? Én erről hallottam 1-2 dolgot,de az spoiler,aki logikusan gondolkozik,az anélkül is rájön,és aki nem akar ilyen mélyen belemenni,ne olvassa a zárójelet (3szög fog létrejönni Hinata-Naruto-Sakura,kíváncsi leszek,h Naruto,h dönt,erről is megvan pár elég komoly véleményem...)sztem nem mondok újat,és nem árulok el semmit,mert nagyon adja magát. am én Hinas vagyok,szal sajnálni fogom,ha nem látom...de remélem,akkor több szerepet kap Lee,és Gai,nagyon csípem őket is,annyi poént lehet velük elnyomni....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 18:54:36 írta XPdestroyer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6921 Dátum: 11 feb 02, 09:53:12 » |
|
A 9 farkú irányítása az MS-nek köszönhető. Tény hogy Madata igazi erejét nem ismerjük. De ő is utalt rá, hogy pár dolgot még Itachi előtt is titokban tartott, különben halott lenne. Sikerült megtalálni amikor Kisame-ról beszélnek, 12. rész ~14 perc. Igen, Sakuranál én is csak néztem, hogy mit művel amikor Kakashi visszahozta Naruto-t a Pain elleni harc után. Szerintem is ez lesz, Sakura átpártol (én is hallottam erről spoiler-t, de ez személyes vélemény Ha hosszú távon nézzük, szerintem Sakura és Naruto viszonya olyan lesz, mint Tsunade és Jiraiya-é. De ki tudja Az utóbbi időben nagyon Naruto került előtérbe. Pain előtti részeknél is, amikor talán a 6 farkúval találkoznak, a buborékos csávóval.. Pain ellen is, a legtöbb szereplőről volt egy pár perces csata, hogy mutassák ők sem vesztek el, de a nagy része Naruto volt. Remélem azért egy kicsit többet fognak szerepelni a többiek is. Ha nem is teljes epizódokat kitöltően, de azért 2-3 percnél, vagy egy "menjünk segíteni! nem lehet Naruto nem akarja. a fene." féle megnyilvánulásnál szívesen látnék többet. Ettől függetlenül az is tetszik, amikor Naruto van előtérben (pl a Senju edzéseknél).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #6923 Dátum: 11 feb 02, 10:59:29 » |
|
Elnézést Chakra,megpróbálunk odafigyelni ezekre,de elhiheted,h 6 fórumot kéne megnyitni,és összerakni,mint 1 puzzle-t,ha témába illően próbálnánk magyarázni.Úgy gondolom,h az Anime részek múltjáról,magyarázatáról,és a jövőben szerepet kapó jeleneteket fogalmaztuk meg tágabb körben,ezért gondoltam,h még határesetként belefér:)de odafigyelünk legközelebb,és megpróbálunk jobban témán belül maradni,és zárójelekkel meg a témán kívüli dolgokat mondani,amik érvek ként szolgálnak,és így kapunk 1 olyan szöveget,ami a zárójelek semmibe vételével,a témába illik majd.Remélem megfelel így,mert az biztos,h hiába 1 témán belül beszélünk,az biztos,h 1 másik témának is megfelel.Az Anime 1 tágabb téma sztem,és azon belül,helyezkedik el sok kis "altéma".Ha nagyon témán belül akarunk maradni,akkor minden csütörtökön nagy forgalmat nyilvánítunk ennek a témának,h megbeszéljük,h kinek mi a véleménye,de azt is óvatosan,nehogy úgy járjon a nép,mint mi,akik kicsit elkezdenek kombinálni,előre gondolni,mert elszalad a ló,és 20 témának megfelelő szöveget tesz 1 helyre,imént 3 témát kellett volna nyitnunk,és sorszámba elküldeni,h 1. ide,2. oda3. amoda:D.....remélem nem mondtam semmi rosszat,és tisztelettudó maradtam,ezzel a "rövid" szöveggel:) és h Blindának válaszoljak,majd kiderül.Priviben,tovább tárgyalhatjuk,és így nem leszünk annyira témába illőek,csak azt fogom sajnálni,h más nem szólhat közbe,és nem oszthatja meg velünk gondolatmenetét,és értékes észrevételeit,majd megoldjuk,alkalmazkodni kell ennyi:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Binda
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6924 Dátum: 11 feb 02, 21:17:23 » |
|
Megértelek Chakra, hogy szívesen látnád a hozzászólásokat rendezettebb formában. Több helyre írogatni gondolatmenetenként még nem is lenne probléma, viszont 1 hatalmas problémám lenne mindezzel: csak ez az egy topic az, amire ki van írva, hogy spoiler tilos (és még így is akad). Ebből kifolyólag én semmilyen más topicot nem olvasok. És nem amiatt, mert lusta vagyok, egyszerűen csak nem akarok tudni előre, hogy mi lesz. Pedig elhiheted, hogy szívesen megtenném. Még a megjelenő epizódok hozzászólásaiban is akad spoiler.. nem tudom hányan nem olvassák a manga-t és csak animét néznek, de én tuti. A Tobi hozzászólásokat kezdtem el olvasni az elejéről, de a többit egyszerűen nem merem. Én pusztán ezért kezdtem el mindenről ide írni. Elnézést kérek azoktól, akiket zavar. De gondolom most a 2 hét kihagyás közben amúgy sem lenne sok, konkrétan az anime-t érintő hozzászólás Amúgy, amikor visszakerestem azt a bizonyos Kisame-ról tett megjegyzést (mert ugye nem bírom ki, hogy pár napnál tovább ne nézzek Naruto-t, legyen az akármilyen rész , valamin elgondolkodtam. Mint tudjuk, Kakashi a Gara megmentése (shippuuden legeleje) óta birtokolja a MS-t. És ott, amikor Itachi "bábjával harcol" még mielőtt megmentenék Gaara-t beszél Itachi-nak a MS-ról. És ott kérdőre vonja Itachi-t, hogy mennyire romlott meg a látása. Ez ugye csak abból következhet, ha ő maga is megtapasztalta, mármint a látásromlást. Ehhez képest elég sokszor használta a MS-t, és eddig "panaszmentes" volt. Ellenben Sasuke kb 3-4 használat után már tapasztalta a romlást. Vélemény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #6925 Dátum: 11 feb 02, 22:00:39 » |
|
Nem tudom mit értesz ezalatt.Az anime története szerint nem tapasztalta a romlást,csak fájt neki az amaterasu használata.Kakashi meg nem is használta sokszor.Az anime történethosszában összesen kétszer.Peinnél és Deinél.És egyik sem volt valami hűdenagy dimenziónyitogatás.Itachi viszont csak sasuke ellen felégetett egy fél erdőt amaterasuval.Susanoval is osztotta picit és Tsukoyomi is volt rendesen.És ez csak a Sasuke harc.Kakashi és Orochimaru esete mellett ki tudja,hogy hányszor használta már azalatt a pár év alatt... Mellesleg,ha Kakashi megvakul,lehet,hogy tudja tolni úgy,h sima szeme nyitva van... De mostmár tényleg mennyünk át MS témába.Ez már valóban sok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #6926 Dátum: 11 feb 03, 15:00:07 » |
|
Ne izgulj,én is régi részeket nézek,hátha vmi újat fedezek fel,közben próbálom kideríteni a jövőt:D annyi biztos,h ez a Pain csata,nagyon ütős volt,és ilyen hosszú szünet után,is tisztán emlékszem rá,jókor jöttek a fillerek,mindenki tűzben:Na most mi van?a falu romokban,és jönnek Sasuke-ék,vajon ez után a csata után,elismerik Narutot,és hokage lesz(Tsunade sem bírt volna Painnel,ez jelenthetne 1-2 dolgot,de m1:D),Hinata és Naruto összejön,Sakura meghal majd az irigységtől?több 100 kérdést fel lehet tenni,ez a tipikus most kell nyári szünetet tartani rész,és szavazhatnak a nézők a folytatásról:D meg ebből következtetve,hosszú ideig nem lehet majd megszakítani az Anime-t,mert annyira egybe fognak fűződni a dolgok,és az események,csak úgy áradni fognak....Remélem így lesz.... Ez a jelenlegi véleményem,sok kérdés,sok lehetőség,de már jópár dolgot tudok,csak még nem tudom 100%-osan alátámasztani,csak logikára építeni a történetet. Arra lennék még kíváncsi,h vajon lesz-e új Naruto:Naruto--->Naruto Shippudden--->????<-----ez Spoiler [70-30 %-ban igen az]? ,most komolyan,mert Anime téma,mert a jövőről beszélünk,de sokat nem árulunk el vele,csak annyit,h új külsőt kapnak a karakterek,a logika alapján(mint a címeknél,némelyik címmel rengeteget elárulnak,akkor azok is minősülhetnek spoilernek ).....Mert én elképzeltem már azt is,kicsit előrébb járok a kelleténél Választ inkább PÜ-ben,nem kell a gond.....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 03, 15:27:42 írta XPdestroyer »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6927 Dátum: 11 feb 07, 11:40:19 » |
|
XPdestroyer, Binda: Igazatok... lenne, ha a fórum csak egy "Naruto anime" és egy "Naruto manga" témából állna. ^^ Mert ebbe a kettőbe elvileg minden belefér. Így viszont a többi téma elveszti az értelmét és feleslegessé válik. Egy 2-3 hozzászólás erejéig történő témától való eltérés még belefér, de ha konkrét személyt vagy jutsut akartok kitárgyalni (mint itt pár hsz, amit épp most töröltem) azzal menjetek át a saját témájába.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #6928 Dátum: 11 feb 08, 17:03:33 » |
|
Jogos.Amit töröltél,azzal egyet is értettem,ha emlékszel rá:)am én megpróbálok odafigyelni,csak néha el tud kapni a hév,és csak jönnek a mondani valók:Dde megpróbálom jobban fékezni magam Mindjárt CSÜTÖRTÖK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #6929 Dátum: 11 feb 10, 13:31:15 » |
|
Wáá, valami eszméletlen szintű felüdülés volt ez a mai duplaepizód adag! Rég éreztem ezt az anime iránti rajongást az utóbbi időben. xD Az animáció tökéletes volt! Nagyon remélem, hogy marad ez a színvonal. Amikor Naruto összevert arccal elmosolyodott, és elmesélte, mit mondott neki Yondi, brutálisan kirázott a hideg, olyan szinten aranyosan meg lett csinálva az a jelenet.^^ Omoi és Karui baromkodásán jókat szakadtam. Pláne azzal a plusz részlettel, amikor a Konohai romok közt megtalálja Karui kövét Omoi. Suigetsu első reakciója is tetszett a Tobival való ütközés során. xD És ahogy leszűrtem, Fuu és Torune hangját is eltalálták. Jah, igen! Amit majdnem elfelejtettem: Azt az animációit is zseniálisan kivitelezték, amikor Sasuke "átcsúszik" Tobin. Eddig förtelmesen gagyin volt meganimálva (például amikor Naruto átment rajta a Rasengannal), nah de most.. Tökély volt! Várom a kövi részt!^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|