24 nov 19, 14:28:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1773047 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
miki
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6900 Dátum: 11 jan 21, 21:20:30 »

Nekem tetszenek ezek a visszaemlékezések, de azért már 20 ilyen rész után kicsit sok, végülis ez a Shippuuden.
De ha jól látom a február 10-i rész már a történet folytatása lesz. Legalábbis a címéből ítélve.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6901 Dátum: 11 jan 22, 09:10:53 »

Az lessz bizony ^^. Ideje is volt már a manga 80 fejezettel elörébb jár.
Naplózva

miki
Chuunin
*

« Válasz #6902 Dátum: 11 jan 22, 09:22:20 »

Ez az. És még mikorra érnek oda az animével, ahol a manga tart.
Bár az szinte biztos, hogy nagyon jó részek előtt állunk. Nem mintha az eddigiek nem azok lettek volna.
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #6903 Dátum: 11 jan 23, 19:30:14 »

Hacsak nem tesznek be jópár dupla részes Narutot,amit örömmel fogadnék:D
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #6904 Dátum: 11 jan 23, 19:44:02 »

Duplarészeset úgyis ha betesznek, akk v az előző v az utánalevő 7en kimarad...  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #6905 Dátum: 11 jan 23, 19:53:54 »

akkor 1 évig,remélhetőleg nem fogunk fillert nézni:D
Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6906 Dátum: 11 jan 27, 15:36:17 »

Nos ez egy elég gányadék rész volt.Kár,hogy egy ilyen szarral kell zárni ezt a,szerintem eddigi legjobb filler szezont.
A rész: A kurzor állandóan a hangon volt,hogy gyorsan le tudjam csavarni,ha a kislány beszélni(/síkítani/) akar.
A (sz)rajzolás néhol nem (a)shippuudenbe illő minőségű(r).
Viszont néhol meg meglepően szép volt.Az alapötlet sem rossz.Kiküldeni Kakashit Sasukéval azért,hogy egy picit lenyugodjon,de fordítva sül el.Miután találkozik egy,amúgy egész normális karakterrel,aki megintcsak az erejét becsmérli.
A Narutóbol Sasuke poént kicsit jobban ki lehetett volna aknázni,ezek ellenére csak egy vicces pont volt benne.(u-zu-ma-ki...I mean...)
Ez a rész mint anime és mint filler: 3,5/10 nálam
A fillerszezon: Kicsit döcögősen indult és eleinte úgy gondoltam,hogy ez is a tipikus "szóljatok ha vége" fillerszezon lesz.Szerencsére tévedtem.Rengeteg pozitívuma volt.Az alapötlet (visszaemlékezős részek),a zenék (p1-ből sokszor szedegettek ki nagy örömömre),a rajzolás (egy-egy rész elkápráztatott),a harcjelenetek(elég csak Rock Narutora gondolni),a poénok (A legjobb Sasuke és Naruto összekötve).
Habár örülök,hogy vége a fillereknek,azért hiányozni fognak ezek a kis részecskék,de mostmár ideje átadni a stafétabotot a kagéknak.
Mint animerészek: 7/10
Mint filler: 8,5/10
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6907 Dátum: 11 jan 27, 21:26:58 »

Hát jó 5let volt ez tényleg  , csak túl hosszúra csinálták és némelyik nagyon gagyira sikeredett.Nem is baj az hogy visszatér a főszálhoz. Na de a részről:
Alapjában véve jó rész volt ez , a harcok is szépen megvoltak rajzolva és a Sasuke Fangirl is 5letes volt , de a bandita fönök... Hát szerintem elég ha csak Aoi-ra visszagondoltok a tea országos fillerböl , na ez ugyanazt csinálta , mint a mostani filler kari. Lesz#rozta Sasuket xD.  Viszont ez a rész annyibol is jó volt , hogy még 1 okot mutatott Sasuke "sötétségbe rohanásáért".
Ez a rész szerintem 4/5  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 27, 21:27:41 írta Csabi28 » Naplózva

Binda
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6908 Dátum: 11 jan 27, 22:50:43 »

Szerintem egész jó rész volt. Bár nem hinném, hogy akkoriban Naruto ennyire gyerekes lett volna. Ezt a részt leszámítva szerintem sohasem túrta az orrát.. Sasuke kifigurázását is jobban megcsinálhatták volna, bár akkor nevettem amikor a "Fogd be és maradj csöndben" -t mondja, na az tényleg ő volt Nevet
Szerintem tökéletes lezárása a fillereknek. Majdnem az összes filler arról szólt, hogy Naruto kicsiként bár nyomi volt, mindig erős volt és felülkerekedett és happy end volt a vége. De ennek nem, még jobban kiélesíti az ellentéteket és jobban alátámasztja, hogy Sasuke miért lett olyan, amilyen.
Naplózva
Cucclama
Újonc
*

« Válasz #6909 Dátum: 11 jan 28, 08:00:03 »

Fillerzáró epizód végszava abszolút WIN! Hallgassátok majd ahogy Naruto áll a végén már shippuuden cuccban a torony tetején elszáll a sas és "Sasuke! Kanalazó majom!"  Pojén Pojén Pojén
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #6910 Dátum: 11 jan 28, 16:49:55 »

Nekem tetszett ez a rész, a történet aranyos volt, a grafika kiváló, és humor is volt benne bőven Mosolyog "Sasuke Csapás! Csapás! Csapás!" xD Hát ez kész xD
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
angels
Újonc
*

« Válasz #6911 Dátum: 11 jan 30, 20:06:34 »

Elég nagy hullámvölgy volt ez a filleráradat de inkább negatív mint nem.Ezek a 20 másodperces főellenségek kicsit az idegeimre mentek Technikai KO

Mint valami kínai főzőműsor Nevet Chop chop chop! Nevet
Naplózva
miki
Chuunin
*

« Válasz #6912 Dátum: 11 jan 30, 20:51:59 »

Valakinek tetszett, valakinek nem, egy a lényeg, hogy a következő már új rész lesz és folytatódik a cselekmény. Nevet
Naplózva

Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6913 Dátum: 11 jan 31, 16:07:36 »

Hm, hát ez érdekes volt, hogy Sasuke verte a már legyőzőtt ellenséget. Szerintem ez nem rá jellemző.. na mindegy xd attól tetszett Nevet De véégre.. végre. VÉGRE. Vége.
Naplózva
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #6914 Dátum: 11 jan 31, 18:29:44 »

Jó de azt tudjuk,h mindig is elszállt a feje,mikor Itachi-t említették,főleg ha Sasuke lefikázásának céljából.....sztem ez pont odaillő rész volt,főleg h tudjuk,h átállt a másik oldalra,még ha érdekes dolgokat mondott Sasuke,és tett,ami pont arra utal,mintha kényszerítenék,h átálljon.....m1,vége a fillernek,kíváncsi vagyok már pár dologra
1.Sasuke fejében vki rendet tesz,jelen pillanatban 3 embernek van esélye visszaállítani a jó oldalra:
            a.Naruto
            b.Itachi,1 illúzió formájában,mint Minato
            c.Kisame,ő még tudhatna mit mesélni
            +Kakashi:szerintem megpróbálja ő is visszarázni,de sztem neki nem sikerül,még Narutoban is kételkedek,h képes rá
2.Milyen szerepet szánhatnak Tsunade-nak,mert nem halt meg....
3.Hinatat hanyagolni fogják,mert vmi válasznak kéne történnie a Pain-nél történt események után,vagy azt csak úgy elfelejtik?és kik kapnak több szerepet mostantól?kit foguunk többet,és kit kevesebbet látni?
STB....
Érdekes részek elé nézünk,már várom őket:)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 459 460 [461] 462 463 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins