25 júl 18, 09:19:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2178435 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Tsunade
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6825 Dátum: 10 dec 04, 21:59:54 »

Ez a rész nekem nagyon tetszett:D Azért én egész jól elnézem a fillereket, ahhoz képest hogy utálom.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6826 Dátum: 10 dec 05, 12:32:01 »

Az külön tetszett,hogy a macskák a szavak/mondatok végére mindíg odabiggyesztették a nya-t.Érdekesek voltak így a japán szavak.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6827 Dátum: 10 dec 09, 18:20:03 »

Megint sikerült egy normális epizódot alkotniuk. Tényleg igaz az a mondás, mi szerint "öreg shinobi nem vén ninja  Pojén  Kosuke-san hátán lévő dézsáról nem is gondoltam volna, hogy ennyire hasznos is tud lenni: vizes edény, főzni lehet benne, és véd a hátulról jövő kunaiok, shurikenek ellen is!
Naruto furcsa volt, ahogy azzal a nagyítóval szaladgált, de vicces is egyben  Nyelvesít
Amúgy ha jól számoltam ez már a 4. normális rész egyhuzamban. Lehet, hogy végre észhez tértek a készítők?!
(remélem nem kiabáltam el semmit)
Naplózva

....................................................................................................................
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6828 Dátum: 10 dec 09, 18:24:23 »

Szokatlanul színvonalas rész volt. Nekem nagyon tetszett, főleg a hokagés részek, meg maga a sztori. És végre nem bugyuta jutsuk voltak benne, hanem ismertek, meg kreatív újabbak.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6829 Dátum: 10 dec 09, 19:06:34 »

2 dolog.:
Nem értem hogy miért majdnem az nime felénél kezdődik lassan az opening! nha jó ez csak szörszál hasogatás.
Fillert nem nagyon nézek, de most igen.
Mikor a hokagék beszélnek, nha az jóóó volt addig is, de mikor a doton&suiton sárkányok ösze csapnak.. hát az borzalamas, csaj 1ből kifekszik, melodrámáziks a sort, aztán over.
SZóval gyengus volt összessségében.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6830 Dátum: 10 dec 09, 20:11:41 »

Hát igen az nekem is furcsa volt mikor a doton meg a suiton sárkány összecsapot és a lányka egy kis esőtöl ösze esett, de ettől eltekintve nekm bejött ez a rész. Hát ha a 205.rész-ig fillerek lesznek még ha a jó fajtábol is , hát az kibirhatattlan! remélem Cartnecker-nek nem lesz igaza Nevet
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #6831 Dátum: 10 dec 09, 22:23:21 »

Jó volt! Nevet Jó az elgondolás hogy egy öreg bácsi ilyen power ninja. Nevet Habár a csajt még igazán megküldhették volna 1 kis anyaggal, ugyanis még 1 hóember sem esik össze ennyi esőtől... amúgy.. nincs hozzáfűzni valóm! ikszdé

A következő rész pedig: nem tudom milyenre számítsak, minden esetre Kis Kakashi  bow ^^
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6832 Dátum: 10 dec 09, 22:35:58 »

Shippuudenhez képest elment az epizód, fillerhez képest meg pláne. Nevet

Ám nagyon remélem, hogy ez az újonc csapat nem fog túl sok szerephez jutni animáció terén. Ugyanis a munkájukon elég sok helyen meg is mutatkoztak a zöldfülűség jelei. Jó példa erre kapásból az epizód elején az a jelenet, amikor az enyhén telt, afró hajú Konohai emberke beszélget a kicsi Narutoval, majd rárakja a kézfejét annak vállára.
Ekkor Naruto a taghoz fordul, ám a férfi kézfeje mozdulatlan marad Naruto vállán.

Az ilyen dolgok elsőre nem tűnnek soknak, ám enyhén arról árulkodnak, hogy egy zöldfűlű csapatnak még kissé mélyvíz egy shippuuden epizód.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6833 Dátum: 10 dec 10, 00:08:08 »

Súly alatt nő a pálma, gondolták. Szerintem jobb ez ma ez csapat, mint holnap egy túzok. VAgy mint a tegnapi legyek.
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #6834 Dátum: 10 dec 10, 11:22:05 »

Mókás kis rész volt, a papi genin nagyon korrekt kidolgozott karakter, pláne fillerhez képest. Jók voltak a múlt idézései a hokagékkel kapcsolatban, főleg a negyedikkel kapcsolatban, ismét megmutatkozott hogy Naruto bizony apja fia.. Mosolyog

A másik nagy nagy pozitívum, hogy végre nem egy rasengan vetett véget az epizódnak!!  bow

Mondjuk a csaj összezuhanása azért tényleg gáz volt azért csak lekardozhatta volna az öröjk genin barátunk. Mosolyog

A kövi rész meg kicsit olyan lesz mint mikor Kakashi arcát akarták leleplezni!  Nevet
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #6835 Dátum: 10 dec 16, 12:52:34 »

én amíg vissza nem tér  a manga szerinti shippuuden addig felhagyok a narutóval... nemszeretem kész. köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet.

tipp van hogy mikor lesz már normális résZ?
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6836 Dátum: 10 dec 16, 13:59:42 »

Még januárban is fillerek lesznek Szomorú  Neeem
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6837 Dátum: 10 dec 16, 16:11:28 »

Nos másra számítottam.Azt hittem,hogy ez is ilyen követjük Kakashit és egyik tervünk befullad a másik után rész lesz,se nem lett az.Voltak bennefura dolgok.Pl az a kis kulcs falu miért éppen a legnagyobb falattal,Konohával kezdi,amikor még senki se hallott róla.A papát (aki gondolom a falu legerősebbje volt) 3 genin sérülések nélkül legyőzte.Mindezek ellenére sikerült elfogniuk egy konohai jounint.
 Azt kivéve,hogy 3-4 helyen igen érdekes arcokat sikerült rajzolni,grafikailag nagyon jó rész volt.Gyönyörűek a rajzok.A kulcs falu mellénye egyedi.Jól kinézős,naruto világába illős Nevet
 Story attól eltekintve,hogy pár helyen megbotlott,egész jó volt.Nem kedvenc filler részem,de egyszer végig lehetett nézni... 
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #6838 Dátum: 10 dec 16, 16:49:53 »

Nem értem ezek minek fillereznek még. A manga 70 fejezettel az anime elött jár ami böven megvan másfél év is.One Piece-ben meg csak 30 fejezettel jár elörébb a manga mint az anime de még most se fillereznek.Na de rátérve erre a részre , nem volt rossz  eggyetértek trees-el néztem én is 1et , hogy Kulcs falu ?O.o Picit értelmetlen , de érdekes rész volt 3/5
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #6839 Dátum: 10 dec 16, 19:42:00 »

El kell felejteni, hogy bőven előtte van. Nincs előtte. 1 normális anime részben 3-4 mangafejezetet dolgoznak fel, nem 1-et. A legrosszabb esetben is 20, esetleg 30 részen belül beérné az anime a mangát. (Tekintve, hogy a Pein-arc után olyan fejezetek vannak, amiket pillanatok alatt ledarálnak animében.)
És mivel a mangában még nincs lezárva a friss történet szál, mit csinálnának a készítők? Nevet Egy baromi nagy csata kellős közepébe bevágnának egy filler sztorit, mert "bocsi, a manga még nem haladt előre, ezért megszakítjuk ezt a sztoriszálat."
És azt se felejtsük el, hogy az anime készítők fél évvel előre haladtak a sztoriban, mert fél évvel előre le kell adni a részeket a TV Tokyonak... tehát ők nem ezen a héten rajzolják meg a 192. részt, hanem már valahol a 215. rész környékén járhatnak. kacsint

Engem is irritál a filler, és a hátam közepére se kívánom... főleg feliratozás szempontjából, de meg kell érteni, hogy szükség van rá. Máshogy nem lehet ezt megoldani, így logikus.

Akinek nem tetszik, hagyja ki. Kicsit unalmas ezt olvasni 11. hete, hogy így rossz, úgy rossz, miért nincs folytatás? Stb.

Bocsi, de ez most kikívánkozott belőlem. xDD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins