Rincewind
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6795 Dátum: 10 nov 25, 18:12:44 » |
|
187-188 Szerintem a mostani fillersorozat eddigi legjobb két része. A történet is végre komolyra fordult, ésvalami értelmeset nyomattak. Naruto tréningjéről csinálhatnak még ha muszáj fillerezni. Sasuke edzésére is kíváncsi vagyok. Tényleg kellemes újra a régi zenét hallgatni. Szerencsére a békából nem sokat láttunk, nem is kell több. Az elején mikor Narutoék elhagyják a falut, és naruto a Yondaime kőarcára bámul már ott virít Tsunade nagyi is, pedig a part 2 elején jegyezte meg Naruto a változást: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/245/7De ettől eltekintve szerintem remek rész volt.
|
|
|
Naplózva
|
THERE'S NO JUSTICE THERE'S JUST ME
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
|
 |
« Válasz #6796 Dátum: 10 nov 25, 20:14:29 » |
|
Nem is volt ez olyan rossz rész.Nagyon tetszettek a régi zenék és kellett aki kicsit béna,kicsit lassú,kicsit önfejű Naruto.A mostani fillerek közül talán ez az egyik leg-nem-fillerszagúbb,bár az előző a harc miatt jobban tetszett. Kezdenek fejlődni a történetírók.Egész élveztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6797 Dátum: 10 nov 25, 21:15:36 » |
|
Na végre. Az eddigi legnormálisabb részek. Értelmes történesekkel, történettel. Bár kicsit Inari szagú lett és nem értem, hogy akkor most Narutonak mivel javult a genjutsu ellenálló képessége, de azért akkor is jó részek voltak. A végén amikor Jiraya unokájának szólította Narutot, az olyan megható, aranyos volt Ilyenek még jöhetnének  Kövi rész Sasuke epizód lesz, ott a Sasukefanok megkaphatják az adagjukat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 25, 21:16:58 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6798 Dátum: 10 nov 25, 23:12:06 » |
|
XDD vicces Hanzou jobbkezét a gyerek naruto kiütötte xD Am sztem is ez volt a lejobb filler eddig:D, De a kövi is jónak ígérkezik:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #6799 Dátum: 10 nov 26, 00:59:51 » |
|
Nah!  Ez nekem jobban tetszett az előzőnél!  Dani most örülhet hogy a transzi béka nem szerepelt oly sokat.  Amikor Jiraiya a tábortűznél ült, valamint a 188. vége amikor átölelte és unokámnak szólította tök cuki volt! ^^ A rész közben a régi zenék tényleg zseniálisak, főleg ami az elején van, az a lassú.  A genjutsu tudása nem igazán fejlődött, viszont kapott cserébe egy Oodama Rasengant.  Szerintem ez egy olyan rész volt a mostani fillerek közül ami megérdemel bátran egy 10/10 -es értékelést!  A következő részt már előre várom! Valamit talán megtudunk Sasuke "Naná hogy macska" nagyijáról,  na meg nálam nem kis pozitívum hogy macsekról lesz szó ugyanis a macska a kedvenc állatom! :3 Ő... amúgy közbe álljunk meg 1 pillanatra! A Nekomata ugyebár a 2 farkú neve. És ha jobban megnézzük akkor ennek a bazi nagy cicának 2 farkincája van. Ő.... 1 biju lábnyomatát akarják megszerezni?  Szerintem ez egy kicsit fail. (ennyi erővel szerezhetnének 9 farkú róka lenyomatot a helyi állatkertből... xD)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6800 Dátum: 10 nov 30, 12:27:03 » |
|
sziasztok, biztosan rossz helyre írok, de nem tudom merre kérdezhetném meg, hogy mi a helyzet a naruto shippuuden legújabb movie-jával, kijött már, vagy még japánban sem megy, és ha kijött akkor mikor lesz magyarul, vagy mikor lesz elérhető a videó. Tudom hogy amint elérhető lesz kiteszitek meg minden, csak egy becsült időpont kéne, hogy 1 év, vagy 2 hónap... :S privátba
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #6801 Dátum: 10 nov 30, 13:49:40 » |
|
Naruto-Kun.Hu / Információk / Megjelenések <katt>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6802 Dátum: 10 nov 30, 18:24:43 » |
|
nagyon szépen köszönöm, életmentő vagy mint mindig 
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
 |
« Válasz #6803 Dátum: 10 dec 01, 23:32:33 » |
|
Nos erről a részről (dupla ep) annyit mondok, eddig ez volt a leg f@szább filler!  nos a transi varangyról annyit hogy viccesen sült el az egész, és pont ez volt olyan felemelő. Nagyon viccesen lett megoldva, talán ezért is tetszett annyira, a komolyság, és ahogy szokott lenni. Naruto hozza megint a formáját  @szerk #1: Annyit sajnálok hogy filler filler hátán lesz 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 01, 23:33:58 írta Dj ToX!c. »
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe...  ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #6804 Dátum: 10 dec 02, 10:34:52 » |
|
Most már biztos vagyok benne míg nem lesz Opening addig nem is lesz normál rész...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoltgo
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6805 Dátum: 10 dec 02, 11:02:23 » |
|
Már nincs sok hátra xD csak 1-2 filler 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
 |
« Válasz #6807 Dátum: 10 dec 02, 16:53:02 » |
|
Töltsd le rendesen és úgy meglesheted teljes verzióba, vedd már a fáradtságot... Mellesleg alig várom a filler végét...De én az előző részt nagyon becsmérelem. Mivel megtudták mutatni, hogy a humoruk is újszerű és nem elmaradott hülyék.  Később. 
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe...  ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #6808 Dátum: 10 dec 02, 16:59:21 » |
|
A múltheti rész(ek)re gondolsz Dean? Ezt a hibabejelentések topicba írd és akkor ki lesz javítva (ha tényleg rossz a link)!
Ez a macskás izé megint egy irtó nagy baromság. Legalább is ezt gondoltam az epizód elején, de a vége felé megkomolyodott az Itachis rész miatt. Bár, az a macska fül, az poén volt , na meg amikor mondta a nagyi, hogy a Nekomata a macska alvilág királya, na ezen jót röhögtem, macska alvilág  Amúgy most mi van ezekkel a történet írókkal Minden második részben ninja állatok szerepelnek. Nem mondom, hogy mind hülyeség (mert ez jó volt), de a többi (stuccos) az az.
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
 |
« Válasz #6809 Dátum: 10 dec 02, 17:16:13 » |
|
ez a rész most nagyon tetszett Itachi fülekkel *-* plusz az Itachis visszaemlékezések Ezek most jól jöttek.. mag tetszett a hangulata is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|