25 júl 18, 10:07:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 2179066 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Cartnecker
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6720 Dátum: 10 okt 22, 05:54:21 »

1) Az e-hetit még ki sem adtuk, gondolom a múlthetire gondolsz
2) Itt a lehetőség, jelentkezz fordítónak, mert akkora fos a Shippuuden, hogy nem vállalja senki
http://naruto-kun.hu/jelentkezes/fordito_teszt.zip - itt egy teszt, megnézzük valóban olyan jó-e az angol tudásod. kacsint
3) Ha valóban jól tudsz angolul, akkor láthatod, hogy a Crunchyroll felirat az angol nyelv alapjaival sincs tisztában, magyarán a felirat egyenesen arányos a Shippuuden színvonalával, továbbmegyek: Fosból nem lehet palotát építeni. Nevet
4) Mivel az esélyes fordítók szabadidejével nem vagyunk tisztában így legközelebb kiírjuk: a jelentől - a végtelenig időintervallumban lehet kész a fordítás. Mennyivel jobb ez, mint a másik megoldás? Mosolyog

Nem feltételeztem semmilyen rosszindulatot, csak gondoltam leírom, hogy tudd mi miért van. Mosolyog
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6721 Dátum: 10 okt 22, 09:13:03 »

Nekem bejött ez a filler is.De igazán jöhetne már a fő cselekmény szál.....
Naplózva
eszti-san
Gennin
*

CsiziDani..It's YOU!!o.0

« Válasz #6722 Dátum: 10 okt 22, 11:37:37 »

Hát nekem kicsit uncsi volt ..de azért élvezhető Mosolyog
Naplózva
rencsacsa
Gennin
*

« Válasz #6723 Dátum: 10 okt 22, 12:55:20 »

Nekem tetszett ez a rész, de a jövőhetivel nem nagyon vagyok megbarátkozva... már amennyit az előzetesből látni lehetett... véget érhetne már ez a filler időszak!! Vagy legalább az kiderülhetne, h mikor ér véget...  Pontosan
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Szilike
Újonc
*

« Válasz #6724 Dátum: 10 okt 22, 16:46:47 »

én ezt a részt már meg se néztem,az előző hetiből tanulva Nevet
am rencsacsa igazad van! megmondhatnák,h mikor készül el a kövi rendes rész,mer akk legalább tudnánk,h jólvan csak 3hét így meg minden hét csütörtökén parázhatsz,h lehet kövi rész már rendes naruto lesz Nevet
rem érthető:D
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6725 Dátum: 10 okt 22, 20:24:11 »

Majd úgy is szólni fognak ha tudnak valami pontosat a részekről.
Az eheti rész sokkal jobb volt mint a múlt heti! Legalább ebben volt valami értelmes is: Gaara és a faluja közti kapcsolat. Amúgy az elején Naruto furán viselkedett Gaarával, nem úgy ahogy szokott, de azután észhez ért.
A jövőheti rész pedig valami vírusos, vagy mi. Hát... első ránézésre jónak néz ki, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Naplózva

....................................................................................................................
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #6726 Dátum: 10 okt 22, 20:49:58 »

Hagy kérdezzek meg valakit hogy ez most filler teljes egészében vagy vannak benne a mangára jellemző dolgok is?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6727 Dátum: 10 okt 22, 21:14:44 »

Nem HaGY, hanem HaDD.^^
Nyelvtan tanár bácsi kikapcs.

On:
Az epizódok 90%-a filler, 10%-a normális sztori, és az egésznek a 70%-a flashback.
Bár az utóbbi részben nem igazán volt nem filler jelenet.

Jelenleg ott állt meg a sztori, hogy Kiba most futna be a hírrel, hogy Sasukét körözött ninjává nyilváníttatta Danzou.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6728 Dátum: 10 okt 22, 21:18:45 »

^^
Nyelvtan tanár bácsi

Hehe...

Amúgy én hajlamos vagyok egy d-vel írni, most is majdnem kijavítottalak  smirksweat

Nem igazán néztem mostanában az animét, most is valami "sima Narutos" filler jön még?
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 21:21:02 írta STM » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6729 Dátum: 10 okt 22, 21:48:11 »

Jövő héten ellövik az egyik legkedveltebb animés klisémet.

Lebetegszik a főhősnő.-.-"

Természetesen Part 1-es kivitelezésben.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #6730 Dátum: 10 okt 22, 22:20:49 »

Nem volt olyan rossz ez a Gaarás dolog, legalább tdujuk, hogy hogy lett lépésről lépésre gyökérből kultúrált.
spoiler annak aki még nem látta:
Mondjuk kicsit érdekesnek tartom hogy a konohai 7es csapat lenyom egy raklap homok anbut(?) de a szuövetség ugyanúgy megy tovább.. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 22:22:19 írta Zsoc » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6731 Dátum: 10 okt 22, 22:44:52 »

Az aktuális rész grafikailag kifogástalan volt , történte viszont nem volt lebilincselő. 10/6 os a rész az Én szememben.

*Aki tud kritizálni az tudjon bocsánatot is kérni - by FreddyD*
Elnézést
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 23:17:14 írta Ishida » Naplózva
L
Kezdő Jounin
*

Hello, my name is L.

« Válasz #6732 Dátum: 10 okt 23, 00:42:33 »

Akos24680, Cart igen jól összefoglalta már előttem dolgok lényegét, nem ismételném meg.

A jelenlegi részek, olyanok, amilyenek. Szerintem még mindig sokkal nézhetőbbek, mint egy-két filler, akár Narutot, akár más animéket tekintve. Rossz látni, hogy megint filler lesz, mert lenne mit behozni a mangához képest.
Naplózva

Imagination more important than knowledge
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6733 Dátum: 10 okt 23, 14:13:56 »

Nem tudom, ki hogy van vele, nekem ez a mai rész elnyerte a tetszésemet (persze csak egy fillerhez képest), jó grafika, tűrhető - bár néhol kicsit bugyuta - történet. Gaara-t amióta "megjavult" (Kimimaro elleni harc) eléggé megkedveltem. A következő rész témája nem éppen tetszetős, OP-ben is épphogy elment mikor Nami megbetegedett, kicsit irreálisan volt megoldva. De erről ennyi elég is volt. :D
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #6734 Dátum: 10 okt 23, 21:37:13 »

Ez a filler azért volt jó mert... hogy is mondjam.... valahogy olyan érzés ragadott el miközben néztem, hogy megmutatja hogyan bontakozott ki a barátságuk! (mármint Gaara és Naruto barátsága) Bár lehet badarság amit írok de ez jött le nekem! xD Nem mondom hogy csúcspont a fillertörténelembe de nézhető. A grafika is jó lett, bár Szászke rajzolása kicsit ótvar lett, mert azt a ruhát adták rá amiben a genin korszakában volt. Amikor a chunnin vizsgán nyomul már más ruha van rajta! (de ez csekély hiba smirksweat ) a következő rész... hát. vagy egy ótvar (CENZÚRA) lesz hogy alig lehet nézni, vagy egy vicces kis történet. Az utóbbiban reménykedem! ^^

Ja és tanítóbácsi mód forever! xD
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 21:38:28 írta Zizi100 » Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Oldalak: 1 ... 447 448 [449] 450 451 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins