ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #6510 Dátum: 10 aug 26, 12:46:51 » |
|
Nagyon szép rész volt  Most jön filler de jó lesz ez is szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6511 Dátum: 10 aug 26, 12:52:24 » |
|
Úúúúú de kiba....x...ottl örülök megint filler nem hiszem el,h nem tudnak melgenni filler nélkül nem igaz,h 30részenként megint megkell állni vmi sületlenség miatt de akkor remélem Naruto használni fogja a sennin módot többször retek shounen jump
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6512 Dátum: 10 aug 26, 12:52:39 » |
|
erre a részre jobban vártam mint az előző kettőre  brutál bekönnyeztem ezt az epizódot  és szépen megvolt csinálva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6513 Dátum: 10 aug 26, 13:01:35 » |
|
tion: Valószínűleg csak flashbackből fog állni ez a filler. Ami talán még előnyére is válhat a sztorinak. Fillerre pedig szükség van. Inkább töltsék fel töltelékepizódokkal az animét, minthogy olyan legyen, mint az első 50 rész Shippuudenből. Hát, b*sszus. Komolyan mondom, azok a részek NÉZHETETLENEK a sok időhúzás miatt. Kb 5 rész alatt történik valami.  Egyébként Shounen Jump magazinnal most mi bajod?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
 |
« Válasz #6514 Dátum: 10 aug 26, 13:07:53 » |
|
Na, ez a rész tetszett nekem. Főleg a Kakashis jelenet, meg a vége, amikor Narutót ünnepelték. És bár nem szeretem a fillereket, de az Irukásat várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
 |
« Válasz #6515 Dátum: 10 aug 26, 13:08:36 » |
|
Ez nem is Filler-story lesz, hanem egy többrészes Flashback, vagyis sima Naruto anime fíling csak Még durvábban  Nevezzük inkább töltelék epizódoknak 
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi 
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6516 Dátum: 10 aug 26, 13:50:35 » |
|
jójó igazad van nem is tom már Sasorit hány rész alatt ütötték agyon a magazinnal nicns bajom csak az indulatok tudod Amúgy én nemtom a sanbis filler alatt majdnem meghaltam az vmi elképesztően gáz volt a rokubis elment de azért rmeélem ezen nem unjuk halálra magunkat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6517 Dátum: 10 aug 26, 13:55:23 » |
|
Ámen! A Sanbisnál csak jobbat alkothatnak, ami már beigazolódott a Rokubis fillernél. Az se volt tökéletes, de legalább sity-suty lezavarták.
Egyébként az új, Movieból vágott opening végén az a szem enyhén FMA-ra hajaz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Juliett
Újonc
Nem elérhető
a rajzos
|
 |
« Válasz #6518 Dátum: 10 aug 26, 13:57:28 » |
|
Vááá ez nagyon tetszett  Már vártam ezt a részt
|
|
|
Naplózva
|
How Troublesome-by Shikamaru
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
 |
« Válasz #6519 Dátum: 10 aug 26, 15:09:01 » |
|
Hát a sanbi-s filler az egy tragédia kamélia(remélem rosszul írtam le) így meg kamélia születése uhh.... rettenetes volt. A rokubi-s meg szerintem még rosszabb buborékot fúj istenem hamarosan jön akkor az a karakter aki használja a fillerton plüss állat idézés elemet. vagy valaki aki sakkbábúkat dob rád és egy sakktáblába zár. Ez ilyen szintű volt. De hogy ne legyen off ezért azt mondom hogy ez a filler még egész normális lesz de remélem nem vesznek el az értékes hetekből 10-nél több részt mert ezután jön a k*** gyűlés (remélem nem árultam el sokat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6520 Dátum: 10 aug 26, 15:16:48 » |
|
Na mehnéztem az új részt jó volt tetszett kajak megindult 1könycsepp lefelem ikor Sakura sétált Narut fele és volt azaz aláfestő zene a zene nagyon komoly ááááá na mind1 A jövőheti részre nem vok kíváncsi Ha itt is kijön a felirat ebbe is belenézek a biztonság kedvéért Ino blond ijetszól: -Majdnem beleszerettem O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
 |
« Válasz #6521 Dátum: 10 aug 26, 16:36:43 » |
|
Ha csak simán egy flashback (majdnem azt írtam hogy black ) filler lesz, akkor szerintem még a Butakatás fillernél is rövidebb lesz... (remélem). Hiányzik már Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6522 Dátum: 10 aug 26, 18:24:11 » |
|
Durván jó rész..Ennyit tudok elmondani. Rosszabbra számítottam,de nagyon meghatóra sikeredett. Bár Zetsu felbukkanását hiányoltam. Remélem,hogy a filler max 2-3 részes lesz,ugyanis gondolom most nagyon izgalmas részek következnek.:'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danzeh
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6523 Dátum: 10 aug 26, 18:42:40 » |
|
Na ez a rész nagyon tetszett, eléggé megható volt.. jó kis visszaemlékezések voltak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takeda Miroku
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
ISTEN
|
 |
« Válasz #6524 Dátum: 10 aug 26, 21:23:01 » |
|
Ma már egyszer bőgtem egy filmen most meg ez is. Rosszabb vagyok mint egy lány. Remélem több ilyen rész nem lesz amin elbőgöm magam.
|
|
|
Naplózva
|
Egy Istent csak egy másik Isten tud felismerni.
|
|
|
|