kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #6345 Dátum: 10 júl 18, 09:41:15 » |
|
Hello
ezt nemtudom hova írhatnám ezért írom ide:
nemtudja valaki hol lehet a régebbi részeket letölteni torrenttel
megaupload jó lenne csak mindig valaki húz valamit -_-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6346 Dátum: 10 júl 18, 12:00:54 » |
|
De a 172. rész címe "Találkozó". A mangában a Találkozó című fejezet az a mostani 169. részben található esemény volt.Tehát amikor nagato és naruto találkoztak. De akkor a 172. részben mi lesz?:O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 12:02:25 írta hali »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #6347 Dátum: 10 júl 18, 13:16:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #6348 Dátum: 10 júl 18, 13:27:25 » |
|
Chakra: köszi de itt csak megauploadról lehet húzni ami álltalában levan terhelve  de azért köszi szerk: hali dobtam 1 Pü-t amiben leírtam szerintem miért az a címe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 13:28:46 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mello-chan
Újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6349 Dátum: 10 júl 18, 18:00:19 » |
|
ez nem relytély. A kulcs a visszaváltozás módja. Ugyebár itt Yondi szakszerűen "zárta óvissza" a kyuubit, megfelelő ütemben, úgy, hyog nyílván a "regenerációs hatás" volt az,a minek az eredméyne a végén erősebbenk bizonyult a sebzésnél.. ugya Yamato egyszerűen elfolytotta a Kyuubi chakráját, tehát NAruto ott maradt félig összeégve, és nem meggyógyult, miközben a róka szép fokozatosan, megfelelő módon (de ettől még gyorsan) visszaépült. Kössz a választ, bár ma reggelre ugyanezzel a megoldással ébredtem én is...  Szerk: vááááááá, kiderült mostanra az idézés módja, elnézést a dupláért...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 18:02:20 írta Mello-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #6350 Dátum: 10 júl 19, 07:11:36 » |
|
amúgy azt csak énnemvágom hogy naruto mióta tud egyedül megcsinálni 1 Rasen Shuriknet? :O (asszem a 168-ban) megidézett 2 kage bushint azok megfogtak 1-1 füstbombát narutom meg egyedül csinált 1 rasen shurikent o_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #6351 Dátum: 10 júl 19, 07:18:59 » |
|
Szerintem az csak egyszerű baki volt. Ha jól emlékeszem a mangában nem csak füstbombához kellettek a bushinok.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6353 Dátum: 10 júl 19, 15:36:30 » |
|
én azt nem értem,hogy tendo miért nem ugrott el az utolsó rasengan elől..csak nézte ahogy Naruto belevágja.:|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #6354 Dátum: 10 júl 19, 16:14:41 » |
|
pl. mert nemtudott? lehet kivolt merülve vagy valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
 |
« Válasz #6355 Dátum: 10 júl 19, 16:59:31 » |
|
Plusz az utsó Shinra Tensei után elég szépen összerogyott. Sz'al nem hogy elugrani, még állni se tudott.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6356 Dátum: 10 júl 19, 17:33:19 » |
|
Nem volt rossz ez a rész sem. Bár nekem nem stimmelt annyira az eleje... Azt hittem, hogy az apa-fia beszélgetés előtt még megmutatják egy kicsit, hogy Minato elhozza Narutot a pecséttől... A hangulat enélkül kicsit hiányos volt számomra. Jó volt persze enélkül is ez a beszélgetés... A harc most végre jobb lett, mint az előző részben. Jól meg lett csinálva.
Egy kérdés. A főoldalon volt egy olyan hír, hogy kiszivárgott az eheti rész. Le is feliratoztátok ahogy láttam. Akkor ezen a héten is lefeliratozzátok majd, ami után kijött?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6357 Dátum: 10 júl 19, 19:13:14 » |
|
hogy ugrott volna el? 5 mp-et kellett várnia,és Naruto még azelőtt odaért... ennyi idő alatt az szép ha észreveszi hogy jön egyáltalán valaki xD
szerk.: arról nem kaptunk konkrét információt hogy a Rinnegantól jobb lesz az ember látása... bár mivel ez a legerősebb doujutsu valószínüsíthető,de nem mondták...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 20:01:41 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #6358 Dátum: 10 júl 22, 16:44:47 » |
|
a felirat nevét nevezd át ugy ahogy az anime van irva és akkor jo elsz a felirat és ne káromkodj
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
TexA86
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6359 Dátum: 10 júl 22, 21:03:13 » |
|
Sziasztok, nekem is volna egy kérdésem! Miért ugyan olyan "rossz" a minősége a most kiadott anime-nek mint a multhéten kiszivárgottnak?
Sőt..ami azt illeti egy és ugyan az a kettő... :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 22, 21:43:52 írta TexA86 »
|
Naplózva
|
Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban! Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!! És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!! Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
|
|
|
|