24 nov 26, 16:32:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 815
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shippuuden - Anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 1792481 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Hunter0154
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5865 Dátum: 10 jún 24, 15:40:11 »

Valaki magyarázza már el,hogy mi tetszik nektek ezen a rajzoláson?Több Shippuuden részt meg se nézek,ez a rajzolás szánalomra se méltó,teljesen képtelen arra,hogy visszaadja azt,amit a manga.Egy fan sokkal jobbat csinál mint ez.
Naplózva
Thanatos
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Istene

« Válasz #5866 Dátum: 10 jún 24, 15:45:53 »

Ezaz, amint rendesen vannak megrajzolva a részek azon nyomban kell egy olyat is csinálni ami ergyán van megrajzolva. És erre részre esett a választás.
Hát ez a rajzoló csapat úgy néz ki tud színvonalas meg színvonal aluli részeket is csinálni. EZ a rész az utóbbit képviseli. ( nem tom miért nem lehetett azokkal megcsináltatni akik eddig rajzolták )
Hinata haján az a csillogás ( már ha lehet így nevezni) teljesen ronda volt.
A karakterek mozogtak, de alig voltak árnyékolva, a visszaemlékezések rajzoálásam meg néhol ilyen cartoonetworkös színvonalú volt.

Ezen kívül jól teletették fillerjelenetekkel a rész. Amik szeintem csak a hangulatot rontották el.
Amióta Pein inváziója elkezdődött ez az első rész ami nem tetszik.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 15:47:17 írta Thanatos » Naplózva

A halál az egyetlen biztos pont az életben.
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5867 Dátum: 10 jún 24, 16:04:25 »

engem az érdekelne,hogy amikor elkapja Hinatát a shinra tensei,és mikor már a vér az egész arcán végigfolyt,tényleg ki volt törve két foga,vagy csak vér volt?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
hali
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5868 Dátum: 10 jún 24, 16:25:32 »

csak a vér..asszem.Nevet

Amugy jó rész volt,bár a rajzolás az..hát inkább nemmondok semmit.Nevet
Főleg az a Pein 12:26-nál.
OMG.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #5869 Dátum: 10 jún 24, 16:27:38 »

Hát röhögnék egyet ha mostantól foghíjasan mutatkozna! Pojén  Amúgy meg nekem bejött ez a rész.Csak az nem tetszik hogy mostanában egy mangra részt egy anime részben mutatnak meg.Kicsit vontatott így de így is csak örülhetünk neki amíg nincs filler.A rajzolás nekem bejött, semmi bajom nem volt vele, egy helyen volt Naruto-nak nagyon béne feje csak.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5870 Dátum: 10 jún 24, 17:12:55 »

Hina szerelmet vall és utána nem mutatják Naruto arcát.... wtf ? így semmi hatása nem volt
Nagyon hiányzott az a jelenet mikor Pein felnéz Narutora mielőtt ledöfi Hinatát.
 Chapternek a 2 legmeghatározóbb jelenete fölött elsiklottak sztem.
Ha ez a rész fan alkotmány lenne mondanám ügyes , de nem az.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5871 Dátum: 10 jún 24, 18:03:26 »

Utóbbi napokban kb 2x lett leírva h ne spoilerezzünk, te csak beírtál egyet. ^^ (mondjuk igaz, ez nem olyan nagy spoiler, de szerintem nélkülözhető lett volna Mosolyog )
A rész maga olyan jó is-rossz is rész volt - szerintem. A filler jelenetek engem pl. nagyon megleptek, de tetszettek. Mosolyog A rész végéről hiányoltam még azt, mikor meglátjuk, mi lesz Narutóval, miután a Kyuubi "beleszól" Mosolyog (remélem ez nem számított spoilernek, igyekeztem úgy írni hogy ne legyen benne). Azt, ahogy a mangában volt (a fejezet utolsó képén mutatják az állapotot), itt is el tudtam volna még képzelni.
Rajzoláshoz: Hinata haján az a fény vagy micsoda abszolút béna lett szerintem. Mosolyog Mással nem volt bajom, szerintem élvezhető fejezet volt, bár Hinata arcán azok a piros foltok engem is nagyon idegesítettek...
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 18:10:45 írta Krieg » Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #5872 Dátum: 10 jún 24, 18:15:17 »

Reméltem elnyerte a tetszéseteket az a kis Hinata-pack amit Dancsával, Zollal és InvisibleWingssel gyűjtöttünk össze ^^

Véleméény:
Hát ez a rész egyszerűen FANTASZTIKUS volt! *-*

Amikor így megláttam kisHinata hatttttalmas szemeit kicsit megdöbbentem... de iszonyat aranyos úgy *-*
Meg az a vékonyka hang... hát behaltam, nagyon édes volt úgy Szeretet
Amikor Naruto megmentette Hinatát... az nekem nagyon tetszett Nevet
Lehet, csak a NaruHina fanságom beszél belőlem, de szerintem k*vajól megcsinálták. Nevet

Azok a plusz filler jelenetek, amiket belerajzoltak, mint például a chakrarúd eltörései... hát azok nagyon jók voltak. Nevet
A Juuho Shoshikent egyszerűen nagyon állatul megcsinálták... Nevet

Amikor Hinata utoló erejét is felhasználva Narutohoz ment, ráadásul mosolyogva... Iszonyat megható volt...
Naruton utoljára Sandaime-sama halálán sírtam. Hát most is.
Még akkor is, ha ezt előtte olvastam már mangában.

Komolyan megérte várnom erre a részre majdnem másfél évet. ^^
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5873 Dátum: 10 jún 24, 18:42:57 »

A kis Hinata rajzolása érdekes volt, az még úgy ahogy tetszett. De például a haján a fénycsíkok... És sokszor a mozgás is olyan volt, mintha egy bábu mozogna. (Pein esetében). A filler jelenetek, például az, hogy Hinata még elszórakozott egy kicsit, nekem rontottak a színvonalon. A mangában jobban jött ki, és ezzel, hogy "ennyit" mutogatták Nagato-t, és még hozzá is kapcsolták egy félig meddig elvétett támadáshoz a rosszullétét... Nem tetszett, mangában jóval jobb volt.
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #5874 Dátum: 10 jún 24, 18:55:19 »

miért van mindenki így kibukva azon a glórián? : D az tényleg csak a fény. vagy mi van, tizenhárom éve azt hiszitek, hogy Hinata hajába van festve egy csík felül?

amit még sokan mondtak, hogy mennyire ergya így, hogy nincs árnyékolva. komolyann ilyen gáz vagyok, hogy ez nekem fel se tűnt? a Hidanos részeknél se anno. így kell valamit animálni, hogy mozogjon is minden, ne csak a karakter szája meg a porfelhő. meg ha nem süt a nap, hova legyenek nagy, kontrasztos árnyékok. a manga egyáltalán nem hatott meg, csak fekete-fehér képek jöttek egymás után húsz oldalon keresztül, ezt meg megkönnyeztem.
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #5875 Dátum: 10 jún 24, 19:04:37 »

Uhh, ha ennél lassabban haladunk a történetben akkor az már negatív sebesség lenne, najó ez túlzás... de álmosító volt mint izgalmas.  Szomorú

Pedig olyan jó kedvel számoltam a napokat hogy végre nézhetek valami értelmeset is... de csalódnom kellett. Rajzolással nagyobb bajom nem volt, habár láttam már szebbet is. Mindenesetre a manga többet ér mint ez.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5876 Dátum: 10 jún 24, 19:42:36 »

Rajzolás totál katasztrófa, néhány helyen az emberek mozgása pedig unreálisabb az unreálisabbnál. o.O Előttem írták, ezzel én is egyetértek, hogy ez amolyan jó-rossz rész volt. Nehéz megfogalmazni, hogy miért is. Viszont a sztori nagyon tetszett, mármint amiket láthattunk, és amit látni fogunk ^^ Nagyon ritkán szoktam ilyet mondani, de most igazán várom a következő részt. Kíváncsi vagyok, hogy kyuubi mit fog művelni Peinnel. Nevet

Még valami... Shikamaruék most minden magas pontot átakarnak vizsgálni a világon? xDD Mert azt még 1x sem említették, hogy hol kezdik a keresést. Pedig tudják, hogy az x faluban kell keresni, hisz Tsunade is tudja, hogy Jirayát hol ölték meg. (.?!)

Kezdem azthinni, hogy cg alapon csinálják a narutot x'D
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 19:43:20 írta Stance » Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5877 Dátum: 10 jún 24, 20:08:33 »

Úgy volt,hogy Konohához legközelebb eső legmagasabb ponton,szóval a Konohát körülvevő hegyeken kell keressék.
 Kocka OFF:A Pein-eknek elég nagy lenne a ping-je,ha esőfuluból kéne kapják a jeleket ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 20:10:18 írta trees » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5878 Dátum: 10 jún 24, 20:27:04 »

a rész sebessége:várható volt hogy ennyi lesz,ez a rész főleg a NaruHina fanoknak készült,ezt a szálat,lerontotta volna ha a Kyuubi elkezd pattogni.A rajzolás se volt olyan rossz,csak egy két helyen Hinata arca zavart,meg a visszaemlékezéseknél az a piros hülyeség az arcán.az szerintem NAGYON nem kellett volna.De a rész tartalma nagyon jó volt,a töltelék részek illettek a részhez.Az tetszett a legjobban amikor kisNaruto megpróbálta megvédeni Hinatát:D az nagy komoly volt^^
KisHina hangja is aranyos volt,összességében tetszett a rész,bár ha a zenei választék egy kicsit nagyobb(mmint többet raknak a részbe)jobb is lehetett volna:)
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #5879 Dátum: 10 jún 24, 20:28:48 »

egyetértek a jó-rossz résszel én is. Egyszerűen nem tudom eldönteni. A berakott jelenetek egy felől jók voltak, mert emelték a rész a hangulatát. De másfelől kicsit gáz, hogy ennyire túljátszották ezt a Hinata régóta figyeli Narutot dolgot. (nektek is feltűnt, hogy a visszaemlékezéseknél, majdnem minden velük egykorú látszott egyszer-kétszer a háttérben kivéve Sakura és Sasuke?)
Akkor a grafikáról: Hinata glóriája nekem se tetszett, meg az árnyékolás hiányát még én is észrevettem, pedig nem vagyok szőrőzős. Az egész rész úgy tűnt mintha ráraktak volna egy jó nagy blur effektet, nem?^^
Továbbá mikor Pein meg Hinata kicsi 'táncoltak' egymással az nagyon vacakul volt megrajzolva, ellenben mikor Hanabi (így hívják Hinata húgát, ugye?) arcon rúgja Hinatát az jól volt és tetszett isXD Ja és a piros foltok tényleg szörnyűek voltak.

Amúgy ha Hinata meghal akkor megoldódik a Naruhina vs. Narusaku Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 815
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins